τραγικε :lol::lol::lol::lol::lol:
τωρα το ακουω θα πω μετα .
τραγικε :lol::lol::lol::lol::lol:
τωρα το ακουω θα πω μετα .
Όχι πείτε μου, δεν συμφωνείτε ΟΛΟΙ???
Μετριότατο.
Κράξτε με προβλέψιμοι.
Μετά από 3 ακροάσεις…είναι καλό αλλά μέχρι εκεί.
Στο site της walmart μπορείτε να δείτε ένα πιο μεγάλο Μake of από το Rock N Roll Train.
Το κατεβαζω και γω τώρα…Έλεος!!! Δεν ήξερα οτι κυκλοφόρισε σε torrent…Τώρα είδα τα posts…Τελευταία και καταιδρωμένη θα το ακούσω…
Λοιπον για παμε:
Rock N’ Roll Train Το εχουμε ακουσει εδω και καιρο,τα εχουμε πει…Για μενα ενα πολυ καλο κομματι…
Skies On Fire Επισης αρκετα καλο κομματακι…Μου αρεσει πολυ το ρεφραιν…Οχι επιτυχια τους παντως…
Big Jack Επος…Πολυ γαματο κομματι που δινει αυτη την ενεργεια των AC DC…Αυτη που εχουν εδω και 35 χρονια…
Anything Goes Παροτι ειπωθηκε οτι ειναι διαφορετικο κομματι απο τα γνωστα και συμφωνω , εχω να πω οτι μου αρεσε πολυ εμενα…Ποζερισαν ελαφρα και μου αρεσε…
War Machine Ισχυει οτι και στο 1ο…Το εχουμε ακουσει και ειναι γαματο…
Smash N’ Grab Επισης απο τα καλυτερα του δισκου…Αξιζει πολλες ακροασεις…
Spoilin’ For A Fight Οχι τιποτα το τρομερο αλλα συμπληρωνει αξια το δισκο…
Wheels Κομματαρα…Τιποτα αλλο…!!
Decibel Βλεπε προηγουμενο…
Stormy May Day Και αυτο πολυ καλο κομματι αλλα οχι απο τα αγαπημενα μου…
She Likes Rock N’ Roll Συναυλιακο επος…Μακαρι να το παιξουν…Θα το χαρω πολυ…
Money Made Τα λογια ειναι περιττα…AC DC και ξερο ψωμι…
Rock N’ Roll Dream Ψιλομπαλαντιζει αλλα ειναι σιγουρα στα 3 καλυτερα του δισκου…Κ Ο Μ Μ Α Τ Α Ρ Α …!!!
Rocking All The Way Καλο κομματακι…Απλα…
Black Ice Ισως το καλυτερο του δισκου για μενα…Μεγιστο επος…Τρελενομαι…
Γενικα ο δισκος τα σπαει…Ειναι αυτο για το οποιο τους αγαπησα…Εχει ψιλοπουτανιες - ψιλοπειραματισμους μεσα αλλα σε λογικα πλαισια…Δεν φευγουν απο το στυλ τους…Εγω γουσταρα και το εχω συνεχεια στην επαναληψη…
Ξεχωρισα ειδικα τα Rock N’ Roll Train , Big Jack , Anything Goes , War Machine , Wheels , She Likes Rock N’ Roll , Money Made , Rock N’ Roll Dream & Black Ice…Αλλα και τα υπολοιπα δεν πανε πισω…Βεβαια μην ξεχνατε οτι ειμαι και φανμποης…
Τελοςπαντων το δισκακι συγκαταλεγεται , οπως και ολα τα υπολοιπα , στις επιτυχιες τους και μελλοντικα και στη δισκοθηκη μου…Αν αποφασισουν τωρα να σταματησουν απλα θα εχουν μια απολυτα επιτυχημενη καριερα…
BECAUSE WE LOVE ROCK N’ ROLL…AND AC DC ARE THE ROCK N’ ROLL…!!!8)8)
Τελικά κάποιες αξίες είναι διαχρονικές!!Rock n roll is AC/DC .Ο δίσκος σπέρνει(όχι οτι περιμέναμε κάτι λιγότερο απο τους Θεούς! )
O Martin Poppof κριτικαρει το δισκο στο Bravewords και του δινει 9/10
καλημέρα παιδιά,απο που μπορώ να κατεβάσω το νέο δίσκο των ACDC?γνωρίζεται κανένα τορρεντ να τα κατεβάσω?ευχαριστώ
Exει βρει κανεις πουθενα στιχους;;;
Τωρα παω να τ’ ακουσω.
Παιδιά, όχι links έτσι, τα έχουμε πει.
Rasputin συνφωνούμε απόλυτα…ΣΕ ΟΛΑ ομως,
Δυστηχως,δν μπορω να πω οτι με τρελανε…εχει μερικα πολυ καλα κομματια αλλα οι AC/DC μας εχουν συνηθισει σε πολυ καλυτερα.Ειναι ενας καλος δισκος αλλα κατω απο τα στανταρ των εισιντισι.Φυσικα,δν περιμενα να κυκλοφορουσαν κτ αναλογο του Back In Back γτ τετοια πραγματα γινονται μια φορα αλλα περιμενα κτ καλυτερο.
Αυτα με τις πρωτες ακροασεις…νωρις ειναι ακοαμ.
Εγω του βαζω 10/10,πολυ μεγαλη δισκαρα.
Xαλαρωσε, μεσα σε δυο μερες αποφασισες οτι ειναι για 10 και μαλιστα το καλυτερο τους…
Παντως η φωνη του Brian για μενα ειναι σε φανταστικα επιπεδα…
Καλό CDάκι φαίνεται, αξίζει η αγορά πιστεύω… έχετε τσεκάρει το Αμερικάνικο τουρ τους?..
Όντως εκπληκτικός!!!
Τώρα μπορεί να πείτε οτι είμαι πορωμένη και γι αυτό το λέω αλλα δεν μπορώ να βρω κανένα τραγούδι στο δίσκο που να μην μου αρεσει…:bow2: