AC/DC -- Black Ice

Ωραίο ήχο έχει, από τα 3 πρώτα το Rock n roll train είναι το καλύτερο μέχρι στιγμης…
Δεν χώνει ο δίσκος είναι κλασικός AC/DC, τα Money Made και She Likes Rock n Roll είναι πολύ καλά! Πιστεύω ότι όποιοσ γουστάρει αυτή τη μπάντα θα γουστάρει και τον δίσκο…τα υπόλοιπα αργότερα.

Δεν λέω τίποτα ακόμα. Ψιλοαπογοητευμένος

Μαζί σουΥυΥυΥ. κράτα γερά!!!

http://www.acdcrocks.com/territories/br/

Περίμενε με τα παιδιά!!!

Ο ήχος πάντως είναι λές και βγήκε μετά το Back in Black…special

Είναι λίγο πιο blues-y απότι θα ήθελα πάντως…

Το Anything Goes είναι ένα ωραίο κομμάτι, δεν είναι όμως AC/DC. Δεν ξέρω πως θα αισθάνεται ο Brian Johnson άν το παίξουν live αλλά πιστεύω θα ντρέπεται λίγο :frowning:

Ενα λινκ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ…

Τώρα στα γεράματα αλλαγές?? :stuck_out_tongue: Ωραίο πάντως και το Stormy May Day…

Ειμαι πολυ ευτυχισμενη που το πρωτο μου ποστ ειναι στους acdc.Το album ειναι αριστουργηματικο,ισως το καλυτερο της καριερας τους,αλλα νομιζω πως ολοι συμφωνειτε οτι ειναι τουλαχιστον μια κλαση ανωτερο του back in black.

Ωχ αμαν αμαν…καλως ηλθες by the way.

μονο μια???

Koπέλα μου έπρεπε να ποστάρεις πριν 15 μέρες. Είμαι παντρεμένος τώρα!!! :slight_smile:

:!::!::!:

Eντάξει ας κουλάρουμε λίγο. Σιγά μην είναι καλύτερο και από το Powerage.Πάντως τώρα που το έγραψα σε cd ακούγεται πολύ καλύτερο. 3η ακρόαση :slight_smile:

A να πω ότι το Decibel κόβει κώλους!!! Στέλνει σπίτι του πολύ κόσμο που νομίζει ότι ξέρει να παίζει rock n roll

τελικα ενεδωσα…

και το βαζω…

στο τελος του τριτου κομματιου το εκοψα…

δεν ξερω… απο την μια νομιζω το εκανα επειδη σπαστηκα που για μονη(μαλλον) φορα βγαζει καινουριο δισκο η αγαπημενη μου μπαντα και αντι να τρεξω πρωι πρωι και να το παρω και να το βαλω στο στερεο ωστε να νιωσω την απολυτη μαγεια… απο την αλλη βεβαια μηπως δεν ηταν η ιδιοτροπια μου αυτη που με χαλασε και μηπως ο δισκος απλως δεν ειναι καλος…

ετσι θα περιμενω αλλες δωδεκα μερες και τοτε θα δω…

rock & roll dream:!:

AYTO!

3 ακροασεις ως τωρα…

Δεν θα πω τιποτα ακομα…Θα μιλησω αυριο…Δεν θελω να με παρασυρει ο ενθουσιασμος γιατι αν πω τη γνωμη μου τωρα θα πω οτι…ΓΑΜΑΕΙ…!!!