Μόλις παρήγγειλα το single σε βινύλιο
Εστειλα μαιλ στην Sony bmg greece και μου απαντησαν
Το album κυκλοφορεί στις 20.10. θα μπορέσετε να το βρείτε στα δισκοπωλεία εκείνη την εβδομάδα!
Πραγμα που σημαινει??? Το πιο πιθανον να μην υπαρχει στα δισκοπωλεια στις 20 :-k
To NME έδωσε στο Rock N Roll Train 8 στα 10.
Όπα καλή φάση,πόσο πήγε το μαλλί???Κυκλοφορεί και σε τπτ cd το single εδώ στα ελληνικά δισκοπωλεία η μπααααα???(Τελευταία φορά που πήγα δεν το είχε πάντως,2 βδομάδες έχει περίπου)
Γενικά δεν κυκλοφορεί σε cd. Σε βινύλιο μόνο και από Αμερικάνικο site. 7 ευρώ κάνει το σινγκλ και 10 τα μεταφορικά!!!
Καλά πανάκριβο…Την Αμέρικά τους μέσα…Αν σύλλεγα βυνίλια θα το έπερνα πάντως…Πολύ ωραίο εξώφυλλο:)
Αχ…δεν μπορώ να παρακολουθώ τις εξελίξεις από κοντά γμτ(για αυτό δεν ήξερα για το cd),άτιμο διάβασμα[-X
Παιδια συμφωνα με φορουμς το Black Ice υπαρχει στα torrents.
…και όχι μόνο
Οποιος το εχει ακουσει να το πει ΤΩΡΑ
Είμαι στη μέση του άλμπουμ και μια πρόταση τα περικλείει όλα…
[SIZE=“5”]Back in Black Ice [/SIZE]
Hard Rock reeeeeeeeeee
Angus ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕ
ειμαι σε διλλημα…
γαμω το κερατο ηθελα να παω να το αγορασω το βαλω στο στερεο και ετσι να το ακουσω…!!
ναι το ξερω ειμαι μαλακας…!!!
αλλα ειναι πολλες οι ημερες…!!!
Παιδια πειτε κατι παραπανω. Καταλαβετε με. Με βλεπω να φευγω γρηγορα απο τη δουλεια!!!
πάντως μάλλον πρέπει μετά από πάρα πολλές ακροάσεις να πω πως το Rock N Roll Train είναι μέτριο. αρκετά.
για ACDC ε…
Φτου είμαι στη δουλεία! Όχι ότι δεν ξέρω πως θα είναι, αλλά αν κάποιος το έχει ακούσει ολόκληρο ας πει καμια γνώμη…
παντως σε δυο λεπτα θα εχει κατεβει…
μαλλον θα το βαλω να το ακουσω εστω και απο τον υπολογιστη…
γαμημενο ιντερνετ γαμας ολη την μαγειαααα…!!!
Ροκ εντ Ρολλ παιδες… Ροκ εντ Ρολλ… 8)
Τιποτε λιγοτερο, τιποτε περισσοτερο. Ακουω το Money Made τωρα, χωνει (λεμε τωρα) ομορφα.
Ειναι τοσο εμπορικο οσο το φοβομουνα;
Μπα. Ο ηχος ειναι αρκετα μεστος για να παιχτει σε εναν οχι και τοσο ροκ χωρο, αλλα εμπορικο δε το λες με τιποτα. Εχει bluesia κρυμμενη μεσα, αλλα νταξ το feeling ειναι καργα AC/DC.
Δε μπορεις να πεις οτι χωνει και τα τρελα γκαζια, αλλα απ τη πρωτη ακροαση σου μενουν στιγμες, δηλαδη τα φωνητικα στο Wheels, το σολακι στο Spoilin’ A Fight, το συναυλιακο She Likes Rock n Roll και παει λεγοντας. Επισης, τα περισσοτερα κομματια μεχρι στιγμης μου εχουν κανει καλυτερη εντυπωση απ το Ροκ & Ρολλ Τρειν.
Anyway, ειπαμε οτι ειχαμε να πουμε, περισσοτερα οταν το λιωσουμε.
ενα λινκ για να το κατεβασω ,χριστιανοιιιιιιιιιιι
Όχι δεν θα υποκύψω…Δεν γίνεται να ακούς πρώτη φορά το cd στο pc…Θα το αφήσω για έκπληξη στο stereo…