Αυτο ειναι πραγματικα απιστευτο!!! Νο1 στην Ελλαδα;;;
Λοιπόν για μένα είναι ο δίσκος της χρονιάς. Τέλος.
[FONT=“Trebuchet MS”][SIZE=“1”]Κορυφαία παραγωγή,το μπάσο ακούγεται με τρέλα,απίστευτα δεύτερα φωνητικά,ύψιστα ριφ,B.Johnson συγκινητικός,το καλύτερο χτύπημα ταμπούρου ever.Malcolm for ever.Stormy May Day.Τί σκ…τά άλλο θέλετε; [/SIZE][/FONT]
Πανε ακουσε το ομωνυμο album των Metallica.
[FONT=“Trebuchet MS”][SIZE=“2”]Σ’ευχαριστώ,να΄σαι πάντα καλά…τώρα είδα το φως το αληθινό,20 χρόνια ακούω metallica,αλλά μέχρι τώρα ήμουν κουφός.[/SIZE][/FONT]
Ποτε δεν ειναι αργα…
Γιατί τα πιατίνια;; Απίστευτος ήχος
O Crabsody διαφωνει!
Nαι οντως, θα το κρατησει και για το 09
Βασικά είναι πολύμέτρια χρονιά και παρότι δεν ενθουσιάστηκα από τον δίσκο δεν μπορώ να σκεφτώ και εύκολα κάποιον καλύτερο. Πάντως τα Rock N Roll Dream και Black Ice είναι άνετα τα καλύτερα κομμάτια της χρονιάς. Πολύ άνετα…
Για μενα ειναι ανετα δισκος της χρονιας μονο και μονο απο το φανμποιλικι…
Διαφωνω επισης με τον Crab…Φετος εχουμε πολυ αξιολογους δισκους…
Μερικοι απο αυτους:
Black Stone Cherry - Folklore & Superstition
Volbeat - Guitar Gangsters & Cadillac Blood
Metallica - Death Magnetic
Motorhead - Motorizer
Motley Crue - Saints Of Los Angeles
AC DC of course - Black Ice
και αλλα πολλα…
Βεβαια ολα αυτα ειναι στα γουστα του καθενος αλλα δεν μπορεις να το πεις αυτο και αντικειμενικα…
Ε εντάξει από αυτά που αναφέρεις (από όσα έχω ακούσει από αυτά μάλλον) το Black Ice υπερέχει ξεκάθαρα
Αυτο εννοειται…Γενικα μιλαμε…
Νο1 στην Ελλάδα.Οκ το έζησα και αυτό. Και μετά μου λέτε ότι θα πατήσουν 10-20 χιλιάδες μόνο…Καλά εγώ βλέπω να γεμίζει το ΟΑΚΑ. Για να δούμε. Γιατί όπως έιπαμε αν δουν ότι η προπώληση πάει καλά…Τσουπ!ΟΑΚΑ.
Μακάρι και ας είναι αχανές. Όποιος έχει πάει CDCδες σε μεγάλο στάδιο ξέρει ότι γαμ και δερν.
Εντάξει το νούμερο 1 δεν λέει κάτι. Ή μάλλον, λέει μεν, αλλά όχι ότι θα γεμίσουν ΟΑΚΑ
Για παράδειγμα, και οι Dream Theater κάνουν #1 στην Ελλάδα.
Τέλος πάντων. Το θέμα όταν βγάζει μία μπάντα του μεγέθους των AC/DC δίσκο, είναι αυτός να περιέχει 3-4 κομμάτια που θα μείνουν κλασσικά. Που να μπορούν να μπουν σε ένα best-of ρε παιδί μου. Και το “Black Ice” τα έχει αυτά. Οπότε μια χαρά!
το λιγοτερο 40-50 θα εχουν αν ερ8ουν ,8α κατεβουν απο ολα τα μερη της Ελλαδας με πουλμαν.Δεν μπορω να φανταστω τους ac dc στο terra vibe8O
Πολυ καλος δισκος πραγματικα.Ακομα και εν ετει 2008 οι AC/DC βγαζουν αξιοπρεπεις(αν οχι τελειες)δουλειες.Περα απο το Rock n" Roll Train(που ετσι κι αλλιως ειναι το "σουξε"του δισκου)ξεχωρισα και τα Big Jack,War Machine,Smash n’ Grab ενω δε μπορω να μην αναφερθω στον ηχο που ειναι αψογος.Παντως αυτο το “Rock n’ Roll Dream” που εχουμε ολοι οι ελληνες φανς τους ελπιζω να πραγματοποιηθει του χρονου.
παροτι τον πρωτο καιρο μου ξινισε λιγακι ο δισκος και το ειχα πει με κατι παιδια απο δω μεσα τελικα με τον καιρο ενα εχω να πω… ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.-
ναφ σεντ…
Eδω σε πολλους σταθμους μετρο/ηλεκτρικου εχω δει αρκετες διαφημιστικες αφισες για τον δισκο.
Τα περισσοτερα κομματια ειναι κομματαρες μεχρι το ρεφραιν. Εκει χαλανε αρκετα. Π.χ. το Smash N Grab. Δινει ρεστα ο Brian σε ολο τον δισκο παντως. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!