AC/DC -- Black Ice

Αυτο με τον Brian παντως ειναι απολυτα αληθες. Αν διαβασατε και την συνεντευξη του στο Classic Rock τοτε θα καταλαβατε οτι αυτο ηταν κατι σαν προσωπικο στοιχημα για τον ιδιο.

Μεχρι και διαφημηστικο σποτακι βγηκε στη τηλεοραση,δε ξερω αν το ειδες.Καπου στο alter το πετυχα νομιζω.

Μπαααα, το αποφευγω οσο γινεται αυτο και το βρωμερο Star! :stuck_out_tongue:

Τι ριφάρα => Spoiling For A Fight :metal::metal::metal:

Μπορει οι αφισες κ τα καναλια κ οι διαφημισεις παντου να ειναι μια ψιλοεμπορικοποιηση τς μπαντας αλλα καραγουσταρω οταν τα βλεπω.
Προτιμω να βλεπω τς AC/DC απο το να βλεπω σοκοφρετες κ σερβιετες στις στασεις λεωφορειων γμτ!

AC/DC παντου λεμε!

Στο play.com η απλη εκδοση εχει πεσει στα 10 ευρω. Οποιος γουσταρει…
Επισης γ@μιουνται γιατι μολις 6-7 βδομαδες μετα την κυκλοφορια του βγαζουν ενα κουτι με το αλμπουμ και αλλες μπονους @@ριες.
Τελος, μπηκα χθες στο δισκαδικο και πηρα πεντε (5) κομματια απο αυτην την αφισα: http://www.play.com/Gadgets/Gadgets/4-/7138836/-/EnlargedImage.html
E, με 1,2 ευρω η καθεμια επρεπε! :stuck_out_tongue:

Δίκιο έχεις για το κράξιμο για το κουτί. Δεν νομίζω να το πάρω πάντως όσο φανατικός και να είμαι. Αν αποφασίσω να πάρω κάτι θα πάρω από το merchantize

Να’το το κουτί: http://www.play.com/Music/CD/4-/8056190/Black-Ice/Product.html?cur=258
Είναι και ακριβούτσικο. Πάντως εγώ προχθές αγόρασα την deluxe έκδοση επιτέλους!

Btw, το “Rock & Roll Train” μαζί με το “Cosmos Rockin’” των Queen + PR είναι για μένα τα πιο πωρωτικά κομμάτια της χρονιάς!!!

Μα το θεμα με το κουτι ειναι οτι δεν ειχε ανακοινωθει απολυτως τιποτα μεχρι πριν απο λιγες μερες ουτε φυσικα εγινε η καταχωρηση του στα online shops. Οποτε ειναι rip-off. Πολυ αν το ηξεραν πριν την ημερομηνια κυκλοφοριας του Black Ιce θα περιμεναν να βγει το κουτι για να αγορασουν μονο αυτο.
Τι να κανουμε, σ’αυτην την εποχη αυτα ειναι γνωστα δισκογραφικα παιχνιδια. Το μεγαλο προμοσιον του δισκου ειχε τα πολυ καλα του με διαφημησεις παντου που απεφεραν τρελες πωλησεις(αντι για απλα καλες) αλλα εχει και αυτα τα παρελκομενα.

Δίκιο έχεις. Βέβαια δεν ξέρω εγώ αν θα μπορούσα να το περιμένω αλλά τέλος πάντων. Επίσης να πω ότι η πρώτη καταχώρηση του κουτιού έγινε πριν την κυκλοφορία του δίσκου σε ένα νορβηγικό site αλλά δεν μετράει από τη στιγμή που για να το ανακαλύψεις έπρεπε να είσαι άρρωστος σαν και του λόγου μου :slight_smile:

ε σιγα μωρε ετσι κι αλλιως δεν εχει και τιποτα σπουδαιο μεσα, αυτοκολλητα και μλκιες και ενα DVD making of τσαμπα λεφτα δηλαδη.

:lol::lol::lol:

Ε καλα, το πολυ να κατευναζες την ανυπομονησια σου κατεβαζοντας το και αγοραζοντας και το βινυλιο. Λεμε τωρα.:stuck_out_tongue:

:slight_smile: Άστο ο ήχος ακόμα και στα 320kbps υπολείπεται πολύ του cd και το πικαπ μου έχει χαλάσει!!! :D:D:D

Ελα ρε Ραφικ δικε μας! http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=74&n_id=4567

Αυτο τον παικτη δεν τον πηγαινα και ουτε τον ηθελα οταν ηταν να ερθει στον Παναθηναικο…

Τωρα αρχισα να τον συμπαθω…Γιατι αραγε…??? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Νομίζω του έχω δώσει αρκετές ακροάσεις για να έχω πλήρη άποψη. Εντάξει δεν μπορείς να περιμένεις από τους AC/DC πια να βγάζουν κάθε φορά Back In Black ή For Those About to Rock αλλά πάλι περίμενα κάτι καλύτερο. Για μένα ένας παράγοντας ίσως είναι και η δισκογραφική που τους πίεσε για κάτι πιο εύπεπτο. Λείπουν τα γκάζια. Όταν ακούω το ομώνυμο και τελευταίο κομμάτι σκέφτομαι ρε γαμώτο έτσι έπρεπε να ηχεί όλος ο δίσκος. Το άλλο τραγούδι που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι το Rock N Roll Dream. Ασυνήθιστο για AC/DC από την μία. Καραμπινάτη AC/DCιά από την άλλη. Δεν ξέρω πως το καταφέρνει αλλά αυτή την αίσθηση μου δίνει. ΥΜΝΟΣ. Ακόμα 2 κομμάτια γουστάρω πάντα πολύ όταν ακούω. Το War Machine που έχει ένα “μοχθηρό” τόνο και το επίσης γκαζωμένο Wheels. Τα υπόλοιπα τα περισσότερα έχουν τα καλά ή και πολύ καλά σημεία αλλα κάπου “χάνουν”. Το Stiff Upper Lip ίσως ήταν η τελευταία έκρηξη έμπνευσης των AC/DC αλλά μην είμαστε και αχάριστοι. Στην ηλικία τους τα περισσότερα γκρουπ (όλα κατά την γνώμη μου) υπολείπονται οικτρά. Στην τελική δίσκος περιέχει και 2 κομματάρες που δεν γράφονται τη σήμερον ημέρα από κανέναν.

το Black Ice το άκουσα στο live των Haggard,ως τα τραγούδια κονσέρβες…οκ ότι να ναι θα μου πείτε,αλλά μου άρεσε…αγνό rock,απλό rock…μου άρεσε πάρα πολύ…βέβαια πρέπει να το ακούσω και άλλες φορές αλλά σαν πρώτη επαφή με κέρδισε…

Now playing: In This Moment - Forever
via FoxyTunes

RNR Dream από μένα. Υμνος!!!:smiley:

Μ’ άρεσε πολύ!!
Όντως λείπουν τα γκάζια αλλά τα κομμάτια έχουν έμπνευση…

Eνα πραγμα που με εχει εκνευρισει ειναι οι αποψεις ορισμενων του στυλ"ακουσα το black ice και εβαλα τα γελια,30 χρονια παιζουν τα ιδια και τα ιδια,ειναι το συγκροτημα με τη μεγαλυτερη μονοτονια,ο johnson ακουγεται σαν μια παρεα γατες" κοκ.

Ποσο αφελης και χαζος μπορει να ειναι καποιος για να περιμενει απο τους AC/DC να κανουν στο τελευταιο τους αλμπουμ αυτο που δεν εκαναν ποτε σε 30 χρονια καριερας?Δλδ να αλλαξουν εστω και λιγο τον ηχο τους.Και αλλωστε αυτη ειναι η μεγαλυτερη επιτυχια τους,οτι εδω και τοσα χρονια παιζουν τα ιδια και τα ιδια με την ιδια επιτυχια καθε φορα.

Δεν νομιζω οτι ειναι πολλες οι μπαντες εκεινες που καταφερνουν να διατηρουν τον ιδιο ηχο τοσα χρονια χωρις να εξελλισονται και παρολαυτα να συνεχιζουν να εχουν την ιδια η ακομα μεγαλυτερη επιτυχια.

Τα περισσοτερα συγκροτηματα που πειραματιζονται και αλλαζουν τον ηχο τους ως συνηθως στο τελος αποτυγχανουν και το μονο που καταφερνουν ειναι να τρωνε το κραξιμο των οπαδων τους.