AC/DC -- Black Ice

Long-time AC/DC director David Mallet was in Paris this week with a film crew to shoot a promo clip for the new single, Anything Goes. The video was shot at Bercy in the afternoon on Friday Feb. 27th in the empty venue, with additional sequences filmed during the concert that same night.

Τελικά όσο περισσότερο το ακούω αυτό το κομμάτι τόσο περισσότερο μου αρέσει. Ξεχνάς και το πήξιμο στην Εθνική Οδό…

Θα έπρεπε ήδη να είναι κλασσικό…

To video του Anything Goes

Τα σπαει! Και το κομματι ειναι γαματο.8)

Βρείτε τις διαφορές:

:-s

Αυτο το anything goes ρε γαμωτο ειναι ο αδυναμος κρικος του αλμπουμ κατ εμε!Μονο αυτο ελπιζω να αλλαξουν στο σετλιστ…

ετσι.καλα τα λες.

η εξελιξη ειναι κακο πραγμα.επρεπε να εχουμε παραμεινει πιθηκοι.

να υποθεσω οτι ψηφιζεις και ΝΔ ?

Εντάξει δεν νομίζω κανένας να περίμενε από τους AC/DC κάτι διαφορετικό. Καλό το Black Ice αλλά όποιος θέλει να ακούσει νεοτερισμούς και αλλαγές μπορεί να ακούσει ένα κάρο άλλα συγκροτήματα. Πάντως το Runnin Wild των Airboune μου άρεσε περισσότερο…

Οντως.Απο τα πιο γαματα του δισκου και ειναι κριμα που δεν το παιζουν λαιβ.

Το anything goes δεν ειναι τπτ το εντυπωσιακο.Απλως καλο τραγουδι.

Η καλή μουσική φίλε μου δεν έχει τίποτε να κάνει με την εξέλιξη. Τώρα το ότι εσύ είσαι κομματόσκυλο του κόκκινου ή του πράσινου δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τους AC/DC. Τα κομματικά αλλού.

Ναι στην εξελιξη αλλα με μετρο,πετυχημενη συνταγη δεν αλλαζει,σου λεω το εξης,ποσες μπαντες ειναι αυτες που προσπαθησαν να εξελιχθουν,να αλλαξουν τον ηχο τους,να τον εξελιξουν και εν τελη το εκαναν με επιτυχια?Ειναι πολλες? Και στο τελος τι καταφεραν,να τους κραζουν οι ιδιοι τους οι οπαδοι. Οι AC/DC αυτοι ειναι,με αυτο τον ηχο εγιναν το μεγαθηριο που ειναι σημερα,γιατι λοιπον να πανε και να το παιξουν μοντερνοι ?

Το τι ψηφιζει ο καθενας δεν νομιζω οτι ενδιαφερει και πολυ,περα απο το γεγονος οτι ειναι ασχετο το θεμα αυτο με το thread.

Δεν ήμουν ποτέ μεγάλος οπαδός τους. Το προηγούμενο μάλιστα δεν το είχα ακούσει καν. Ένας φίλος μού έκανε δώρο το black ice και γι ατό το άκουσα. Ωραίο δισκάκι. Λογικά είναι από τα “καλά” τους. Όχι κλασικό όμως (δεν νομίζω να περίμενε κανείς κάτι τέτοιο από τους Ac/DC τις τελευταίες δεκαετίες). Ακούγεται όμως πολύ ευχάριστα, και αυτό είναι το σημαντικό. Ωραίο άλμπουμ.

ο λόγος που ποστάρω είναι αυτό:

Με καλύπτει πλήρως η αποκάτω απάντηση:

ΑΣΤΕΙΟ “επιχείρημα”, που δεν πατάει πουθενά!

Ρε παιδιά ας δώσει κάποιος ένα βαθμό στο Wheels. Και γαμώ είναι!!! :slight_smile:

Λογω της ημέρας θα γούσταρα να το ακουγα μια φορά σήμερα αλλα ας όψεται η κακια η ωρα που είμαι στο γραφείο…

μονο σ’εμενα αρεσει το rock’n’roll dream? Ειναι απο τα κομματια που δεν εχουν ξεχωρισει ουτε οι ιδιοι ουτε το κοινο,αλλα εμενα μου αρεσει πολυ.Γενικα το black ice ειναι δισκαρα!
Αγαπημενα κομματια: rock’n’roll train, anything goes, black ice, stormy may day :smiley:

Όπως βλέπεις το Rock N Roll Dream είναι τέταρτο στις προτιμήσεις των xρηστών του rocking. Επίσης δεν έχεις δίκιο ότι δεν αρέσει στους ίδιους. Το αντίθετο. Στις συνεντεύξεις φαίνεται ότι είναι από τα αγαπημένα αν όχι το αγαπημένο τους. (Ο Brian το πε ξεκάθαρα). :wink:

απλα ουτε το επαιξαν ουτε το ξερει ο πολυς ο κοσμος.Αν το πε και ο Brian…:smiley: :bow2:

oσο για τη συναυλια θα ταιριαζε ο στιχος: I could be in a rock’n’roll dream :stuck_out_tongue:

Τοτε γιατι δεν το 'παιζαν να γουσταρουμε ακομα περισσοτερο;; :x

καλησπερα κι απο εμενα

απλα ηθελα να πω ως οπαδος των acdc οτι ειναι απο τα κορυφαια album το black ice με απιστευτο κομματι το rock n roll train!!!

και στην συναυλια τους την πεμπτη…εδωσαν ρεσιταλ:!::!::!::!::!::!: