AC/DC Live At River Plate

AC/DC Live At River Plate

σε DVD κ Blu-ray!!

http://www.youtube.com/watch?v=vV-s14NFh8g

Και μόνο που θα "ξανα"ζήσω, κατά κάποιο τρόπο, τη συναυλία στο ΟΑΚΑ, αξίζει με τα χίλια αυτό το DVD.

[B]ΚΑΥΛΑ[/B] το trailer, αυτα ειναι… Ανατριχιαζω επειδη θυμαμαι τις 2 φορες που τους ειδα στην Black Ice Tour και πως ενιωθα τοτε, ειδικα την πρωτη φορα στο ΟΑΚΑ…:vibrate: Απο τις καλυτερες live μπαντες ασυζητητι, οποιος τους εχει δει ξερει…

…έτσι ακριβώς…απ’τα καλύτερα live που έχω δει…και τώρα θα το ξαναζύσουμε, έστω και από μια άλλη πόλη:):!:

3 sold out στην Αργεντινή, με το στάδιο κάργα στον κόσμο. Αυτά είναι!!! Το δικό μας βέβαια μόνο με τη γηραιά κυρία με τα λέιζερ γέμισε… Δεν πειράζει ρε!!! ACDC rocks! Θα ξαναθυμηθούμε ότι ζήσαμε (και που περιμέναμε και μια ζωή για να το ζήσουμε)…

ΚΑΥΛΑ

Βλέπω το trailer και θυμάμαι την κλάψα και τα μπινελικόματα που είχαν πέσει εδώ μετά το live με αφορμή μια ποιο “ζωηρή” μερίδα του κοινού …

αχ κατακαημένοι …#-o#-o#-o
Τουλάχιστο στο dvd θα γουστάρω με τους αργεντινούς !!!

Η φωνη του brian βγαινει με δυσκολια,αλλα αυτο μπροστα σε ολο το πραγματικο show μαλλον περναει σαν μια μικρη λεπτομερια.ΑC/DC DVD και να μην ειναι καλο δεν γινεται.Στην αναμονη λοιπον.

Thunder!!!

http://www.youtube.com/watch?v=o018byLnMFM

[B][SIZE=“3”]ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…[/SIZE][/B] :vibrate::vibrate::vibrate: Οταν βλεπω τον κοσμο να χοροπηδαει και θυμαμαι πως ενιωθα οταν τους ειδα, αρρωσταινω… Τι ιδρωτας εκεινη την μερα, αντε να βγει το Dvd να τα βλεπουμε και να κλαιμε απο χαρα.

[B][I]Thunderstruck, yeah, yeah Thunderstruck…[/I][/B]:yahoo:

*πάντως θα κυκλοφορήσει και αυτό…

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=157626

*σορρυ για το οφ τοπικ αλλά άντε βρες εδω μέσα το τοπικ ac/dc

[B]edit[/B]…υπάρχει τοπικ…συγγνώμη

το κατέβασε φίλος απο το ιντερνετ και πήγα και το είδα σπίτι του.
ο κόσμος είναι απίστευτος.πολύ καύλα λέμε χοροπηδάνε σαν τρελλοί.
ο ήχος είναι πολύ καλός και το γκρούπ γαμεί και δέρνει όπως πάντα.
όλα τα λεφτά όμως για μένα είναι στα bonus. πρώτα η φάση με τον πατέρα και το μικρό παιδί του σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό που έχει καλέσει οπαδούς και μετά στο τέλος το γηπεδικό τραγουδι που λένε όλοι μαζι όπως φεύγουν απο τη συναυλία προσαρμοσμένο για τους ΘΕΟΥΣ AC/DC.
αυτά…

υγ: φυσικά μην περιμένετε άσχημα λόγια από μένα γιατί είμαι…αρρωστάκι και οπαδός:wink:

Θα το δω καποια στιγμη συντομα, παντως εχει 12.49 στο play.com για οποιον ψηνεται, καλη τιμη για καινουριο dvd.

Eντάξει απαραίτητο για οποιονδήποτε πήγε στη συναυλία της Αθήνας ή τους είδε γενικότερα στην Black Ice tour. Ζηλεύω τους Αργεντινούς αλλά κακά τα ψέματα. Δεν τους φτάνουμε με τίποτα. Τέτοιο κοινό σε συναυλία δεν έχω ξαναδεί. Ώρες ώρες το blu ray μου θυμίζει Άρχοντα των Δακτυλιδιών. 60,000 orcs να πάλλονται συνεχώς. Νομίζεις ότι δεν είναι πραγματικό. Νομίζεις ότι είναι εφέ. Δεν το θεωρώ καλύτερο από το Stiff Upper Lip πολύ απλά γιατί τότε είχαν και κάποια κομμάτια έκπληξη ενώ εδώ υπάρχει ουσιαστικά μόνο το Dog Eat Dog που όμως και αυτό ήταν και στο No Bull. Πάντως είναι τρομερή κυκλοφορία και σε βάζει μέσα στη συναυλία.

Υ.Γ: Το αν έπεσε επεξεργασία ή όχι δεν το προσμετρώ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κυκλοφορία τέτοιου είδους στις μέρες μας χωρίς κανένα είδος επεξεργασίας. Άλλωστε είναι πολύ αυθεντικότερο του Live at Donington και στις συναυλίες του Dusseldorf και της Σόφιας ο ήχος ήταν πάρα πολύ κοντά στον ήχο του blu ray.
Υ.Γ2: Το ΩΩΩ Παοκάρα στο τέλος του make of τα σπάει!!! :slight_smile:

Oρίστε το make of ή αλλιώς The Fan, The Roadie, The Guitar Tech & The Meat