Λοιπόν, νεότερα από το θέμα Παναθηναϊκός και τη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού. Όπως θέλουν οι φήμες που κυκλοφορούν στα διάφορα αθλητικά γραφεία, ξεχάστε τους Red Hot Chili Peppers. Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στις 100 να έρθουν τελικά. Και αυτό, όχι μόνο επειδή δεν θα βρίσκονται σε περιοδεία, ούτε γιατί δεν τους ενδιαφέρει να έρθουν στην Ελλάδα για live. Αλλά, κυρίως, γιατί είναι δύσκολο να παίξει ένα συγκρότημα στα 100 χρόνια του Παναθηναϊκού και να έχει στον τίτλο του τη λέξη Red. Δεν γίνεται…
Οι νέες πληροφορίες λοιπόν μιλούν κατά κύριο λόγο για AC / DC. Με αυτούς γίνονται προχωρημένες συζητήσεις, ενώ οι ασφαλείς πληροφορίες του Other Side μιλούν και για τους Green Day (αλλά με σαφώς λιγότερες πιθανότητες). Κάποιοι, ρεπόρτερ της ομάδας, αναφέρονται και στους Led Zeppelin, αλλά αυτό δεν ξέρω κατά πόσο έχει βάση. Δεν ξέρω κατά πόσο το συγκρότημα θα κάνει περιοδεία δηλαδή. Αυτά τα ολίγα. Θα επανέλθουμε όταν και αν χρειαστεί. (Για να μην λέει ο αναγνώστης παρά κάτω, στην αλληλογραφία, για αλητεία).
αλλα για να σε ξενερωσω κραμπ ξερεις τι προς στιγμη σκεφτηκα…
οπως σε εκεινη την εκτελεση του ride on απο το plug me in, τον angus με φανελα της παναθας και το ονομα του γραμμενο απο πισω, θα ηταν μακραν η καλυτερη μεταγραφη του τζιγγερ… :lol: :lol: :lol: :lol:
O Cliff (μαζί με Nick Mason (PINK FLOYD), Micky Dolenz (THE MONKEES) Brian Wilson (THE BEACH BOYS) Glenn Hughes (ex-DEEP PURPLE, BLACK SABBATH), Bruce Kulick (KISS), Elliot Easton (THE CARS), Alan White (YES), David Ryan Harris (JOHN MAYER), Simon Kirke (BAD COMPANY), Jeff Foskett (BEACH BOYS)θα διδάξει σε camp για μουσικούς στο Hollywood ενώ με τον Brian είναι πιθανόν να κάνουν άλλη μια μικρή περιοδεία τον Φεβρουάριο με τους Classic Rock Cares. To www.acdc.com ετοιμάζεται πυρετωδώς (επιτέλους ένα επίσημο σοβαρό site για τους AC/DC). Oι αδερφοί Υοung που είναι οεο; Μήπως έχει κλείσει το μαγαζί;
Υ.Γ: Ο Cliff έχει γενέθλια σήμερα. Γίνεται 58. Άντε χρόνια πολλά ρε Cliff. Άντε και με γρήγορη επιστροφή των θεών
Που ειναι εκεινο το παλικαρακι που ειχε τις εγκυρες πηγες για το καλοκαιρι?
Απλα ηθελα να το ρωτησω τι νουμερο εχει παρει και αν προλαβαινω να παω μεσα στη βδομαδα να παρω κι εγω
Έγκυρες πηγές απευθείας από Αυστραλία, μου είπαν ότι οι AC/DC θα βγουν Ευρώπη το 2009 (εκτός απροόπτου) και έχουν ξεκινήσει από τώρα το πλάνο, κάνοντας γνωστό στους Ευρωπαίους διοργανωτές ότι είναι διαθέσιμοι και περιμένουν εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Αυτάαααααααααααααααααααααα
16 Μαρτίου θα είμαι Μελβούρνη για ΚISS και θα μάθω σίγουρα περισσότερα. Ελπίζω και νωρίτερα βέβαια.