Θα πώ κάτι που ξαναείπα και πρίν και με ψιλοέκραξαν. Ας έρθουν οι AC/DC και για πάρτη τους σκάω και 300 ευρώ.
Χρόνια του πολλά και μακάρι να του τα πούμε και από κοντά…
Sharuman και εγώ άνετα σκάω 300:p
Kράζω.
[SIZE=“5”]ΜΗΝ ΑΡΠΑΖΕΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ! ! ![/SIZE]
ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ!
ετσι θα παμε ολοι μαζι highway to Hell…i am on my way, to the promised land…
[SIZE=“5”]LET THERE BE ROCK …LET THERE BE AC/DC[/SIZE]:band:
Δυστυχώς όποιος ονειρεύεται δίσκο ή περιοδεία τουλάχιστον στο πρώτο μισό του 2008 πρέπει να πλανάται οικτρά. Ενώ για 2 μήνες κανείς δεν είχε δώσει σημεία ζωής βγήκε ένα videaκι στο youtube με τον Brian να τραγουδάει το you shook me allnight long σε ένα club στη Florida. Άρα όποιες ελπίδες για να έχουν συναντηθεί όλοι μαζί μετά από χρόνια εξανεμίστηκαν. Εξακολουθώ να φοβάμαι ότι ο Malcolm είναι άρρωστος. Μακάρι να διαψευθώ. Όποιος θέλει να δει το βιντεάκι εδώ. => http://www.youtube.com/watch?v=fyxh-svvFg0
+1
τι να πεις…
και ειχα αρχισει πραγματικα να ελπιζω και να ονειρευομαι…
και εγώ φέτος είχα ελπίδες και ονειρευόμουνα,κρίμα
Πολύ κρίμα…
Προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά… :-k
Tουλάχιστον ας δούμε φέτος Van Halen, Bon Jovi, Led Zeppelin και Queen και ας μείνουν για το καλοκαίρι του 2009 οι AC/DC και οι KISS! :dunno:
Καλα, αν δω ολα αυτα φετος τοτε ανετα μπορω να περιμενω τους AC/DC για του χρονου!
Καλά ρε, μιλάς εσύ που είσαι στο νησί; :roll:
ΟΛΟΙ τους θα περάσουν από εκεί!
Τί να πούμε και εμείς που θα μας φάνε τα ταξίδια πάλι φέτος; :-s
Tο θεμα ειναι πως τα καλοκαιρια που ερχονται εγω ειμαι Ελλαδα!#-o Δηλαδη τους Maiden σιγουρα δεν θα τους δω εδω. Τωρα μπορει να πεταχτω Southampton για Bon Jovi αμα εχω λεφτα! Πρεπει! Οχι τιποτα αλλο αλλα παιζουν πολυ αργα Λονδινο και τοτε μαλλον θα ειμαι Ελλαδα… Ετσι εχασα και προπερσι Guns ‘n’ Roses, περσι Aerosmith, Metallica και Scorpions+Uli Roth+Michael Schenker! Τεσπα… Αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι οσους εχασα θα τους ξαναπετυχω! Που θα παει… Βεβαια μερικους απο αυτους μπορει να ειναι η τελευταια ευκαιρια αλλα τι να κανουμε!:dunno:
Aσε που αν ειναι να κλεισει καποιος απο αυτους στο Download δεν πηγαινω με τιποτα γιατι ειναι πανακριβο, θα μου βγει και καμποσο η μεταφορα και η διαμονη και τα περισσοτερα συγκροτηματα που παιζουν εκει δεν τα 'χω ουτε για χεσιμο!
Αυτό με ποια λογική το συμπέρανες ???
[SIZE=“1”](δεν στην λέω απλή ερώτηση είναι …)[/SIZE]
Οι ΑC/DC διαμένουν σε 3 διαφορετικές ηπείρους. Όταν είναι να ηχογραφήσουν θα μαζευτούν όλοι μαζί. Το ότι ο Brian είναι στη Florida (τόπο διαμονής του) και εμφανίζεται εκεί μόνος του ανά τακτά χρονικά διαστήματα σημαίνει ότι προφανώς δεν έχει γίνει ακόμα η συνάντηση.
ok ρε συ thx
Το Ηit Parader γράφει ότι οι ΑC/DC βρέθηκαν κάποια στιγμή μέσα στο 2007 για rehearsals και ότι τώρα ο Brian περιμένει τηλέφωνο στη Φλόριντα από τους αδερφούς Young. Κρατάω μικρό καλάθι βέβαια αλλά ας έχουμε και μια αχτίδα αισιοδοξίας.
το διαβασα κι’εγω, παρεπιμπτοντως πολυ καλο το τελευταιο τευχος με το αφιερωμα στα 70’s…
και εγώ είχα πιστέψει τον misos…
Κι εγω! Διαλυθηκε το συμπαν μου…
Κι εγώ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: