AC/DC News and Rumors

Eπίσης για όσους ξέρουν Γαλλικά
http://highwaytoacdc.com/index2.php3?zone=news/index&news_id=92

Author: Neinbull
Date: 09-20-07 20:30

I’ve talked with a guy from the french site highwaytoacdc.com…κλπ.

Δεν ξέρω αν ξέρεις τι εστή Neinbull. Ο φίλος μας έχει φάει ban από όλα τα site για AC/DC.
Πρόσεχε τις πληροφορίες σου.
O Yop του highway site είναι φίλος μου, του μίλησα και μου είπε ότι τελικά δεν έχει να κάνει με τον malcolm αλλά με την εταιρία. Φυσικά ΔΕΝ μίλησε με τον Neinbull. Αλλά μιας και δεν ήξερες τον τύπο, δικαιολογήσε. Αυτά και πάλι πρόσεχε τις πληροφορίες που λες. Το highwaytoacdc.com είναι οκ ολά ο Neinbull όχι.

Και μία info από εμένα. Πιθανότατα να δούμε AC/DC στηνμαλακάσα εφ’οσον κάνουν tour.

Θα ήθελα να τα χώσω στον crabsody τώρα αλλά είναι κατά το ήμιση σωστός οπότε δεν το κάνω για να μην λέει ότι έχω κάτι μαζί του. Αλλά ρε φίλε έχεις πεί πολλά άσχετα γμτ. Τεσπά.Αυτά.

Ποιο αστρικο ετος θα γινει τουτο ? :smiley: :smiley:

Mόνο αυτό που λες είναι άσχετο. Kατηγορείς τον Νeinbull και όχι το highwaytoacdc.com αλλά ουσιαστικά το μόνο που λέει ο Neinbull είναι αυτό που διάβασε στο highwaytoacdc.com. Επίσης να πω ότι εγώ ποτέ δεν είπα κάτι σαν γεγονός απλά το ανέφερα σαν φήμη. Η φήμη όντως υπάρχει. Επίσης μιας και εσύ θέλεις εγώ να αναφέρω τις πηγές μου τότε καλό θα ειναι να κάνεις και εσύ το ίδιο. Για δώσε μας λοιπόν την πηγή σου για Μαλακάσα. Μήπως είναι φίλος σου και ο Angus; :slight_smile:

Ωχ μόλις γύρισα και πονάει το κεφάλι μου, είδα και αυτά που γράφεις.Γά%ησε τα.
"I’ve talked with a guy from the french site " Ειπεεεεεεεε. ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Εξυπναδούλες για τον Angus,e? Πηγή είναι μέσα από την DIDI που έχει κλήσει να τους φέρει όταν κανουν tour και είναι γνωστό εδώ και 1 χρόνο.Αλλά τώρα μην περιμένεις να το πούνε.Πολιτική βλέπεις.
Δεν είναι φήμη, είναι πραγματικότητα για να τελιώνουμε.Ναι θα έρθουν μαλακάσα είναι 99,9% σίγουρο. Άντε μου είχαν πει να μην το πω αλλά δεν γαμ$$τ#. Ξέρω θα αρχίσει το δούλεμα, ότι λέω βλακίες. Θα δούμε το καλοκαίρι.Το αστείο ξέρεις πιο είναι? Και καλά εσύ είσαι ο σοβαρός και ο σωστός οπαδός και εγώ αυτός που μπήκα για να στην πω κλπ. Πραγματικά γελάω.
Θέλω να ρωτήσω ακόμα γιατί έλεγες ότι “Πραγματικα εδώ γελάμε” όταν σου είπα ότι η συνέντευξη του Cliff ήτανε μούφα. Αφού ήτανε 100% ψεύτικη και το site που την δημοσίευσε έφαγε τρελή γιούχα. Εσύ γιατί γέλαγες? Καλά σταματάω γιατί πραγματικά…
Κανένα promo cdακι έχεις από CDσίδες? Ργώ μόλις απέκτησα το Γαλλικό promo “The furor” Μαύρο και άραχνο.

Μπράβο.
Κόψε τις εξυπνάδες τώρα γιατί θα έχεις την ίδια κατάληξη με τους προηγούμενους λογαριασμούς σου.
Πήγαινε μίλα με τα φιλαράκια σου που θα φέρουν τους Ac/Dc στην Ελλάδα και κάντε κόντρα μεταξύ σας για το ποιος έχει περισσότερα cd.

2112 :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μίλα καλύτερα. Θα τα πούμε το καλοκαίρι μεγάλε να δούμε ποιος θα γελάσει πιο καλά. Και πιστεύω όταν στο τρίβω στην μούρη να μη με κάνεις ban και να το δεχτείς σαν άντρας. Για να δούμε…Ciao.

Δεν το βρίσκεις λίγο αντιφατικό να ζητάς εσύ από τους άλλους να σου μιλούν καλύτερα;
Και από την άλλη, κανένα συγκρότημα δεν κλείνεται για “όταν” και “αν” κάνει περιοδεία. Το να υπάρχει μία προφορική συμφωνία δε λέει τίποτα. Συμβόλαιο δεν υπάρχει.

Φτου…Αλλα 105 χρονια…??..Δηλαδη πρεπει να ζησω μεχρι τα 126…?? Φωναξτε μου γιατρους να μου κανουν λιφτινγκ…να φερουν ψυγεια να με διατηρησουν και στην αναγκη πεθαινω τωρα και επιστρεφφω το 2112 για τη συνεχεια της ζωης μου που θα αρχισει με τους…[SIZE=“6”]AC DC LIVE!!![/SIZE]

Οσο για τον Mortis ενα εχω να πω…Ειτε λεει αληθεια ειτε ψεματα για τη συναυλια δεν εχει να κερδισει κατι…και μην μου πει κανεις την φημη του καλου συναυλιοκραχτη…Αν ερθουν στη Μαλακασα θα τους δουμε ολοι και δεν προκειται να πληρωσει κανεις ευρετρα συναυλιας στον τυπα…Οποτε COOL…!!

Μεγάλε δεν θέλω να κερδίσω κάτι. Εγώ τον crabsody έχω άχτι. Απλώς δίπλα στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα και μάθατε ότι θα έρθουν. Πείτε ότι θέλετε ρε παιδιά, πιστέψτε μην πιστέψετε, πρόβλημα σας εγώ το νέο το είπα.Οι AC/DC θα είναι στη μαλακάσα το καλοκαίρι.Απλά και ωραία!Τα λέμε τοτε πάλι που θα μπω να τρύψω στην μούρη του crab και του administrator σας το νέο. Καλό θα είναι να μην ασχολήστε άλλο μαζί μου όπως και θα κάνω και εγώ.Άντε τα λεμε.

Υ.Γ. Εντάξη και εγώ δεν θα ήίμουν ευκολόπιστος αν το διάβαζα από έναν άγνωστο σε ένα site. Μαγκιά σας αλλά θα ήθελα να ξερα πως θα αισθανεστε όταν βρει το tour. Γι’αυτό μην κάνατε υφάκι πριν δούμε όλοι που θα παίξουν.

Sorry κιόλας, επειδή μπερδεύτηκα… Ποιός είναι ο καλύτερος φαν των AC/DC τελικά? :-k

Σου χει φαει γκομενα ε?

Χα,χαχαχαχαχα ! Σωστός ! :lol: :lol:

Μπορει να του φαγε και το μπιφτεκι του ρε συ.Ακομα χειροτερα.

Δεν είναι νέο ούτε φήμη απλά ήθελα να του ευχηθώ. Χρόνια πολλά λοιπόν στον τεράστιο Brian. Κλείνει τα 60 σήμερα. Να τα 100στήσει λοιπόν.

Χρόνια πολλά και από εμένα.:slight_smile:

Να ερθει να του τα πουμε απο κοντα στο ΟΑΚΑ…

Αμήν και πότε…