AC/DC News and Rumors

Eκτός από την κυκλοφορία του 3πλού DVD στις 16 Οκτωμβρίου με τίτλο Plug Me In έχουμε:

Τον Phil Rudd να κάνει παραγωγή στο ντεπούτο μιας γυναικείας μπάντας. Λεπτομέρειες http://www.myspace.com/jaggedyann

Επίσης κυκλοφορεί σε λίγο καιρό ένα CD με το φεστιβάλ που έγινε προς τιμήν του Bon Scott τον περασμένο Φεβρουάριο. Περισσότερα http://www.aussierock.com.au/

Crabsody eisai isos o xeiroteros fan ton AC/DC pou exo sinantisei i diavasei.
Stamata na postareis anakriveies agori mou kai na les pou vriskeis ta sources sou giati den einai dika sou.
Ksipnises gia to 3plo DVD (pou einai fisika 2plo kai iparxei kai collector ekdosi 3pli) pou to kseroume edo kai 3 mines. Oust re!

AN πόσταρε μια ανακρίβεια, εκ παραδρομής ίσως, αυτό δεν τον κάνει τον χειρότερο fan των Άκα Ντάκα. :wink:

Στην τελική γράφτηκες εδώ για να του την πεις; :roll:

ΥΓ: Μη γράφεις με greeklish plz.

“Παρόμοιες δηλώσεις έχει κάνει ο Βrian τα τελευταία χρόνια και ο Cliff πριν μία εβδομάδα”
Oloi kseroume oti i “kai kala sinenteuksi” tou Cliff itane Fake. Anti na zitisei signomi mas kanei ton maga. Ton sofo.
Min sinexiso me tis anakriveies tou.
Ante…nna

Προς misos:
Είσαι προσβλητικός και γράφεις με greeklish. Πριν συνεχίσεις να ποστάρεις διάβασε τους κανόνες του φόρουμ.
Αν συνεχίσεις με το ίδιο ύφος και τα greeklish θα έχουμε πρόβλημα.

ban???
Και εχω και λογους:
1)γραφτηκε μονο και μονο για να κραξει τον Crabsody,που ειναι και φαν των θεων
2)ιεροσυλει γραφοντας στο thread των AC DC μονο για να κραξει
ΕΛΕΟΣ!!!

Φίλε το αν εκτιμώ ή ξέρω πολλά περισσότερα για τους “θεούς” σου, άσε να το κρίνουν άλλοι. Πάντως γνώμη για το συγκεκριμένο ανθωπάκι δεν αλλάζω. Ο τύπος είναι καραγκιόζης. Τέλος.

Πάντως με τιμά που ένα άτομο γράφτηκε στο φόρουμ μόνο και μόνο για να μου την πει και καλά. Το πιο πιθανό βέβαια είναι να είναι ήδη μέλος του φόρουμ με άλλο username που απλά να μην έχει τα κατάλληλα αρχ…

Επίσης

1. Τα νέα που γράφω προφανώς δεν είναι δικά μου. Δεν είμαι θείος του Angus ούτε μέλος της δισκογραφικής τους.
  2. Ανέφερα το DVD 3 μέρες μετα που ανακοινώθηκε επίσημα. Προφανώς ήξερα τις φήμες που κυκλοφορούσαν.
  3. Το ότι θα είναι 2πλο αφορά μάλλον μόνο τους καλούς οπαδούς των AC/DC. Οι υπόλοιποι χειρότεροι φαν όπως εγώ θα αρκεστούμε στην 3πλή collector’s edition.
  4. Όσο για τη συνέντευξη του Cliff εδώ πραγματικά γελάμε

Δεν το παίζω ούτε είμαι σοφός. Απλώς μεταφέρω νέα της αγαπημένης μου μπάντας
Δεν ξανασχολούμε με τον τύπο

Και καλα θα κανεις…Υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα πραγματα να ασχοληθεις οπως: η δυστυχως τριπλη εκδοση οπως ειπες…χεχε…το νεο cd για το ποτε και αν θα ερθει και φυσικα για την φυμολογουμενη περιοδεια που μακαρι να παψει να ειναι φυμολογουμενη μπας και προσκυνυσουμε και εμεις τους θεους…Am I rght??

Edit by admin:
Στο καλό και να μας γράφεις.
Όρεξη έχουμε να ασχολούμαστε με την πάρτη σου.

Η εξυπνάδα ορισμένων ατόμων έχει χτυπήσει κόκκινο.

Όλοι “δε ξαναμπαίνουν” μέχρι να αρχίσουν τα μπινελίκια, να τους σβηστούν μηνύματα, και να ξαναμπούν να τα χώσουν στους admins. Δεν πειράζει, από δαύτους έχουμε χορτάσει. Μπορεί με τόσες πυρκαγιές να έχουν καεί στρέματα και στρέματα αλλά από φρούτα σαν εσένα misos έχουμε πλεόνασμα…

Θαυμάζω το κουράγιο σου. Όταν θα βαρεθείς να χρησιμοποιείς νέο e-mail για να κάνεις εγγραφή και διαπιστώσεις ότι τα μηνύματα σου δε θα βρίσκονται εδώ για παραπάνω από μερικά λεπτά, άντε λίγες ώρες, ίσως μας κάνεις την καλή να μας αφήσεις στην ησυχία μας. Τι λες;

Η βλακεία ειναι ανίκητη μην το ξεχνάς…:lol:

καλό είναι… Με το(ν) τίποτα βγάλαμε +3 χρήστες του φόρουμ!!:stuck_out_tongue:

gia na doume an 8a er8oun pote ke stin hora mas oi acdc?

Κάποιες φήμες αναφέρουν ότι το νέο άλμπουμ είναι πιθανό να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. Σαν λόγος της καθυστέρησης προβάλλονται προβλήματα υγείας. Το μυαλό όλων πάει στο πρόσωπο του Malcolm ο οποίος είναι “εξαφανισμένος” εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια. Ας ελπίσουμε ότι υπήρξε (άν υπήρξε) να είναι παρελθόν και οι AC/DC να επιστρέψουν σύντομα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!
Ο τύπος διαδίδει ψευδές ειδήσεις! Απατεώνας!!
Παρακαλώ “φίλε” crabsody βάλε το link όπου πήρες την πληροφορία. Μάλλον σου κατέβηκε στο κεφάλι. Που είναι το link με τις “φήμες; Λέγε!” Ξέρεις πολύ καλά ποιός είμαι και χαίρομαι που αποδεικνύεις ότι έιχα δίκιο. Mis informers σαν και εσένα θα έπρεπε να σε βγάζουν με πούπουλα και πίσσα στην πλατεία. Περιμένουμε link.
Επαναλαμβάνω η είδηση είναι ΨΕΥΔΗΣ! ΑΓΝΟΗΣΤΕ!

Α! Ο misos! Welcome!!! :lol: :lol: :lol:

Μπανάκι πάλι;:stuck_out_tongue:

Ντροπη σου κακε Κραμπσοντι να χειραγωγεις τον κοσμο ετσι.Αληταμπουρα.Επαισχυντε.
Τι πραματα ειναι αυτα.

ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΜΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΡΙΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΣΑΣ.

Ωραία, ευγενικά,μπορεί ο crabsody να δώσει το link που βρήκε την πληροφορία.Διάολε.
Αυτά. Banaromai μόνος μου δεν θέλω βοήθεια. Τα λέμε.

http://www.acdcpower.net/phorum/phorum/read.php?f=1&i=105401&t=105401