Στα forums των AC/DC πολλοί fans έχουν παρανοήσει από την αναμονή. Μερικοί κάνουν setlist που θα ήθελαν αλλά βάζουν και ημερομηνίες υποτιθέμενων tour. Ακόμα και εκεί δεν περιλαμβάνεται η Αθήνα
Παράδειγμα:
RIFF RAFF
NEW SONG
GIVEN THE DOG A BONE
WHO MADE WHO
CANT STAND STILL
IF YOU WANT BLOOD
JAILBREAK
HIGH VOLTAGE ( JAMMED OUT WITH ANGUS STRIP TEASE )
THE JACK
WHOLE LOTTA ROSIE
GONE SHOOTIN
HIGHWAY TO HELL
SET BREAK ( 15 MINUTES WITH MOVIE HISTORY )
HELLS BELLS
MONEYTALKS
SHAKE YOUR FOUNDATIONS
GUNS FOR HIRE
NEW SONG
DIRTY DEEDS
TNT
THATS THE WAY I WANNA R&R
BACK IN BLACK
LET THERE BE ROCK
FOR THOSE ABOUT TO ROCK
ENCORE
LIVE WIRE
ITS A LONG WAY TO THE TOP
TOUR DATES 2008
Feb 1–TAMPA
3-------ORLANDO
5-------ATLANTA
7-------GREENSBORO
9-------LARGO
11------PHILLI
13------LONG ISLAND
15-------NYC
17-------BOSTON
20-------ALBANY
23-------MONTREAL
25-------TORONTO
27-------QUEBEC
MAR 03------PITTSBURGH
5-------------CLEVLAND
7-------------DETROIT
9-------------CHICAGO
11-----------INDIANAPLOIS
13-----------ST PAUL
15-----------CALGARY
17-----------FARGO
20-----------ST LOUIS
22-----------MEMPHIS
24----------OKLAHOMA CITY
26----------DALLAS
28----------HOUSTON
31----------DENVER
APRIL
4--------LAS VEGAS
6---------PHEONIX
8--------LA
10------SAN JOSE
12------SAN FRANSISCO
14-------PORTLAND
16-------TACOMA
18--------VANCOUVER
OPEN AIR EUROPE/ UK/JAPAN/AUSSIE/ SOUTH AMERICA
JUNE
1--------DUBLIN
4-------LISBON
7-------MADRID
9-------BARCELONA
11------HOLLAND
13------PARIS
15-------STUTTGART
17-------MUNICH
19-------BERLIN
21-------PRAUGE
23-------VEINNA
26---------OSLO
28--------HELSINKI
30---------STOCKHOLM
JULY 03------GLASGOW
5--------------LONDON
16-17------TOKYO
AUG 01–AUKLAND
3---------WELLINGTON
6---------BRISBANE
8---------SYDNEY
10-------MELBOURNE
13--------ADELAIDE
16--------PERTH
19-------DARWIN
OCT 1-----MEXICO CITY
4-----------PORTO ALLEGRE
7-----------SAN PUALO
10----------RIO DEJINRO
13----------LIMA
16----------BEUNOS AIRES
19------------SANTIAGO
Καλησπέρα σε ολους τους αγαπητούς fun των AC / DC . Ειμαι και εγω φανατικός με αυτό το συγκρότημα εδω και πολλά χρόνια και είχα την χαρά να τους δω και σε συναυλίες τους στο εξωτερικό . Εδω δυστηχώς τα πράματα ειναι πολύ χάλια παιδιά και αν θέλετε την συμβουλή μου να πάτε να τους δείτε στο εξωτερικό οσο ποιό γρήγορα γίνεται γιατί με τα rock συγκροτήματα ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται . Οσο αναφορά με τον επερχόμενο καινούριο δίσκο τους θα αργήσει λίγο λόγω δισκογραφικής εταιρίας .
Καλώς ήρθες φίλε. Άντε να γινόμαστε πολλοί οι AC/DCάδες. Ξέρασε τώρα πότε και που είδες την κορυφαία rock πάντα του γαλαξία.
Υ.Γ.: Η φήμη ότι υπάρχουν προβλήματα με τη δισκογραφική υπάρχει εδώ και χρόνια αλλά από ότι αποδείχτηκε δεν ισχύει. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι της καθυστέρησης. Πάντως για την ώρα Cliff και Brian κάνουν συναυλίες για αγαθοεργίες μην έχοντας ιδέα του με τι ασχολούντε οι αδερφοί Young.
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ…Επιτελους και απο ενα επισημο στομα…ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ θα εκπληρωθει το ονειρο μου…Θα δω το αγαπημενο μου συγκροτημα LIVE!!!NAIIIIIIIIII!!!Απιστευτο,Μοναδικο,Θεικο,Ανεπαναληπτο…Βιαζομαι λιγο αλλα δεν μπορω να κρατηθω…Και μονο στην ιδεα οτι θα δω live τους [SIZE=“3”]AC/DC[/SIZE] τρελενομαι,πορωνομαι…[SIZE=“7”]AC/DC PEEEEEEEEEE!!! [/SIZE]
Έλειπα το ΠΣΚ Χαλκιδική οπότε εξού και η καθηστερημένη αντίδραση. Χάρηκα βέβαια που είδα μια καταχώρηση για τους ΑC/DC στη στήλη του rocking για τα νέα αλλά δυστυχώς για μένα ουσιαστικά δεν προέκυψε κάτι νέο. Παρόμοιες δηλώσεις έχει κάνει ο Βrian τα τελευταία χρόνια και ο Cliff πριν μία εβδομάδα. Το θέμα είναι τί λένε οι αδερφοί Young. Mέχρι να δηλώσουν κάτι αυτοί ή η δισκογραφική τους εταιρία δεν μπορούμε να πούμε τίποτα
Εμένα μου λες. Το έπαιζα άνετος όταν ήταν να πάω να τους δω και 3 μήνες πριν δεν υπήρχε εισητήριο. Ευτυχώς ένας ξάδερφός μου είχε τρελό κονέ και μου βρήκε εισητήριο
Γενικά είμαστε η μόνη χώρα στην οποία αφήνουμε τα εισιτήρια για την τελευταία στιγμή. Σε όλες τις υπόλοιπες, όταν έχει να κάνει με σημαντική συναυλία, ορμάνε όλοι από την πρώτη στιγμή!