Xλωμοοοοοοοο μου ακουγεται.
Tι γινεται???:-s Δεν υπαρχει ακομα κατι επισημο,φημες οτι θα κυκλοφορησει τον oκτωβριο κλπ,ευσταθουν ομως η ειναι μουφα?:-k
Σύμφωνα με post του ανεπίσημου site των AC/DC, www.ac-dc.net, η νέα πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά των Αυστραλών θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία στις 27 Οκτωβρίου, με τίτλο “Black Ice”, ενώ το πρώτο single, με τίτλο “Runaway Train”, θα κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου!
ΥΓ Που χαθηκαν οι acdcακιες του forum?:roll:
λοιπον.η γνωμη μου ειναι πως και οι πετρες εχουνε μυριστει πως πρεπει να ερθουνε οι ac dc αρα δεν μπορει θα κανουν οτι μπορουνε.ειναι υποχρεωμενοι ρε γαμωτο.παιδια εγω πιστευω θα ερθουνε.το ζητανε ολοι δηλαδη.ελεος.και θα ερθουν και θα γινει μακελειο.να θεσω και μια ερωτηση τωρα.πως θα αντιδρασετε αν δειτε στο επισημο σαιτ να λεει πως ερχονται ελλαδα?για πειτε.εγω θα χοροπηδαγα καμια ωρα και μολισ ηρεμουσα θα επαιρνα τηλεφωνο ολους οσους ειναι να ερθουν θα τους μαζευα και θα χεζομασταν στις μπυρες.αχχχχχ.μπειτε λιγο στο τριπακι ρεεεεεεεε.
¶μα έρ8ουν Ελλάδα 8α πάω μ’ όλη την παρέα μου.Θα γίνει της τρελής!Βασικά μακάρι να έρθουν.Ξέρει κανείς άμα έχουν έρθει ποτέ Ελλάδα?Ελπίζω ο καινούριος δίσκος να σκίζει.
Ρε σεις αν ανακοινωθεί επίσημα οτι θα έρθουν δεν ξέρω και γω πως θα αντιδράσω!!! Είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα και ακούω από πολύ μικρή…Θα τρελαθώ λέμεεεεε… μόνο και μόνο που το σκέφτομαι πεθαίνωωωωωω!!! και όποιος δεν έχει υπογράψει ας το κάνει!!!-----> http://www.petitiononline.com/acdcingr/petition.html
Παρων…!!!
Οσο για την ερωτηση του αποπανω…Πραγματικα δεν μπορω να φανταστω τι θα κανω…Σκεφτομαι πολλα που θα εκανα αλλα οταν συμβει ουτε ξερω ποσο εντονα θα μου βγει η αντιδραση…
Παιζει και να μην εχω φανταστει τετοια ενταση αντιδρασεως…
Προσωπικα θα αντιδράσω αδιάφορα, γιατί θα τους δω κάποια στιγμή έξω.
Εκτός και αν παίξουν στο ΟΑΚΑ και όχι στο Terra Dust.
Για μενα ενα live των ac/dc πρεπει να εχει οποσδηποτε 2 πραγματα…Την καμπανα στο hell’s bells και τα κανονια στο for those about to rock…Οπως καταλαβαινεται ειναι λιγο δυσκολο να τα δουμε ενα πληρες show με ολα αυτα στο terra vibe…Οποτε εξωτερικο…
- 1000
¶σε που εξωτερικό θα μπορείς να αναπνέεις κανονικά κατα τη διάρκεια του Live…
Όχι απλά αδιάφορα, αλλά θα χαλαστώ πολύ! :?
Προσωπικά εύχομαι να μην έρθουν ΠΟΤΕ Ελλάδα, ώστε να ΜΗΝ δοθεί η ευκαιρία στον μέσο οπαδό τους να δει τους AC/DC σε ένα χωράφι γεμάτο σκόνη, με μέτριο ήχο, ελλειπέστατο show και πολλές άλλες ατέλειες… :thumbdown:
Αυτό! :thumbup:
Όποιος θέλει να δει ένα live των AC/DC σε όλη του την μεγαλοπρέπεια, διαλέγει ένα σοβαρό ευρωπαϊκό festival, παίρνει ένα αεροπλανάκι και βλέπει τους Αυστραλούς όπως τους αξίζει!
Βασικά, αυτοί θα ήταν ένας σοβαρός λόγος να με κάνουν να ξαναταξιδέψω στην κεντρική Βρετανία και να ξαναεπισκεφτώ τα ιερά χώματα του Donington Park! 8)
Live των AC/DC χωρίς τα κανόνια είναι σαν να βλέπεις τους KISS και να μην πετάει ο Paul Stanley απέναντι ή να παίζουν οι Maiden και να μην εμφανιστεί ο Eddie!
Ετσι κ αλλιώς, αν δεν κάνω λάθος, η περιοδεία που θα κάνουν τώρα, για το νέο τους cd μάλλον θα είναι η τελευταία τους. Δηλαδή αν δεν έρθουν Ελλάδα τώρα, δε θα τους δούμε ποτέ. ΜΟΝΟ ΕΞΩ!!!
Το σκεφτόμουνα καιρό να το γράψω και σε διάφορα θέματα αλλά μια που μου δίνεται η ευκαιρία θα το γράψω εδώ.
Πολλοί φέρεστε σαν να έχει όλος ο κόσμος λεφτά για να πάει στο εξωτερικό για μία συναυλία. Σκεφτείτε λίγο περισσότερο τι λέτε…
Extensive AC/DC Tour To Begin In October
According to Billboard.com, Australian hard rockers AC/DC will embark on an 18-month world tour beginning this October. Creative Artists Agency managing partner Rob Light confirmed the news during a touring panel today (July 28 ) at the 83rd annual IAAM conference and trade show in Anaheim, California.
Η ωρα εφτασε.AC/DC live φετος.Δεν γινεται να χαθει κατι τετοιο.
:papas: :papas: :papas: :papas: :papas: :papas: :papas:
Αρχιζω απο τωρα τα ταματα…
Αν δεν τους δω τουλαχιστον 4 φορες φετος δεν θα ησυχασω…
Eπιτέλους…
ελα να αρχισουν οι ανακοινωσεις…!!!
Τι λεμε τωρα… ερθουν δεν ερθουν εγω θα τρεξω να τους δω! Θελω καμπανα, κανονια, ραμπες, τη φουσκωτη χοντρη πισω απο τη σκηνη…
Ο Ανγκους ομως, λετε ακομα να την παλευει εκει απανω και να χτυπιεται? Η θα εχει ελατωσει το σοου?.. Τη στολη του μονο ας φοραει…
Exεις δίκιο. Σκεφτόμουν κι εγώ για εξωτερικό. Οι καιροί όμως είναι δύσκολοι. Αν δεν έρθουν και τώρα από τα μέρη μας… Πρέπει να τους δούμε κι εδώ ,τελευταία ευκαιρία! 18 μήνες περιοδεία θα κάνουν! Και το εισιτήριο μην πάει 80 ευρώ…Αν και για αυτούς θα τα σκαγα τα φράγκα! Ζήτω η τρέλα!
ωω θεε του ροκ
αξιωσε με φετος να δω τους γερολυκους λαιβ, και ας μη δω τπτ αλλο
Μα τα χιλια power chords, ας χασω την ακοη του δεξιου μου αυτιου!
http://www.youtube.com/watch?v=aax8H7mDc1Q
σέικ μι ολ νάιτ λον
Δεν μπορω να φανταστω τη στιγμη να βγαινει ο angus στο ΟΑΚΑ και να παιζει την εισαγωγη του thunderstruck και ολοι απο κατω να φωναζουν thunder!8O 8O Και φυσικα μετα να χτυπανε οι καμπανες της κολασεως…