AC/DC News and Rumors

Eυχαριστούμε για την “συμβουλή”, αλλά έστω και ένας να πειστεί και να πάει έξω για αυτό το live αποφεύγοντας την μίζερη ελληνική συναυλιακή πραγματικότητα, προσωπικά μου αρκεί…

και να πετάνε οι γνωστοί άγνωστοι αντικείμενα πάνω στη σκηνή,να γιουχάρουν,να ρεύονται,να κλάνουν.αααααααααχ

Kαι να βγουν οι παπαδες κ να λενε οτι φερανε το συγκροτημα του σατανα και να ακυρωθει η συναυλια εδω κ τωρα!:stuck_out_tongue: :lol:

30/05/05

"Την ακύρωση της προγραμματισμένης για το βράδυ της Δευτέρας εμφάνισης του μουσικού συγκροτήματος Slipknot στο θέατρο Λυκαβηττού ζήτησε από το διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών ο αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου, κάνοντας λόγο για «μουσική του σατανά».

Πω αμα γινει κατι τετοιο σε περιπτωση που ερθουν οι AC/DC θα πεσουν γιαουρτια…:lol: #-o #-o

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τι λες,η κιθάρα του angus έχει το σχήμα του σατανά,είναι διαβολικό band.

Προσευχηθείτε σε όποιον θεό πιστεύετε να συμπεριλάβουν και την Ελλάδα στην περιοδεία τους οι AC/DC - όποτε κι αν αυτή ξεκινήσει - για να μπορέσουμε να τους δούμε κι εμείς οι φτωχοί πλην τίμιοι ροκάδες, που δεν μπορούμε να πάρουμε ένα “αεροπλανάκι” και να ταξιδέψουμε εις τας Ευρώπας για να τους δούμε. Αντε καμιά… Βουλγαρία, έστω, που είναι κοντά!

Nα κανουμε συλλαλητηριο και διαμαρτυρια εξω απο τα γραφεια της DIDI με πανο κτλ…:stuck_out_tongue: #-o
:tomato: :tomato: :tomato:

Αν οι τύποι που κλείνουν τις συναυλίες δεν καταλαβαίνουν ότι θα γέμιζαν άνετα το ΟΑΚΑ ή άλλο μεγάααααλο χώρο με τέτοιο όνομα, τότε τι να πω. Αν και φοβάμαι ότι μάλλον δεν τους συμφέρει οικονομικά, γιατί θα πρέπει να κόψουν πανάκριβα εισητήρια για να ρεφάρουν το τσεκ των AC/DC (δεν έρχονται και τζάμπα).

Κανείς ενδιαφερόμενος (μη εορτάζοντας);

http://acdcrocks.com/ukcasting/?referrer=www.acdc.com>%3B!

Tι καταραμενη πολη που ειναι αυτη…!

πραγματι ομως…!!!

σταδιαλα.

Εγω παντως συμπληρωσα ετσι για το καλο…Θα δειξει…

Το καλύτερο είναι να κάνετε άλλου είδους προπαγάνδα, αν θέλετε πια τόσο πολύ να πάει κάποιος στο εξωτερικό για οποιαδήποτε συναυλία… Είναι κρίμα να χάσει τόσος κόσμος (φανατικός και μη, οποιασδήποτε ηλικίας) ένα τόσο ιστορικό συγκρότημα-σταθμό στην ροκ ιστορία, ώστε να πάει “έστω και ένας” στο εξωτερικό. Αυτόν τον “έναν”, τον πείθετε και αλλιώς, πιστεύω και όχι θέλοντας να μην συμπεριληφθεί η Ελλάδα στις χώρες ενός ενδεχόμενου tour… [-X

Όχι πως εξαρτώνται και πολλά πράγματα από τις ευχές του καθενός απο μας, βέβαια…

Είναι πολύ κρίμα να μη δούμε στην Ελλάδα τους AC/DC, γιατί ακριβώς είναι ΙΣΤΟΡΙΚΟ συγκρότημα. Ακόμα και αν έχουν πια γεράσει, ακόμα και αν δεν είναι στα πάνω τους, ακόμα και αν έχουν γίνει… δεινόσαυροι, υπάρχει φανατικό κοινό που πιστεύω γεμίζει στάδια για πάρτι τους. Οι ίδιοι δε νομίζω να έχουν καμιά αντίρρηση να έρθουν να παίξουν στην Ελλάδα (ευσεβής πόθος!), άρα πιστεύω πως ό,τι είναι να γίνει θα κριθεί από τους μάνατζερ και τα κάθε λογής κονέ. Αντε να δούμε πόσο… μετράει η Ελλάδα στο διεθνή συναυλιακό χάρτη!

Πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο να τους δείτε. Μακάρι και από τα μέρη μας…

Εγώ δεν ελπίζω πια…Οι τελευταιες ευρωπαικές συναυλίες περνάνε και δεν ακουμπάνε στο παρατσακ απο Ελλάδα…Αντε να δούμε…Απλα ελπίζω να μην αρχίσουν να βγαίνουν παλι ανεπιβεβαίωτες φημες γτ σ αυτη την περίπτωση θα μοιρασουν απειρα εγκεφαλικά και πρωτα απο ολους θα παω εγω…απο πολλαπλα εμφράγματα…:?

:smiley: 8) :stuck_out_tongue: :roll: :roll: :lol:

Eγω παντως οσο ζω ελπιζω.Κατι θα γινει δε μπορει

:naughty: =D> :thumbup: :smiley:

Να φανταστω οτι χαιρεσαι επειδη εχεις πληροφοριες απο εγκυρες πηγες?:smiley: :smiley: :smiley: :stuck_out_tongue: