Μαλλον κατι Ξερει και δε μας το λεει.
Κοιτα το εγραψε και εδω και στους Queen!
Του π*υστη μια απτις δυο τουλαχιστον θα ειναι μεσα!!
Have faith in drifter!!8) 8)
Πάντως αν έρθουν θα γεμίσουν άνετα το στάδιο/χωράφι στο οποίο θα παίξουν.Τόσοι είμαστε που περιμένουμε πως και πως,ε του πούστη δηλαδή.
Have faith my friends…
Μπορει οντως κατι να ξερει ο Ντριφτερ και καλα θα κανει…Αλλωστε πρεπει να ρεφαρει καποιες αστοχες προβλεψεις φετος…lol…
Για μενα δεν παιζει ρολο αν θα ερθουν ή οχι…3-4 φορες θα τους δω σε αυτη την περιοδεια…Ε και εδω να μην ειναι θα παω και αλλου…
Ναι αλλά τι θα γίνει με μας που δεν μπορούμε να πάμε αλλού?
Σε εσας αναφερεται η πρωτη μου προταση…
Τι να ρεφάρω βρε άνθρωπα??
Τους bon jovi? ή τους metallica?
το παρασκήνιο τα λέει όλα.
ac/dc
εκτός απροόπτου έ-ρ-χ-ο-ν-τ-α-ι.
Μην ρωτήσει κανείς ημερομηνίες κλπ…
πάντως, αν το οικονομικό είναι όπως το ξέρω, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Απλά να σου πω πως σ’αγαπώ.
Αυτό.
Καλα και αυτα αλλα εμενα μου εχει κατσει στο λαιμο απο το 2007 που ειχες πει για Lynyrd Skynyrd και ειχα φαει τρελη ξενερα μετα…
Τεσπα περασμενα ξεχασμενα…
Για να μιλησουμε σοβαρα καπως ετσι πρεπει να ειναι τα πραγματα…Σε 18 μηνες περιοδεια δεν μπορει να μην περασουν απο εδω…
Αυτο που θα εχει οντως ενδιαφερον ειναι το οικονομικο…
Για τους L.S., το είχα πει…αλλά ήταν στα πεταχτά από όσο θυμάμαι.
Το οικονομικό θα έχει μεγάλη φάση με τους Ac/dc
Ουπς,δεν το είδα
Το οποιο παρασκηνιο δεν το ξερουμε φυσικα.
Τι εννοεις οταν αναφερεσαι σε ενδιαφερον οικονομικο σκελος???
Την αμοιβή της μπάντας που αν είναι έτσι που το άκουσα, θα έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που θα γίνει το promotion.
Εννοεις ειναι τοσα πολλα τα λεφτα που δεν μενει για promotion? Επισης θα με ενδιεφερε να μου ελεγες αν ξερεις την χρονικη περιοδο που προσπαθουν να τους κλεισουν. Φανταζομαι το επομενο καλοκαιρι μιας και δεν υπαρχει καταλληλος κλειστος χωρος
Γιατι υπαρχει καταλληλος ανοιχτος?
Εχω ακουσει κατι για ενα χωραφι στην Εθνικη Λαμιας!:lol3:
Δεν είναι τόσα πολλά, αλλά είναι κάπως ιδιαίτερα τα πράγματα. Το πότε δεν το ξέρουμε…πότε θα βγουν περιοδεία? Ε, κάπου εκεί θα χωθούμε κι εμείς. 8)
Ελα ρε Drifter δωσε καμμια πληροφορια. Γιατι να ειναι ιδιαιτερα τα πραγματα; Υπαρχει κανενας περιεργος ορος; Η περιοδεια αρχιζει μαλλον τελη Οκτωμβριου με αρχες Νοεμβριου. Μαλλον ομως απο την Αμερικη. Λογικα για Ελλαδα θα προκυψει κατα το καλοκαιρι (αν προκυψει). Σε κανα Καραισκακη η ΟΑΚΑ φανταζομαι.
Ε ρε, η μυστικοπαθεια θα μας φαει.
Mε το τσιγκελι ενα-ενα τα βγαζουμε.Μαλλον για καλο ειναι,ας ελπισουμε οτι μετα απο πολλες φημες πενταετιας(και βαλε)οτι του χρονου θα ειναι η τυχερη μας.Have som faith and you’ll get by.