AC/DC News and Rumors

Ιδου:

“Black Ice” track listing:

1. Rock 'N Roll Train
  2. Skies On Fire
  3. Big Jack
  4. Anything Goes
  5. War Machine
  6. Smash 'N Grab
  7. Spoilin’ For A Fight
  8. Wheels
  9. Decibel
  10. Stormy May Day
  11. She Likes Rock 'N Roll
  12. Money Made
  13. Rock 'N Roll Dream
  14. Rocking All The Way
  15. Black Ice

Επιτελους ενα ενα τα κομματια του παζλ συμπλρωνονται,ο Οκτωβρης δεν ειναι μακρια αρα ουτε και η αρχη της περιοδειας…

Πλησιαζει η στιγμη που θα απολαυσω το ονειρο μου,την αγαπημενη μου μπαντα,τους θεους AC DC live…

8 χρονια περιμενω για αυτες τις στιγμες…Και τωρα ερχονται…FUCK YEAH…!!!

ROCK N’ ROLL TILL YOU DROP BABY…!!!

Μιας και είναι η πρώτη τους παγκόσμια περιοδεία μετα από οχτώ χρόνια θα μας κάνουν μια ωραία σουρπρίζ και θα μας έρθουν τα παληκάρια σίγουρα (η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία).

Έγω βέβαια και να’ρθουν θα το σκεφτω να πάω. Δεν ξέρω, αν ευκαιρώ…

Πάντα ήθελα να το κάνω αυτο. Αν δεν έχεις και λίγο attitude δε το φχαριστιέσαι.

συμφωνω.
θα κοιταξω την ατζεντα μου, θα μιλησω με τη γραμματεα μου…

[SIZE=“6”]και θα τα κανω ολα λιμπα λεμεεεεεε[/SIZE]

re mages,den eimai sixnos “pelatis” sto forum.
alla oi AC/DC einai i mpada pou megalwsa k me autin pisteuw pws tha…

isxeioun ola auta ??

AC/DC gai pada mages…

kai to enooume,auto…prin kanena eksamino “simadeutika”. :slight_smile:

μακαρι να ερθουν γιατι οπως το λες ειναι συγκροτημα με μεγαλη ιστορια που δεν ξεχνιεται!!! εγω φοβαμαι ομως κ την τιμη!!! δεν νομιζω να ειναι μικρη για ενα τετοιο συγκροτημα που ερχεται για πρωτη φορα απο τα μερη μας!!! Ας ερθουν κ οτι γινει ας γινει!!!:p:p:p

ΤΕΛΕΙΟ!!! K εγω θελω!!!

Έτσι έλεγαν και για τους KISS και το εισιτήριο είχε από 45 ευρώ…μην ανησυχείς για το εισιτήριο.

Και να τα πρωτα στοιχεια για το Rock N’ Roll Train…

Ενας κωλοφαρδος μαλακακος που παρεστη στα γυρισματα του βιντεο κλιπ το αναπαριστα…

Φανταστειτε στη θεση του τυπα τον Brian να τραγουδα τον υμνο που παιζει απο πισω…

ΕΠΟΣ…!!!

θα τους φερει η didi

σε terra vibe η OAKA η Καραισκακη

το εισητηριο θα εχει απο 50 εως 100 ευρω

και λογικα θα ειναι καλα αλλα οχι full program οπως στο εξωτερικο

αλλα οτι και ναναι θα παμε γιατι ειναι ΜΕΓΑΛΗ μπαντα και η συναυλια θα ειναι μεγαλο πανηγυρι

Που να χωρεσει ολος αυτος ο κοσμος στο terra vibe?μακαρι να ειναι κανα καραισκακη που ειναι 2 βηματα απο το σπιτι μου,αλλα εδω που τα λεμε ας ερθουν αυτοι και ολα γινονται.Παντως οποτε εχω δει dj πριν απο live να παιζει ac/dc γινεται ενας χαμος(π.χ. στο live metallica)τρομαζω στην ιδεα του τι θα γινει σ’ενα κανονικο τους live(εκει δε θα μεινει τιποτα).

Βασικά στο καραισκάκη θα έχουμε πρόβλημα από θέμα κόσμου.

OAKA!

Για να ναι κοντα στο σπιτι σου κουφαλιτσα ε? δε σε ξερω νομιζεις.Οk anyway εστω και οακα τεσπα μακαρι να φερουν και το stage show(τα κανονια,τις καμπανες κλπ).

Βασικά να το κάνουν κάπου που θα είναι προσβάσιμο με μμμ και ας είναι και στο … γκαγκάριν :lol:

Φυσικα και θα παω εξωτερικο να τους δω ακομα κι αν παιξουν στο παρκινγκ της πολυκατοικιας μου.

Εκεί που λες δεν έχει καλή ακουστική man…

Ελα ρε γιατι το λες αυτο?Στους Maiden μια χαρα ηχο ειχε.

Άλλο ήχο έχουν οι maiden και άλλο οι ac/dc μάστορα,θα πρεπε να το ξέρεις [-X

Γιατι εκαναν οι maiden συναυλια στο παρκινγκ σου??? αν ναι γιατι δεν το λες να ρθουμε κ εμεις???:p:p αμα ερθουν οι ac/dc να μας καλεσεις…

Και αλλα τραγουδια ενιοτε.Εχεις δικιο τελικα.

Φυσικα και εκαναν.Εδω οι Πρηστ επαιξαν στο σαλονι μου αλλα δεν πηγα,πετυχα μονο το encore οταν χρειαστηκε να παω τουαλετα.

εντ οφ σπαμ.