Ρε οι metallica παίξαν στη χέστρα μου…
~εμπνευσμένο απ’ το καινούργιο avatar του defix
Ρε οι metallica παίξαν στη χέστρα μου…
~εμπνευσμένο απ’ το καινούργιο avatar του defix
Oι slayer παιξαν live στην αυλη μου αλλα τους προλαβα απο τη μεση και μετα οταν βγηκα να ποτισω τις γλαστρες.Ρε παιδια ελεος μημπως το χεσαμε λιγο?
Βασικα το παραχεσατε…
Το spamming σε ολο του το μεγαλειο…
Συν οτι τα κλασικα ξαναρχισαν…Πολλους μηνες πριν την εμφανιση των AC DC και χωρις ανακοινωμενη περιοδεια ξεκινησαμε ηδη να τσακωνομαστε για το χωρο που θα παιξουν…
Αθανατοι εσται…
τι να κανουμε σπερνουν δυχωνεια στην ομαδα του rocking…:p:p ειναι παντως τελειοι…Τhey shook us all night long!!!
Για όσους ενδιαφέρονται στις 9 Σεπτεμβρίου θα επανεκδοθεί το DVD της μπάντας Νο Βull. Θα είναι re-edited και remixed ενώ θα περιέχει και 2 κομμάτια extra από εκείνη την περιοδεία. (βλ. Cover you in oil, Down Payment Blues). Κατά τη γνώμη μου δεν πρόκειται για απαρκτή μιας και ομολογουμένως το συγκεκριμμένο DVD υπέφερε από ήχο. Ουσιαστικά απευθύνεται σε όσους δεν το έχουν (αμαρτία) και στους φανατικούς.
καλο!!! οτι πρεπει για δωρο γεννεθλιων!!! καλη παρατηρηση…!!! μπραβο:)
Βρισκομαστε σε ενα τοπικ για μια μεγαλη μπαντα…Αν ειναι ο καθενας να λεει οτι στην κορυφη του νυπτηρα του επαιξαν οι Zeppelin κλπ. τοτε αστα…Θα φτασουμε τα ποστ του τοπικ των Μεταλλικα αλλα το 60% θα ειναι σπαμ…8)
Crab κρατα τα ηνια…Μην μας κανουν το τοπικ Jet’Aime (Ελεος πως το εγραψα ετσι)…
Hails to Sophiexxx…!!..Ξερεις να εκτιμας την καλη μουσικη…Δεν χρειαζεται συζητηση…Απο τη στιγμη που σου αρεσουν οι Αυστραλοι εχεις γουστο…ΤΕΛΟΣ…lol…
They will shook us again and again this year…!!!..LET THERE BE ROCK…
Οσο για το DVD ισως το αγορασω οταν βγει αν ομως περισσεψει χρημα…Crab εχω αμαρτησει…Δεν το εχω αυτο…:-k
Απο το site των AC/DC κοστιζει 11 δολλαρια. 7 ευρω δηλαδη. Βεβαια μονο για Αμερικη. Ακομα δεν υπαρχει pre order για Ευρωπη. Αυτο περιμενω και εγω για να το παραγγειλω. Φυσικα θα ειναι πιο ακριβο αλλα δεν πιστευω να υπαρχει τρελη διαφορα. Κανε μια μικρη οικονομια γιατι αξιζει μιας και δεν το εχεις. Αν εχει καλο ηχο (που θα εχει γιατι γι αυτο το λογο επανακυκλοφορει) θα ειναι σουπερ γιατι οπτικα γαμαει. Ειχαν το καλυτερο show τοτε απο καθε αλλη περιοδεια.
πραγματι το no bull ειναι φοβερο…
και εγω τωρα πολυψηνομαι για την ριμαστερ μονο και μονο για το down payment blues…
Πάντως μονο και μονο απο τη συμμετοχη των χρηστων το topic για το νεο album των ac/dc καταλαβαίνω πως δεν ειναι χωρα για να κανουν συναυλία οι θεοί. Κανείς δεν ασχολείται. Απο το να κάνουν ένα live εδω με 10,000 κόσμο το πολύ προτιμώ να μην έρθουν καθόλου. Όταν οι Μetallica έχουν τόσες σελίδες post μετά από ένα δίσκο σαν το St. Anger και με τα βίας μαζεύουν 20000 φαντάσου τη μιζέρια στους AC/DC. Χίλιες φορές να τους δούμε έξω
Κατσε ρε αρχοντα, μισο ριφφ ακουσαμε στο Myspace και έναν τυπο να φωναζει σε σπαστα αγγλικα… τι να κάνουμε δηλαδη?
Το βρισκω τιμητικο που δεν το καναμε σαν το μεταλλικα θρεντ. Να βγει το σινγκλ να πορωθουμε, αλλα οχι απο τη κοροιδια στο Myspace…
Φίλε αν δεις τι γίνετε παγκοσμίως για την εισαγωγή του riff ίσως καταλάβεις. Απλά είναι ενδεικτικό του πόσο δημοφιλείς στην Ελλάδα είναι οι AC/DC. Και δεν ειναι το μοναδικο thread τους που γινεται αυτο
κρας την ανταπόκριση περίμενες για να το καταλάβεις ? τα έχω πει εγώ κ στο άλλο τόπικ πο συζητάγαμε : οι ac/dc είναι αγαπητοί μόνο σε γνωστούς κ φίλους στην Ελλάδα. δυστυχώς, αλλά έτσι είναι
Συμφωνω…
Σιγουρα δεν χρειαζεται να γινουμε μεταλλικα θρεντ (τα εγραψα και παραπανω)…Αλλα και παλι η συμμετοχη ειναι πολυ μικρη…Αντι να καυλ…νουν αυτοι που γουσταρουν με την εισαγωγη παραμενουν αδιαφοροι…
Δεν θα ηθελα με τιποτα να βγω αληθινος για τις προβλεψεις μου σε διαφαινομενο live τους εδω αλλα απο οτι βλεπω ετσι θα παει…Βλεπω να βγαινει κανα εισητηριο 80 ευρω και απο εκει που ελεγαν οτι θα πανε 40000 κοσμος θα αρχισει η γκρινια για την τιμη,για το χωρο,για την τραγιασκα του Brian,για χιλιες δυο μαλακιες και τελικα θα ειμαστε το πολυ 10000…
Αιωνια Ελλαδα…
τα μεγέθη δεν είναι συγκρίσιμα, κ προσωπικά δεν τους πάω καθόλου κ μπορεί να το θυμάστε, αλλά σαν Εuropάδες κάνετε…
αφού οι Έλληνες δεν ακούνε ΑC/DC τι να κάνουμε ? μπήκαν στο Mad ? δεν μπήκαν ! τι ζητάτε τώρα, τα ρέστα ?
Μπορεί οι ΑCDC να μην εχουν το φανατικο κοινο των μεταλλικα, αλλα οπως και να’χει απο πχ τους Kiss ειναι πιο γνωστοι και με μεγαλυτερο fan base. Εγω ευτυχως (?) απο Σεπτεμβρη φευγω απο Ελλαδα οποτε ίσως σταθω πιο τυχερος και απολαύσω μια επικη συναυλια 8)
Αυτο που ζηταμε ειναι αυτοι που δηλωνουν φαν και οτι θα ερθουν στη συναυλια να μην το κανουν μονο στα λογια γιατι ετσι δημιουργουνται μεγαλες και ακυρες προσδοκιες…
Για σκεψου σκηνικο…Φανταστικο ακομα αλλα οχι πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα…
Να ερχονται επιτελους οι θεοι…Σε blog,site ,poll να γινεται χαμος πριν οπως τωρα…Να ζητανε χιλιαδες ατομα να ερθει αυτη η μπαντα στην Ελλαδα…Εχουμε πιεσει ολοι την ντιντι να τους φερει…E-mail,κακο,χαμος γινεται…
Και τελικα ερχονται και το λαιβ παει απατο με 10000 κοσμο το πολυ (βλεπε Kiss) και μετα δινεις το δικαιωμα στη ντιντι να σε κανει οτι θελει…Γιατι θα γυρισει να σου πει μετα…Στους εφερα…Ποσοι πηγατε…??Βολεψου τωρα με Maiden,Scorpions παλι που ειναι και σιγουρη η προσελευση και μη ζητας πολλα…
Α και ασχετο…Οι Europe γαμανε…
Αυτο πια ειναι κωλοφαρδια.Ειδικα εκει που πηγαινεις παιζουν 1000% αφου ειναι η καταγωγη των αδελφων young.
Απορια: Πόσο περιμένετε να μαζέψει το λάιβ εδώ?
Δυστυχως υπολογιζω το πολυ 15000-17000…Ειναι και ενας απο τους πολλους λογους που δεν θα τους δω μονο εδω…
Δεν περιμενω ιδιαιτερο show και σιγουρα λιγοτερα απο οτι εξω…
Ακομη περιμενω γκρινια πριν και μετα τη συναυλια και αρκετα υψηλη τιμη…
Μακαρι να βγω ψευτης αλλα το παρελθον αυτα μας εχει διδαξει…Πρεπει να το παραδεχτουμε και να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας…Πολυ το φοβαμαι οτι το λαιβ θα ειναι τυπου Kiss…