AC/DC News and Rumors

Λάθος, λάθος, λάθος.
Στην Ελλάδα υπάρχει χαοτική διαφορά ανάμεσα στην υποδοχή που χαίρει ένας δίσκος και μία συναυλία, από το ίδιο συγκρότημα. Τα παραδείγματα αμέτρητα.
Θα διαφωνήσω στο ότι οι AC/DC είναι εδώ γνωστοί μόνο σε συγγενείς και φίλους. Σχεδόν όλοι όσοι γνωρίζω που ακούν έστω και επιδερμικά rock, λένε πως αν έρθουν θα πάνε με κλειστά μάτια. Έχω ακούσει μέχρι και το ότι “Εγώ δεν πηγαίνω σε συναυλίες, αλλά αν έρθουν οι AC/DC, δε το συζητάω καν!”. Γενικά, στους AC/DC θα πάει ΟΛΗ η rock / metal “κοινότητα” και όχι μόνο.
Το ότι το “Thunderstruck” είναι το σήμα κατατεθέν του εδώ και 2-3 χρόνια πιο “in” μαγαζιού στο Κολωνάκι (βλ. “Rock & Roll”) δεν είναι τυχαίο. Όπως δεν είναι τυχαίο πως κυκλοφορούν και αμέτρητα trendy μπλουζάκια με το λογότυπό τους.

Πραγματικά βάζω με όποιον θέλει στοίχημα ότι οι AC/DC αν έρθουν υπό τις κατάλληλες συνθήκες (καλή τιμή, όχι μέσα σε πανελλήνιες / εξεταστικές κτλ) θα μαζέψουν πάνω από 30-35.000 κόσμο.

Ρε παιδια για κα8ηστε γιατι 8α τρελα8ω… εχει ακουστει τιποτα για συναυλια στην Ελλαδα ? η απλως ετσι το συζητατε? :-s

Υποθετική είναι η συζήτηση. Φήμες έχουν ακουστεί, αλλά αυτό δε σημαίνει απολύτως τίποτα.

Μακαρι να ειναι ετσι…Εγω θα το χαρω…

Αλλα προς στιγμην το βλεπω δυσκολο…Δεν ξερω αλλα αυτα μου βγαζει η γκρινια που επικρατει πριν και μετα απο καθε μεγαλη ή μικρη συναυλια…

Ειπα και παραπανω μακαρι να βγω ψευτης…

Ό,τι λέει ο cozy

αν δεν κάνει καμιά καγκουριά η didi

άνετα μαζεύουν πολύ κόσμο …

όσο για το cd που λέτε ποιο πάνω περιμένω να βγει κάνα single πρώτα ή κάτι …
[SIZE=“1”](από την άλλη οι motorhead βγάζουν ποιο νωρίς δίσκο οπότε έχουν ""προτεραιότητα “” :lol::lol:)[/SIZE]

Αν ειναι να τους φερουν να τους βαλουν σε κανενα οακα και οχι στο terra vibe…

Κάπου τα έχω ξανακούσει όλα αυτά…

Σε μια προσφατη δηλωση του o Brian ανεφερε οτι οι Ευρωπαιοι ισως δουν πρωτοι τη νεα περιοδεια. Βεβαια δε νομιζω ετσι κι αλλιως Ελληνικη εταιρεια να θελησει να τους φερει χειμωνα. Απλως για να τους δουμε Ελλαδα το καλοκαιρι πρεπει να ξαναρθουν Ευρωπη εκεινο το διαστημα.

Eγω σας το πα.Καποιος εδω μεσα ξερει κατι και δε μας το λεει.Μακαρι τελικα να ερθουν και να τους δουμε ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ να τους δουμε(χωρις stage show παντως δε παιζουν,ετσι εχω ακουσει).

Το 2003 εκαναν και μια μινι περιοδεια σε μικρους σχετικα χωρους χωρις stage show

Αν ερ8ουν τωρα, στο Πανα8ηναικο σταδιο να τους βαλουν και αν ειναι να ερ8ουν τον χειμωνα στο ΟΑΚΑ το κλειστο…“λεμε τωρα… λεμε και καμια μαλακια… αφου δεν προκηται να ερ8ουν”…

Ρε, για rock μιλάμε, ποια σκηνικά και πράσσειν άλογα; Ας έρθουν χύμα να γουστάρουμε ακόμα περισσότερο! Ε εντάξει, μόνο τα κανόνια να φέρουν :smiley:

xaxa:lol:
δηλαδη την χοντρη δεν την γουσταρεις???:stuck_out_tongue:

Παντως ειλικρινα δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα να ερθουν και στο παρκινγκ απεναντι απο το σπιτι μου για 2 τραγουδια-θα γουσταρω κιολας…

Τεσπα αν δεν ερθουν σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω εξωτερικο να ζησω το ονειρο:metal::metal:

Ναι αλλα εδω αν ειναι θα ερθουν πρωτη φορα και δεν ειναι για μικρο χωρο.Κι επειδη μαλλον θα ειναι και η τελευταια πρεπει να ειναι και αρκετα ξεχωριστη.

Παιδιά, το έχω ξαναπεί. Προσευχηθείτε σε όποιο θεό πιστεύετε να έρθουν οι AC/DC από τα μέρη μας και ας είναι και χωρίς stage show (μακάρι να το έχουν κι αυτό, βέβαια). Αλλά από το να τρέχουμε στο εξωτερικό εμείς οι φτωχοδιάβολοι βάζοντας υποθήκη σπίτια και αυτοκίνητα για ένα ταξίδι στην… Πολωνία ή την Αγγλία, καλύτερα να τους δούμε και στο… Gagarin (που λέει ο λόγος)!

Από όσο φαίνεται το cd θα κυκλοφορήσει με 3 διαφορετικά εξώφυλλα …

Εκτός από το χρώμα του logo έχουν και διαφορετικό background με μόνο τον angus στην κορυφή να μένει ίδιος …

(το κόκκινο μάλλον συνεχίζει να μου αρέσει περισσότερο …)

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=103515

http://www.acdcnews.com/

το κοκκινο έχει πολυ ανγκους μεσα ρε αδερφε ( εχει και στο background) :stuck_out_tongue:

Aλλα το λογκο μονο σε κοκκινο μπορω να το δω…

To κοκκινο κερδιζει. Much more edge.

Και μενα το κοκκινο συνεχιζει να μου αρεσει περισσοτερο…Και με αυτο θα το παρω…

Κερατα πανω…Αστραπες κατω…Αυτα ειναι…

Kόκκινο!

[SIZE=“6”]ΕΕΕΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙ!!![/SIZE]:D:D:D:D