Λάθος, λάθος, λάθος.
Στην Ελλάδα υπάρχει χαοτική διαφορά ανάμεσα στην υποδοχή που χαίρει ένας δίσκος και μία συναυλία, από το ίδιο συγκρότημα. Τα παραδείγματα αμέτρητα.
Θα διαφωνήσω στο ότι οι AC/DC είναι εδώ γνωστοί μόνο σε συγγενείς και φίλους. Σχεδόν όλοι όσοι γνωρίζω που ακούν έστω και επιδερμικά rock, λένε πως αν έρθουν θα πάνε με κλειστά μάτια. Έχω ακούσει μέχρι και το ότι “Εγώ δεν πηγαίνω σε συναυλίες, αλλά αν έρθουν οι AC/DC, δε το συζητάω καν!”. Γενικά, στους AC/DC θα πάει ΟΛΗ η rock / metal “κοινότητα” και όχι μόνο.
Το ότι το “Thunderstruck” είναι το σήμα κατατεθέν του εδώ και 2-3 χρόνια πιο “in” μαγαζιού στο Κολωνάκι (βλ. “Rock & Roll”) δεν είναι τυχαίο. Όπως δεν είναι τυχαίο πως κυκλοφορούν και αμέτρητα trendy μπλουζάκια με το λογότυπό τους.
Πραγματικά βάζω με όποιον θέλει στοίχημα ότι οι AC/DC αν έρθουν υπό τις κατάλληλες συνθήκες (καλή τιμή, όχι μέσα σε πανελλήνιες / εξεταστικές κτλ) θα μαζέψουν πάνω από 30-35.000 κόσμο.
όσο για το cd που λέτε ποιο πάνω περιμένω να βγει κάνα single πρώτα ή κάτι …
[SIZE=“1”](από την άλλη οι motorhead βγάζουν ποιο νωρίς δίσκο οπότε έχουν ""προτεραιότητα “” :lol::lol:)[/SIZE]
Σε μια προσφατη δηλωση του o Brian ανεφερε οτι οι Ευρωπαιοι ισως δουν πρωτοι τη νεα περιοδεια. Βεβαια δε νομιζω ετσι κι αλλιως Ελληνικη εταιρεια να θελησει να τους φερει χειμωνα. Απλως για να τους δουμε Ελλαδα το καλοκαιρι πρεπει να ξαναρθουν Ευρωπη εκεινο το διαστημα.
Eγω σας το πα.Καποιος εδω μεσα ξερει κατι και δε μας το λεει.Μακαρι τελικα να ερθουν και να τους δουμε ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ να τους δουμε(χωρις stage show παντως δε παιζουν,ετσι εχω ακουσει).
Αν ερ8ουν τωρα, στο Πανα8ηναικο σταδιο να τους βαλουν και αν ειναι να ερ8ουν τον χειμωνα στο ΟΑΚΑ το κλειστο…“λεμε τωρα… λεμε και καμια μαλακια… αφου δεν προκηται να ερ8ουν”…
Ναι αλλα εδω αν ειναι θα ερθουν πρωτη φορα και δεν ειναι για μικρο χωρο.Κι επειδη μαλλον θα ειναι και η τελευταια πρεπει να ειναι και αρκετα ξεχωριστη.
Παιδιά, το έχω ξαναπεί. Προσευχηθείτε σε όποιο θεό πιστεύετε να έρθουν οι AC/DC από τα μέρη μας και ας είναι και χωρίς stage show (μακάρι να το έχουν κι αυτό, βέβαια). Αλλά από το να τρέχουμε στο εξωτερικό εμείς οι φτωχοδιάβολοι βάζοντας υποθήκη σπίτια και αυτοκίνητα για ένα ταξίδι στην… Πολωνία ή την Αγγλία, καλύτερα να τους δούμε και στο… Gagarin (που λέει ο λόγος)!