Στα Αυστραλιανά chart αυτή την εβδομάδα οι AC/DC έχουν 5 παλιά albums!!!
“TNT”: #47
“Highway To Hell”: #61
“Dirty Deeds Done Cheap”: #62
“Who Made Who”: #74
“The Razor’s Edge”: #92
Στα Αυστραλιανά chart αυτή την εβδομάδα οι AC/DC έχουν 5 παλιά albums!!!
“TNT”: #47
“Highway To Hell”: #61
“Dirty Deeds Done Cheap”: #62
“Who Made Who”: #74
“The Razor’s Edge”: #92
Έτσι έτσι κάψιμοοοοο 8)8)8)8)
Πρεπει να μιλαμε για το καλυτερο εξωφυλλο των AC/DC.
Mε μονο ανταγωνιστη το Ballbreaker…
το ΚοκκινοΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!το περιμενουμε με πολυ ανυπομονησια!!!
Πραγματι ειναι απο τα καλυτερα. Ετσι κι αλλιως δεν εχουν πολλα ωραια εξωφυλλα οι AC/DC. Το Ballbreaker προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου
Μου ειχε αρεσει αρκετα,επειδη ηταν επιβλητικο και ταιριαζε ωραια με το μπλε χρωμα.
Κατα τα αλλα οντως οι AC/DC δεν εχουν εκμεταλλευτει το υπεροχο λογκο τους για να κανουν εξισου ωραια εξωφυλλα.
Και μια που σε πετυχα κιολας επειδη εισαι χτυπημενος…
Μου δημιουργει εντυπωση που απο την αρχη του γκρουπ ολα τα μελη δεχτηκαν να ειναι ο Angus πανω απο ολα.
Σε αντιθεση με τον ετερο αδερφο Young που εμεινε περισσοτερο προς τα πισω.
Και μιλαμε για ο,τι εχει να κανει με τη μπαντα.Συναυλιες,εξωφυλλα,συνεντευξεις κτλ.
Γιατι;;;
Σόου, μπίζνες, προβολή …
ο angus πουλάει ποιο πολύ …
btw ωραίο avatar :P:P
αυριο βγαινει το σινγκλ?
Βασικα ο Angus εκτος απο βασικος συνθετης, frontman κτλ κτλ εγινε και η μασκωτ του γκρουπ απο πολυ νωρις. Στην αρχη της καριερας τους στην Αυστραλια η φημη τους μεταδοθηκε απο στομα σε στομα. Ελεγε ενας στον αλλο “Παμε να δουμε εκεινη την μπαντα με το τρελο σχολιαροπαιδο που ειναι σαν μανιακος στη σκηνη”. Ετσι οταν υπογραψανε στην Atlantic οι ανθρωποι της σκεφτηκαν να τον βαλουν και στο εξωφυλλο του High Voltage. Φυσικα οι υπολοιποι στο γκρουπ δεν ειχαν αντιρρηση αφου ετσι κι αλλιως ολοι αγαπουσαν τα φωτα της δημοσιοτητας να μην ειναι πανω τους. Βασικα αν παρατηρησεις ουτε ο Ανγκους αρεσκεται να παιζει με τον τυπο και τα λοιπα. Τραβαει την προσοχη μονο στις συναυλιες και στα εξωφυλλα των δισκων
Αυριο θα αρχισει να παιζεται απο ραδιοφωνικους σταθμους. Ισως μπει και στη σελιδα myspace . Δεν εχει γινει γνωστο αν και ποτε θα κυκλοφορησει ως single
Bασικα η αιωνια απορια μου ηταν η εξης:
Γιατι αφου το γκρουπ δημιουργηθηκε απο τα δυο αδερφια προωθηθηκε μονο ο ενας ως σουπερσταρ.
Και το λεω αυτο γιατι δε νομιζω οτι η συνθετικη συνεισφορα του Μαlcolm ειναι αμελητεα.
Ισως ειναι και θεμα χαρακτηρα βεβαια…
βρισκεις;
αα δηλαδή αύριο βγαίνει
Αυριο αυριο ημεγαλη μερα…
Αυριο θα ακουσουμε νεο υλικο απο την μεγαλυτερη των μεγαλυτερων μπαντων μετα απο 8 χρονια…Α ρε μεγαλεια…Δεν μπορω να το πιστεψω…
Come with me in The Rock N’ Roll Train babe…!!!
Από όσο θυμάμαι κάτι είχαν πει για single ότι θα βγει κ.λ.π. :-k:-k:-k:-k
Οπότε αύριο το πρωί κολλάμε στην οθόνη μέχρι να βρούμε κάτι στο net :P:P:P
[SPOILER]
yehh είχα δει το παλιό αλλά αυτό είναι καλύτερο
άντε με τον καλό να πάρετε και την πρόκριση … [/SPOILER]
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=103609
υποθέτοντας ότι μιλάει για αμερικάνικο ράδιο όταν αυτό λέει μεσάνυχτα εκεί εδώ θα είναι πρωί οπότε αύριο το πρωί μας περιμένουν εκπλήξεις …
Πω ρε πούστη μου για πρωινο μπύρες θα πιούμε!!!
Ξέρει κανείς τι ώρα Ελλάδας είναι τα μεσάνυχτα στην Αμερική (και που ανατολικά δυτικα ???)
για να ξέρω πόσο θα ξενυχτήσω … :p:p
Με ξενερωσες…Περιμενα ως τωρα στις 2 μπας και βγει λογω του +2 απο Αγγλια…Αλλα τελικα ειναι Αμερικη…Δυστυχως δεν μπορω να ξενυχτησω γιατι αυριο δουλευω αλλα θα το ακουσω με το που γυρισω απο δουλεια…
χεχ καημένε :?:?:?:?
μόλις γύρισα από ξίδια …
ελπίζω να αντέξω … 8)8)8)
[SIZE=“5”]The Greatest Rock N Roll Band is BACK!!![/SIZE]