- Eγώ μόλις γράφτηκα. Πλήρωσα και τα 40 δολλάριά μου. Είμαι ο Νο400
2 . Να σαι καλά προγραμματίζω honeymoon στη Βοστόνη και στη Νεα Υόρκη με AC/DC
- Eννοείται!!!
2 . Να σαι καλά προγραμματίζω honeymoon στη Βοστόνη και στη Νεα Υόρκη με AC/DC
παντως εγω σημερα πηρα και το no bull το director’s cut…
και εχω να πω παρολο που ειχα και την παλια εκδοση, η καινουρια αξιζει με τα χιλιαααα…!!!
η καλυτερη προθερμανση μεχρι τις 20 οκτωβριου!!
α και κραμπ να ζησεις…!!!
Πρωτα απο ολα να ευχηθω να ζησετε στον Crab…
Αντε και γαμο με κουμπαρο τον Angus…
Και επισης να του πω οτι με εχεις τρελανει ρεεεεεεεεεεεε…Βλεπω τα νεα κανω το copy για να ποσταρω εδω και μολις μπαινω στο thread βλεπω ενα ποστ σου με τα νεα που ειχα ετοιμασει να ποσταρω…Καθε φορα τα ιδια…Ελεος πια…!!!:p:p
Παίδες ευχαριστώ για τις ευχές. Το καλύτερο δώρο μου το κάνανε οι AC/DC. Τη μέρα που παντρεύομαι βγαίνει το video clip και την άλλη τα εισητήρια για την περιοδεία!!!
Poll 1:Με ποιο τραγουδι κανει την εισοδο του το ζευγος crabsody στο γαμηλιο τραπεζι/γλεντι (πειτε το οπως θελετε);
1.Ηell’s Bells (με τις καμπανες εννοειται)
2.Back In Black
3.For Those About To Rock
4.Let There Be Rock
5.T.N.T (με ειδικη χορωδια να τραγουδαει το “οι,οι”)
6.Τhunderstruck (με κεραυνους και ειδικη χορωδια να λεει thunder)
7.Ηighway To Hell
8.Live Wire
9.Rock ‘n’ Roll Train(για να 'μαστε και επικαιροι)
10.“αλλο”
Poll 2:Ακομα τι θα φορα o crabsody κατω απο το κοστουμι;
1.Πουκαμισο οπως κανουν ολοι
2.Μπλουζακι “Black Ice”
Poll 3:Υπαρχει περιπτωση η βερα του crabsody να λεει AC/DC;
1.Ναι
2.Οχι
Περα απο την πλακα να ζησετε φιλε μου.
For those about to get married, I salute you.
Να ζήσετε ωρε !!!
βάλτε στο γάμο και μια γιγαντοθόνη με το train στο repeat
όσο αφορά το tour τους βλέπω Ευρώπη άνοιξη και καλοκαίρι σκούπα ΟΛΑ τα φεστιβαλ 8)8)8)8)
My Best of wishes
το εταιρον crabs ειναι εξισου πορωμενο?
Γαματα τα poll iron_aris :D:D:D
Guardian_of_the_blind η νυφη φοβαται μη την κοπανησω απο το γαμο για να δω το video clip
mr_whatsisname γενικα δεν ειναι της ροκ αλλα λεει οτι της αρεσουν οι AC/DC. Δεν ξερω αν τα λεει μεχρι το γαμο :D:D:D Παντως της εχω παρει ενα φοβερο μπλουζακι For Those about to Rock με ροζ κανονι και στρασακια!!! :lol::lol:
Δεν απαντησες ομως
Ελα πες… η νυφη δεν ειναι μελος του ροκινγκ
Poll1 : Άλλο (Πάντως από το ίδιο συγκρότημα)
Poll2: Γιατί δεν υπάρχει νομίζεις πουκάμισο ΑC/DC ???
Poll3: Δεν το σκέφτηκα. Αλλά υπάρχει έτσι κι αλλιώς κόλλημα. Η βέρα η δικιά μου πρέπει να έχει το όνομα της νύφης
Το παλιό είχε μέτριο ήχο. Αυτό εδώ είναι μέρα με τη νύχτα στον ήχο. Βέβαια ηθικά δεν μου αρέσουν τέτοιες κινήσεις ενώ λείπουν και τα extras του παλιού με το Μaking of του video clip του Hard As A Rock. Επίσης με εκνευρίζει η γκόμενα που βγαίνει πάνω στον ταύρο στα menu. Εντάξει ωραίο γκομενάκι αλλά καταντά γραφικό. Αρκετά έκραξα. Όποιος δεν έχει το DVD πρέπει να το πάρει γιατί έχει από τα καλύτερα show των AC/DC και αξίζει πραγματικά.
1.Γαμω… και κοιταξα να καλυπτει ολες τις περιπτωσεις
2.Κοιτα και η γραβατα να εχει πανω τον κεραυνο
3.Ας λεει το ονομα της νυφης στο πανω μερος και στο κατω ΑC/DC…
Πλακα πλακα 39 μερες εμειναν.
Crab, Να ζήσετε! Αντε και το πρώτο παιδί με δυο ονόματα: ένα από τη νύφη και… “Angus (ή Malcolm ή Brian ή Bon)”!!!
iron_Aris, μεγάλε! Και φαν των AC/DC και Αρειανός! Ο,τι καλύτερο δηλαδή! Πότε θα σκαρφιστούμε κανένα συνθηματάκι σε ρυθμό AC/DC, ε; Οχι μόνο Offspring.
Με τόσες περιοδείες που ανακοινώθηκαν για ΗΠΑ, τους βλέπω να φτάνουν καλό καλοκαίρι στα μέρη μας. Και όταν λέω μέρη μας, εννοώ όχι απαραίτητα Ελλάδα, αλλά και στα πέριξ, καμιά Ιταλία, καμιά… Βουλγαρία, ποιος ξέρει!
άντε την παρασκευή τα καλά !!!
:vibrate::vibrate::respect::band:
:rockon:
Global DVD sales chart positions for “No Bull” are as follows:
United States: #1 (first-week sales: 27,000)
Australia: #1
Canada: #1
New Zealand: #1
Switzerland: #1
Ireland: #1
Germany: #1
Denmark: #1
Sweden: #1
France: #1
Belgium: #3
Austria: #4
UK: #4
8O
Που να μην ηταν και επανακυκλοφορια…
Καλό είναι …
θα μπορούσε να είναι και καλύτερο βέβαια …
[SIZE=“1”](crab να ζήσετε :P)[/SIZE]
Στον δικό μου γάμο πάντως οι πόρτες άνοιξαν μόλις ακούστηκε το πρώτο “Thunder”. Ο πεθερός μου το φυσάει και δεν κρυώνει :lol::lol::lol::lol:
Αυτος ειναι γαμος…γαμω…!!
Ωραιο το κλιπακι αλλα δεν δειχνει πολυ πραμα απο τρενα…Πιο πολυ σε live αναλλωνεται…
Αλλα αφου ειναι AC DC γαμαει…
φανμποης mode off…