Τρεχατε…War Machine στο myspace τους…
Θα το ακουσω καμια 100αρια φορες και μετα θα γραψω…
Τρεχατε…War Machine στο myspace τους…
Θα το ακουσω καμια 100αρια φορες και μετα θα γραψω…
Είναι οι AC/DC…Eίναι θεοί…Είναι ΓΑΜΑΤΟΙ!!!:bow2:
Παιδιά μήπως ξέρετε αν κυκλοφορούν στην Ελλάδα οι συλλεκτικές κούκλες Angus Young και Brian johnson??? Τις είδα στο amazon και ψήνομαι να τις πάρω!!!Αλλά αν υπάρχουν στην Ελλάδα να μην πληρώσω άδικα τα έξοδα μεταφοράς…
Πάρτε ένα δείγμα…
Tiς ειχα δει στο fnac ενα φεγγαρι
Σοβαρά μιλάς???8OΛες να υπάρχουν ακόμα??? Πολύ τις θέλω!!!
Πολύ μου τη σπάει που είναι τόσο ριγμένα τα άλλα μέλη.
Μακάρι να υπήρχαν όλες οι φιγούρες AC/DC…Όλους θα τους αγόραζα εννοείται…:band:
Oντως…
Φανταζεστε μια κουκλα Phil Rudd να παιζει ντραμς (με τσιγαρο απαραιτητα);
Και γαμω θα ηταν…
Τις έχει ο άντρας μου. Θα τον ρωτήσω από πού τις πήρε και θα σου πω
omg!!! Ρωτησε τον και πες μου…
Και εγω ενδιαφερομαι…Για μαθε και πες μας…
Λοιπόν, τις πήρε από ένα μαγαζί δίπλα στο metropolis αλλά έκλεισε εκείνο. Ίσως τις έχει το ίδιο το metropolis απ’ότι μου είπε. Γκαντεμιά
Ένα μαγαζί τις είχε και αυτό έκλεισε…Τι να πώ???#-o Θα τις πάρω μέσω νετ… Ευχαριστώ πάντως…
Υπαρχει ενας counter στο site των ac/dc που δειχνει 2::00::21::43 . Eιναι αγνωστο τι θα γινει σε 2 μερες αλλα υπαρχουν εικασιες για ενα sample απο ολα τα κομματια του Black Ice. Περιμενουμε με κομμενη την ανασα
Προφανώς εννοείς το PMW. Βέβαια είχε φιγούρες αλλά δεν πέτυχα ποτέ ΑΚ/ΔΚ.
Μαλακια που εκλεισε…Θα ρωτησω στο metropolis αλλα δεν το βλεπω…
Αν βρεις κανα σαιτ ποσταρε link και τιμες…Thanks…
Eγώ θα τις πάρω απο δώ
Λέει πάνω τιμή αλλά είναι και 10ευρω τα έξοδα αποστολής…
από το αγγλικό amazon λιιιγο ποιο ακριβά αλλά με 2 λίρες έξοδα αποστολής …
(και γενικά άμα θέλετε να πάρετε κάτι από amazon να κοιτάτε στο www.amazon.co.uk )
The ACDC.com Official Store wants you to be a part of a very special “Secret Show” before the start of the tour. All AC/DC fans who pre-order Black Ice (releasing on 10/20/08) will be automatically entered to win a pair of tickets to the show.
On Friday, 10/10, you will receive an email with a bit more information about the show. At that time you will have 72 hours to confirm your desire to attend and the 250 winners will be chosen from that list.
All AC/DC fans who have already pre-ordered have been entered into this contest.
Grand Prize: Two hundred and fifty (250) Grand Prize winners will receive a pair of tickets to see AC/DC in a Secret Show somewhere in the Greater New York area of the US on October 26. No tickets will be sold to this show. This is your exclusive opportunity to be a part of this event.
Αλλά λέει πως τα pre-order από εκεί είναι μόνο για το US …