Για πες καλό;;
Poly kalo, tha to eyxaristitheis pisteuw. Den exei kati trelo alla exei kainourgies apokleistikes synenteyxeis kai wraio fwtografiko yliko. (Sorry gia ta greeklish, den exw ellinikous xaraktires se ayto to briki)
Γουστάρω. Θα το πάρω μόλις έρθει εδώ.
P.S Το εξώφυλλο ΓΑΜΑΕΙ
To mail που ηρθε το πρωι…
Hi there! Congratulations!
You have won a place for you and one friend at the Hard Rock Cafe ?Black Ice? AC/DC album playback near you!
The long awaited new studio album from AC/DC, entitled ?Black Ice? will be released on Monday 20th October. ?Black Ice? is the first full-length studio album of all-new material from AC/DC since the release of Stiff Upper Lip in 2000 and is the band’s debut recording for Columbia Records. Produced by Brendan O’Brien at the Warehouse Studio in Vancouver, Black Ice premieres 15 new AC/DC compositions and performances including the album’s first single, Rock ‘N’ Roll Train.
In support of Black Ice, AC/DC will embark on a major world tour, the group’s first since 2001, beginning in late October. And now we want YOU and your friend to hear the album in its entirety at your local Hard Rock this Thursday!
Δεν ξερω αμα αξιζει ομως τον κοπο, το λιωνω και σπιτι μου…:-s
Θα αστειευεσαι μαλλον. Αξιζεi σαν happening
Eκπληκτικά βιντεάκια στον διαγωνισμό Give It All You Got από τους fans για το Rock N Roll Train
Ωραία βιντεάκια! Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το δεύτερο, nice gig η… Rosie στο τέλος :lol::lol:
Κάποιες πολύ αναλυτικές συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο με Angus, Brian ,Cliff
http://waaf.com/AC-DC-Special/3151338
Πολύ ενδιαφέρον. Μιλάνε για τα πάντα
Το merchantize των ac/dc έχει ανανεωθεί εκ βάθρων!!!
αμάν! 8O
Έρχεται και η κοπελιά πακέτο με αγορές άνω των 100 ευρώ;
Kαι κάτι ακόμα. Το περιοδικό που έχει βάλει κάποιος σε προηγούμενο ποστ, ποιανού μήνα τεύχος είναι; Κυκλοφορεί και με διαφορετικά εξώφυλλα; Το έχει βρει κανείς Αθήνα ή ακόμα, επειδή το ψάχνω και δεν το έχω πετύχει ακόμα.
Επειδη δεν ξερω που αλλου να το ποσταρω…
Ο καθηγητης που ειχα μεχρι προπερσι ειναι απο την Αυστραλια.
Δε θυμαμαι πως και τι, αλλα μου ειχε πει οτι ειχε παρει συνεντευξη ως μαθητης απο τους AC/DC (νομιζω απο τα αδερφια Young).
Μιλαμε βεβαια για τα πρωτα χρονια του γκρουπ.
Δεν ξερω καν αν ειχαν βγαλει καποιο δισκο.
Bεβαια εγω τοτε αντε να γνωριζα το Hell’s Bells και δεν εδωσα και τοση σημασια.
Πλεον χτυπαω το κεφαλι μου που δεν τη ζητησα.
Ενδιαφερεται κανεις για τη συνεντευξη για να παω να τον βρω και να τη ζητησω;
δεν εχει βγει ακομα στην ελλαδα σε μια δυο εβδομαδες να το περιμενεις.ειναι το τευχος νοεμβριου
To πηρα και γω το περιοδικο, δωρο κατι πενες, μια ομορφη κονκαδρα, ενα βιβλιο με τις “τοπ” ροκ ιστοριες των 10 τελευταιων ετων και ενα cd με “sounds like acdc” συγκροτηματα. Πρωτοι και καλυτεροι Airbourne
Γενικά το classic rock κάνει πολυ καλά αφιερώματα(αν και το έχει παρατραβήξει λίγο το θέμα με τους zeppelin, κάθε 2 τεύχη τους έχει εξώφυλλο). Ειδικά φέτος το καλοκαίρι ένα που έκανε στο southern γενικότερα και στους lynyrd πιο συγκεκριμένα, ήταν απίστευτο…
Aυτο ακριβως λεγαμε πριν απο 2 μερες με εναν γνωστο μου. Οτι ενω κανει πολυ ωραια δουλεια, μας τα’χει κανει μπαλονια με τους Ζεππελιν και τα Βρεταννικα συγροτηματα.
Παιδες ο πρωτος που θα το δει στο Ελλαδα ας σφυριξει
Φυσικα αυτο που ειπε ο αποπανω…
Α αλλο νεο…Ο Brian Johnson & o Angus Young πηραν για προετοιμασια για το 18μηνο τουρ τους φυσιοθεραπευτες της formula 1…Για να τους ετοιμασουν οπως τους οδηγους ωστε να αντεξουν…
Συγκεκριμενα ο Brian δηλωσε…’‘Δεν θελω να ανεβαινω στη σκηνη και να λενε οι παλιοι στους νεους απο κατω οτι επρεπε να τον δειτε πριν 10 χρονια και τετοια…’’
Τουλαχιστον σεβονται το κοινο…Αυτο αν μητει αλλο κατι λεει…!!!
Καλά σοβαρά μιλάς??? Αν τη βρείς τη θέλω εγώ!!!8O