AC/DC News and Rumors

Σοβαροτατα…

Πρεπει να μιλαμε για 1973-74.

Βεβαια πριν δυο χρονια νομιζω που το χε πει στην ταξη εγω δεν ακουγα AC/DC.

Το περασα μπαι.

Αλλα τωρα σταματησα τα αγγλικα.

Τι να παω να του πω γμτ;

“Ε ξερεις θελω τη συνεντευξη που εκανες καμια 35αρια χρονια πριν για την οποια μου χες μιλησει πριν κανα δυο χρονια;”

Χμμ…Έχεις ένα δίκιο…Τέσπα…Άν το αποφασίσεις να τον ρωτήσεις εδώ είμαι εγώ!!!:slight_smile:

Me too :wink:

κραμπ σημερα το πηρα απο πατρα…

thanks ρε . Θα το ψαξω

Εκπληκτικό τεύχος!!! Μέλη από Aerosmith, Anthrax, Priest, Def Leppard,Kings X, Guns N Roses,Alice Cooper ZZ Top, Toto, Dio . Ted Nugent, Motorhead , Soundgarden , KISS, Smashing Pumpkins, Τhin Lizzy, Satriani, Van Halen e.t.c. e.t.c μιλάνε για το αγαπημένο τους ac/dc κομμάτι.

Εγώ θα ψάξω αύριο να το βρω…Πρέπει να αξίζει…Ααα…εντομεταξεί σήμερα έλαβα και τις φιγούρες από το αμαζον…:smiley:

ΝΑΙ! :country:

πο πο…

διαβαζα πιο παλια ποστ και σκεφτομουν ποσο γρηγορα περασε ο καιρος…

που καναμε κρα απλα για ενα σημαδι ζωης…

και να πουσε λιγοτερο απο δυο βδομαδες θα τους δω λαιβ…

:lol::lol:

Νέο video clip από το Black Ice θα είναι το Anything Goes. Το video γυρίστηκε στις 27 Μαρτίου στο Παρίσι

AC/DC: ‘Amplifier’ Box Set On The Way?
According to U.K.'s Classic Rock magazine, there are unconfirmed reports that AC/DC will release a major box set later this year.

These reports suggest this will come in a box shaped as an amplifier ? that actually works.

It will contain three CDs, two DVDs and a vinyl album. There will be a CD of studio rarities, two CDs featuring live rarities, a DVD disc of “Family Jewels Part 3” (1992-2009) and a DVD disc featuring a show from 2003 in Circus Krone, Germany. The vinyl album will have all the studio rarities.

In addition, there will be a 164-page book, plus loads of extras, such as three black-and-white lithographs of unpublished photos of the band in Albert Studio in 1977, a flyer for the 1976 “Lock Up Your Daughters” UK tour and a poster from the 1977 European “Let There Be Rock Tour”.

Ωραίες φήμες!!!

Ζει τελικα αυτο το θρεντ…

Ναι το ειδα και εγω…Μακαρι…Δεν θα πουμε οχι, καιρο εχουν να βγαλουν κατι τετοιο…

Οι Bon Jovi το έχουν κάνει πρώτοι Ιαπωνία, σε amp case με τα 5 πρώτα.
Αλλα και αυτό ακούγεται ΚΑΛΟ !

ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΣΙΓΟΥΡΑ
Ασε που αμα διατιθεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο το site τους με τα μεταφορικα/τελωνεια απο αυστραλια ΓΜ ΤΑ!!!

Το εξης μηνυμα μου ηρθε στο φατσοβιβλιο απο τη σελιδα των ac/dc:

The Countdown Begins! Exciting AC/DC Announcement on September 29. Tune into ACDCBacktracks.com for more information.

Αναμενουμε λοιπον την 29η Σεπτεμβρη…

Εγώ από χτες που μου ήρθε έβαλα αντίστροφη μέτρηση στην οθόνη και περιμένω…
Μακάρι να είναι πάλι ευρωπαϊκή περιοδεία…Άντε να ετοιμάζουμε ταξίδια… :smiley:

To Βοx set θα είναι μάλλον

Σχετικα με την περιοδεια, συμφωνα με το μπλογκ http://acdc-abruzzo.blogspot.com εχουν κλεισει για παρισι τον ιουνιο. Οποτε λογικα θα χουμε κι αλλο leg για την ευρωπαικη περιοδεια.

Btw, το blog αυτο το θεωρω αρκετα αξιοπιστο. Τα παιδια εχουν ακολουθησει σχεδον στο συνολο της το Ευρωπαικο τουρ, εχουν επαφες με τη μπαντα και λογικο ειναι να εχουν πλεον καλυτερη ενημερωση. Ελπιζω παντως η περιοδεια να ναι ιουνιο/ιουλιο κι οχι μαιο/ιουνιο και πεσει πανω σε εξεταστικες…

Afou kataferame na mhn ginei sold out to OAKA…
Den peirazei , fygame gia Ekswteriko!!

Anef to box set!

Οτι νεο και να ειναι θα ειναι απο τους θεους αρα θα ειναι καλο…Και φυσικα οτι και να ειναι θα το τιμησουμε…