Φάτε σκατά και φτύστε με αλλά ο Malcolm λέει ότι θα βγάλουν και άλλο Album!
Aς ακούσουμε απο το 1:32 και μετά.Καλές Ex-Spermatouar.
Πoιος το γ@μα το 25ο τους box set τώρα. :roll:
Είπα να βγω απο το λήθαργο,αν και έχω τρελά νεύρα, with a blast.
Φάτε σκατά και φτύστε με αλλά ο Malcolm λέει ότι θα βγάλουν και άλλο Album!
Πoιος το γ@μα το 25ο τους box set τώρα. :roll:
Είπα να βγω απο το λήθαργο,αν και έχω τρελά νεύρα, with a blast.
Καλά τα νέα σου…Άντε να ξανάρθουν και την προώθηση αφτού του δίσκου…:lol:
Παίδες καλησπέρα! Απ’ ότι φαίνεται αυτή η μπάντα κάνει ότι μπορεί για να μας τρελένει όλους! Ο Malcolm μιλάει ξεκάθαρα για καινούργιο album και ένα δυνατό box set είναι απ’ ότι φαίνεται στα σκαριά. Σε προηγούμενο post, ο Thodoris αναφέρει ότι διάβασε στο acdc-abruzzo.blogspot.com ότι έχουν κλείσει για Γαλλία τον Ιούνιο του 2010. Άρα έχουμε ολόκληρο leg ευρωπαϊκής περιοδείας. Οι AC/DC δεν πρόκειται να παίξουν σε μεγάλο στάδιο χωρίς την προοπτική περιοδίας. Μεταφέρω αυτούσιο το άρθρο του εν λόγω site:
AC/DC Abruzzo is glad to announce that AC/DC will be back in Europe in 2010!! Although it has not been officially announced by the band, yesterday night we received the confirmation from very reliable sources that AC/DC have signed a deal to play Paris Stade De France again in 2010! This probably means there will be an entire European leg (according to rumours, Eastern Europe)!!
Αυτό το Eastern Europe τι μπορεί να σημαίνει? Ελλάδα μήπως??? ΜΑΚΑΡΙ!!! Απλά αναρωτιέμαι… η DIDI φέρνει όλη την παραγωγή των U2. Υπάρχει περίπτωση να αντέξει και να φέρει ξανα AC/DC? Όποιος ξέρει ή μπορεί να μάθει, ας πει τίποτα γιατί όταν οι AC/DC πατάνε το πόδι τους στην Ευρώπη, κάποιοι παθαίνουμε καρδιακό…
Νεο αλμπουμ…Εγω αυτο κραταω μονο…
Οπερ και σημαινει οτι θα μπορεσω να τους δω αλλες 5-6 φορες για να φτασω στα ορια των επιθυμητων επιπεδων…
Δεν έχουν πει ότι θα κάνουν κι άλλο άλμπουμ. Ο Brian είπε ότι ήθελε να σταματήσει στο τέλος της περιοδείας αλλά ο Malcolm δεν τον αφήνει!!!
Λοιπόν το Backtracks κυκλοφορεί 10 Νοέμβρη αλλά μπορείς να το πάρεις από τώρα μέσω ιντερνετ. Κάνει μόνο 175 ευρώ.
Μαζι με εξοδα αποστολης τελωνεια κτλ κτλ κτλ παει στο ταπεινο ποσο των 220 ευρω.
Εγω το πηρα παντως(bye bye my salaryyyyy).
Κι ας μην εχω καθολου λεφτααα
Ανγκους Γιανγκ μου τα πηρες κι αυτα.
To τελωνείο πως το υπολόγισες;
Will I have to pay customs/Duties/tariffs and VAT when my item is delivered outside of the US?
All costs associated with the purchase of products from this store are included in the final total purchase price and charged to you upon shipment.
OK το βρήκα. Πάω να παραγγείλω
Καλη φαση αυτο με τον “ενισχυτη” αλλα νομιζω οτι λογω αυτου η τιμη ειναι τοσο υψηλη,μια και πιστευω οτι ειναι παααααρα πολυ ακριβο γι αυτα που προσφερει.
Tι λες ρε; Έχει και την ξανθιά από πάνω δώρο
Το τελωνειο το υπολογισα ακριβως οπως το ειπες. Ελπιζω να μη ζητανε κιαλλα μετα θα γινει της που@@@@@.
Οσον αφορα το κοστος δεν νομιζω να ειναι ο ενισχυτης. 1 βατ ειναι με μπαταριες αν καταλαβα καλα. Οποτε θα κανει και 10 ευρω. Το ολο κουτι μαμαει παντως.
Πάντως απ’ότι είδα θα το στείλουν 11 Νοέμβρη. Αργεί ρε γαμώτο
Πατρα παιζει να ερθει η καυλα η να το παρω απο ιντερνετ;
Λεει everywhere αλλα…:-k
everywhere η απλή έκδοση
AC/DC BACKTRACKS
STANDARD EDITION
2CDs + 1DVD.
καλησπέρα κι από μένα.
Θέλω την πολύτιμη βοήθειά σας (υπερπολύτιμη θα έλεγα)
Θέλω να το παραγγείλω και γω τώρα. το πρόβλημα μου είναι οτι είχα βάλει τα στοιχεία μου για να μου έρθουν τα GIFT από το AC/DC.com και ακόμα περιμένω
μάλλον η μαλακία θα έγινε από το πεδίο – PROVINCE/REGION-- όπου αν θυμάμαι καλά είχα βάλει GREECE
εσείς που το παραγγείλατε από το νετ τι έχετε βάλει στο συγκεκριμένο πεδίο?
επίσης στο πεδίο --Shipping Phone-- βάζουμε τηλέφωνο με το πρόθεμα (+30) μαζί, σωστά?
γιατί ας πούμε δεν ήρθαν τα δωράκια,ok δεν γ@μιέται, αλλά άλλο να χρεωθούμε 200+ ευρώ και να χαίρεται τα cd/dvd/lp και τον ενισχυτή άλλος
υγ1: γ@μιέται και παραγ@μιέται αλλά τι να κάνω τώρα
αυτά, ευχαριστώ όσους απαντήσουν και σόρρυ αν σας κούρασα με τις χαζοερωτήσεις μου:D
Κοιτα εγω δεν το παρηγγειλα απο το acdc.com αλλα απο το acdcbacktracks.com το σαιτ για το συγκεκριμενο κουτακι απο οπου και μπορεις να το βρεις. Ειχε διαβασει απο μονο του το Greece και φυσικα το αφησα οπως ειναι. Απο εκει και περα ευελπιστω να μην εχω προβλημα.
Καλη μαγκια παντως που σου προπληρωνει το τελωνειο γιατι οι κουριερ εταιρειες κανουν γερες π#$στιες.
Crabsody δεν ερχεται 11 νοεμβρη 9 νοεμβρη ερχεται. 11/9/2009 αγγλικο φορματ ημερομηνια .Για την ξανθια εισαι σιγουρος???Μπορω να την παρω μελαχρινη.???
Ιούνιο του 2010 στο Παρίσι…
αν θυμάμαι καλά ο Μεγάλος Αρχηγός είχε πει στον Brian οτι τους έχουν προσφέρει κάποια φεστιβάλ όταν αυτός ειχε πει οτι θα παραιτηθεί μετά το τέλος της world tour μετά την Ιαπωνία
χμμμμ…Ιούλιο δεν γίνεται το Rockwave?
Ε ΡΕ ΜΑΑΑΑΑΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ