AC/DC News and Rumors

Στα Ευρωπαϊκα site έχει πέσει τρελό χώσιμο για την τιμή και για το περιεχόμενο που το προβάλουν σαν “σπάνιο” ενώ ουσιαστικά είναι ενα κολάζ απο κομμάτια που ήδη υπάρχουν εδώ και χρόνια.
Πάντως σκεφτείτε το λίγο πριν το πάρετε.Είναι κοροϊδιά αυτό που κάνουν.Οκ αυτό που κάνει η εταιρία τους αν το θέλετε έτσι.Ο ενισχυτής το ανεβάζει απο 50Ευρώ που κανονικά θα έπρεπε να κάνει, σε 200.

Μα εγώ έχω Marshall JCM…Tι;Ti λες ρε μου#ι!Θα πάιξεις με τον μονόβατο απο το box set.Παλιοακρίδα! 8O

Κοιταξε να δεις…Μερικα ατομα, οπως εγω, ειμαστε φανμποηδες και αυτα που λες αν και σωστα δεν μας εμποδιζουν…

Θελω να εχω τα παντα απο επισημο υλικο AC DC και θα τα εχω…Period…

Ενώ εγώ είμαι περιστασιακός…:roll:

Ρε παιδιά τί αφιέρωμα είναι αυτό;;;; !!! ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ!!!

Ξερεις ποτε βγαινει ολοκληρο το ντοκιμαντερ? Οταν γκουγκλαρα τον τιτλο κατι ακυρα μου εμφανιζε…

Και εγώ δεν βρήκα τίποτα. Θα μάθουμε :slight_smile:

Λίγες μέρες μετά την συναυλία τους στην Αθήνα, είχα ανεβάσει ένα βιντεάκι στο youtube.Και λίγο καιρό μετά,λαμβάνω ένα μήνυμα από έναν τύπο που με ρώταγε αν το έχω το βίντεο σε καλύτερη ποιότητα, γιατί κάνει μια ταινία/ντοκυμαντέρ για τους AC/DC και θα ήθελε να το συμπεριλάβει.Βέβαια δεν τον πολυπήρα στα σοβαρά,αλλά του απάντησα οτι το έχω ανεβάσει σε φουλ ποιότητα,και αν ήθελε να του το στείλω.Με ευχαριστεί και μου λέει οτι το έχει ήδη κατεβάσει.
Ρε λες να γίνει κανα θαύμα???:papas:

Λες; χεχε Πάντως το trailer το βρήκα εκπληκτικό. Τα άτομα κάναν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλειά. Βρήκαν τους πάντες. Από τον Scott Ian μέχρι τον Mark Kozelek. Τους δημιουργούς του South Park και του School of Rock. Δεν παίζονται

Καλά αν συμπεριλάβει έστω και ένα καρέ από το βίντεο μου θα το κάνω εικόνισμα!!!Το είχα ξαναποστάρει μετά την συναυλία, αλλά ξαναπάρτε το έτσι επειδή κάψωσα τώρα :stuck_out_tongue:

εδιτ:Για κάποιον λόγο νόμιζα οτι έγραφα στο θέμα της συναυλίας… :frowning: Αν σας ενοχλεί και το θεωρείτε σπαμ, σβήστε το…

O johnson σε ποσο χρονο κανει το sprint μεχρι να φτασει στην καμπανα,μετρησε κανεις?:lol:

Μαλλον εχεις μεινει ακομα στο οακα,ταξιδευεις…:stuck_out_tongue:

Και ομως το μετρησα εγω…Νοητα βεβαια…6 δευτερολεπτα περιπου…
Το ειχα σκεφτει παλιοτερα με τη σκεψη οτι η αποσταση που διανυει ειναι περιπου 50 μετρα… :stuck_out_tongue:

Οσο για το τρειλερ τι να πω…Απιστευτο…Η τριχα καγκελο 7 λεπτα και 42 δευτερολεπτα…
Απιστευτη δουλεια και ακομα μαζευω τα δακρυα μου…

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ…

Αναμενουμε και ολοκληρο το ντοκιμαντερ…

Γιατί νοητά?Στο βιντεάκι έχει από κάτω χρόνο…:stuck_out_tongue: Κρεμιέται στην καμπάνα στο 8ο δευτερόλεπτο.8)
(πόσο κάψιμο δηλαδή, για να κάνουμε τέτοια συζήτηση 2:40 τα ξημερώματα???:lol::lol::lol:)

Εγω το μετρησα στη 2η συναυλια που τους ειδα, στην Αθηνα…

Μου ειχε σκασει η φλασια απο την ωρα που ειδα την καμπανα να κατεβαινει…

Πολυ καψιμο ομως…Και γουσταρω τρελα γιατι AC DC ρε μουνιαααα…!!!

χαχαχα,μαζί σου.Εγώ δεν το είχα σκεφτεί ούτε την πρώτη, ούτε την δεύτερη φορά(Αλλά από την 2η φορά στην Αθήνα έχω και το βιντεάκι για να το μετράω όποτε θέλω!:lol:).Είσαι πολύ μπροστά τελικά!:stuck_out_tongue:

Μια που το αναφερατε, ξερει κανεις τι μηκος ειχε ο διαδρομος της σκηνης;;;

xex…το οτι θα χρονομετραμε κα ιτι χρονο εκανε για να κρεμαστε ιστην καμπανα ο master και την αποσταση κα ιτον χρονο ανα δευτερολεπτα δεν το περιμενα…αλλα θα μ πεις αμα τους ειδες live,μετα ακομα το μεγεθος της καμπανας θα σε ενδιαφερει…ΚΑΡΒΟΥΝΑ!!!ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ Τ ΣΑΤΑΝΑ!!ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΟΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΚΙΘΑΡΑ!!:twisted:ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ!!ΜΕ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ!!:papas::x

Εγω παντως θα τους ξαναδω η εδω η εξωτερικο, ο κοσμος να χαλασει…[SIZE=“3”] ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΑΙΩΣΕ… [/SIZE]Θελω να το ξαναζησω αυτο λεμε…:vibrate::vibrate::vibrate:

Σημερα που ειχαμε βγει με την παρεα μου κανονιζαμε το καλοκαιρι να παμε πουθενα εξωτερικο που θα παιζουνε και να το συνδυασουμε με διακοπες… Αργει ακομα, αλλα και περυσι απο οταν ανακοινωθηκαν μεχρι τον Μαιο ηταν πολυς ο καιρος αλλα ηρθε ο Μαιος και μας ΤΡΕΛΑΝΑΝ :vibrate::yahoo:

To abbruzo site λέει ότι θα παίξουν και στο Τορίνο τον Ιούνιο.

Και μαλιστα 2 συναυλιες…Αν ισχυσει ειναι τελειο…

Αντε την βλεπω τη δουλεια…Την ψυχη θα μας βγαλουν παλι…Και κλασικα κατα τον Δεκεμβρη-Γεναρη θα μαθουμε επισημα…

Να παιξουν ομως και τον ιουλιο ε! Για μας που χουμε και εξεταστικες!