AC/DC News and Rumors

Η πλάκα είναι ότι πήγα φέτος τον Ιούνιο Τορίνο για δουλειά. Του χρόνου αποκλειστικά για διασκέδαση!!! :slight_smile:

Αν πεφτει σαββατο καμμια συναυλια στο Τορινο ειστε πολυ τυχεροι… Ειχα δει Σαββατο τους REM στο Τορινο και μετα κανοντας μια προχειρη βολτα στην πολη, μαζευα τα σαλια μου σε κουβα… απο τι, καταλαβατε…:roll:

Δεν παίζει μόνο Σάββατο αυτό. Κάθε μέρα :slight_smile: Άσε που οι γκόμενες εκεί είναι πάρα πολύ άνετες. Όχι σαν τις δικές μας.

Bλεπω οτι καθαρα για καλοκαιρι και οχι μαλακιες στυλ Μαιου και καραγουσταρω.

Καντε κανα θαυμα ακομα γαμω!!!

Μακαρι να ερθουν και φετος, αλλλιως θα παω εξωτερικο να τους δω, δεν παιζει… Αρκει να βολευουν και οι ημερομηνιες…[-o<

Γενικα οποτε καποιος μαθει κατι, φημες, ημερ/νιες κτλ να ποσταρει αμεσως…:smiley:

Αυτά εννοούνται βρε.

Εγω παντως παιδες ή εδω ή εξω (σε καποια χρονακια βεβαια) θα τους δω, ο κοσμος να χαλασει. Εχασα βλεπετε την συναυλια φετος (απο γκαντεμια, ως συνηθως) και μου εχει μεινει μεγαλος καημος…

Καλά μην το αργήσεις όμως και πολύ γιατί οι ίδιοι οι AC/DC δεν έχουν πολλά χρονάκια :slight_smile:

Δεν ειναι στο χερι μου φιλε ακομα… Ξαναλεω πως θα επρεπε να ειχα γεννηθει 5 χρονια νωριτερα:D

Αστα να πανε, τρελη ξενερα αυτο… Αντε να βγαλουν το πολυ αλλο ενα δισκο… Τι θα κανουμε μετα?:cry:

Μολις καταρρηφθηκαν οι φημες για τις συναυλιες στο Τορινο απο ιταλικα επισημα χειλη…

Δεν ανησυχουμε ομως…Θα βγουν αλλες… :stuck_out_tongue:

Βάλε ρε κανά link.

Απεσυραν τις ημερομηνιες της ιταλιας και απο το wikipedia (αν αυτο σας λεει τιποτα)…

Στο blabbermouth guys…Στα πρωτα 5-10 νεα θα το βρειτε…

ΟΚ
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=129315

Ψιλοασχετο αλλα ελπιζω να κανουν μετα το τελος του τουρ μερικα show οπως του circus krone και του hammersmith το 2003. Ωραιες οι μεγαλες αρενες αλλα να τους βλεπεις σε club πρεπει να ειναι αλλο πραγμα…

Και εγώ κάτι τέτοιο ελπίζω αλλά το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο.

Ας τους δουμε παλι και οπου να 'ναι…

ΕΤΣΙ ακριβώς!!! οπου να 'ναι…ακόμα και Μαλακάσα :smiley: