Εγω δεν εχω προβλημα με την Μαλακασα, αλλα ειδικα για AC/DC οπου να 'ναι, ακομα και σε parking στην Ομονοια…
Εντελως ομως…φερτε acdc και ας παιξουν και στον Αγιο δημητρη τον λυμπαδιαρη…
Πιο πλούσιο συγκρότημα AC/DC
Οι AC/DC αναδείχθηκαν το πιο πλούσιο group στην showbiz τον τελευταίο χρόνο. Κερδίζοντας πάνω από $70 εκατομμύρια τους τελευταίους 12 μήνες οι γίγαντες του rock n? roll τοποθετούνται στην…
κορυφή της λίστας με τους πιο πλούσιους entertainers της Ωκεανίας. Θέλετε και άλλη απόδειξη για να πειστείτε πως η μετοχή τους είναι στο υψηλότερο σημείο αυτή την στιγμή;
Καλοφαγωτα…:p:p
Οι πιστοι οπαδοι λεει εστειλαν γραμμα στο συγκροτημα να αλλαξει το σετλιστ…
Στο blabbermouth θα το βρειτε, ξεχασα να βαλω λινκ, κραξε Crab
Παντως θα με ενδιεφερε τρελα να δω μια συναυλια σε μινι τουρ με κομματια μονο για τους οπαδους…
Να δουμε και κανα Inject The Venom να πεθανω…
(Άσχετο με την περιοδεία) Μάγκες τσεκάρετε αυτό:
Το custom το προσεξες;
Και το custom πρόσεξα, και τις τιμές πρόσεξα! Πάντως αν είναι να έπερνα κάποια AC/DC κιθάρα, θα έπαιρνα αυτήν την καινούργια, αλλά όχι το μοντέλο με την υπογραφή και τα σημάδια γήρανσης όπως του Angus. Την προτιμώ περισσότερο από την Angus Young signature που κυκλοφορεί τόσα χρόνια.
Τι εννοείς “σημάδια γήρανσης”;
Το 2ο path που ανέβασα είναι η ίδια κιθάρα αλλά πιο ακριβή. Αποτελεί ακριβές αντίγραφο της κιθάρας του Angus στην τωρινή της κατάσταση και αν προσέξεις στις φωτογραφίες, θα δείς ότι έχει πάνω τεχνιτά σημάδια γήρανσης όπως γρατζουνιές και μικροχτυπηματάκια ώστε να είναι ακριβές αντίγραφο της κανονικής.
Δλδ βάλανε χτυπήματα και την πηγαν τιμή χ2 :lol:
Έλα ρε, σαν τα ρούχα που φοράνε κάποιοι παράξενοι και είναι σκισμένα και έχουν πιο ακριβά…:lol:
Περιμενε να παθει μερικες γραντζουνιτσες ακομα η κιθαρα του Angus να μην θεωρειται πιστο αντιγραφο να πεσει η τιμη της…
Οντοπικ: Ειμαστε σοβαροι μωρε; Ποιος θα καθησει να δωσει κατι χιλιαδεσ δωλαρια παραπανω για να εχει γραντζουνιες οπως η κιθαρα του Angus;; Μα θα τρελαθουμε τελειως;;;
Από όσο ξέρω οι περισσότερες εταιρείες το κάνουν αυτό και όχι μόνο η Gibson. Για να το κάνουν υποθέτω ότι υπάρχει και αγορά για αυτές. Εγώ πάντως θα προτιμούσα να έχει τις δικές μου γρατζουνιές!
εγω παλι θα ηθελα του angus:p…αν ασχολουμουν με την εκμαθηση κιθαρας και αν ηθελα να παρω δικη μου ισως την αγοραζα…
Εμένα πάλι στα @@ μου γιατί έχω την Angus Signature με μαμάτο μαγνήτη και γρατζουνίες αλα loko.Ευχαριστώ.
Στις ποσες υπογραφες ηρθαν την πρωτη φορα?:lol::lol:
Στις 1600.
http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?acdcingr
Αλλά με την τρέλα που είδαν ότι κουβαλάμε θα έρθουν και με λιγότερες…
:bounce: :thumbup: :yahoo:
Μαγκες υπογραψτε ολοι, να μας ξαναρθουν, να γινει πανικος παλι…
AC/DC Singer Brian Johnson - “It’s Not Me That Wants To Retire”
Καλα τα λεει ο μπραιαν!
Αυτο παντως που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι φοραει τα ρουχα της περιοδειας παντου. Αν παρατηρησετε και σαν καλεσμενος του top gear τα φοραγε, ακομα και στο εξωφυλλο του βιβλιου του τα ιδια εχει! :lol:
btw πριν μερικες μερες το τελειωσα το βιβλιο. Αν και ειναι ενα χαλαρο αναγνωσμα, μπορω να πω οτι εχει μερικες καταπληκτικες ιστοριες μεσα!