Ρε σεις,έστειλα στο RED μύνημα για την κυριακή στα Odeon για την προβολή του DvD,και αμέσως μου στείλανε πως κέρδισα 2 προσκλήσεις… ετσι απλά?? λιγο παράξενο
Ναι ρε, σιγά. Εγώ από το MTV κέρδισα.
πωωω γουστάρω ! θα χτυπιέμε μές’το σινεμα :twisted::twisted:
Γειά σας παίδες! Πήγα σήμερα στο Hammersmith Apollo και ήταν απλά ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΑ!! Με το που έφτασα υπήρχε λίγος αρχικά κόσμος πίσω από κάγκελα μπροστά στο Apollo που περίμενε τη μπάντα για υπογραφές σε CD και φωτογραφίες! Πιο πέρα δημοσιογράφοι κλπ! Το σκηνικό ήταν τρομερό! Υπήρχαν αφίσες AC/DC παντού αλλά αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν 2 μεγάλα κανόνια ανάμεσα από τα οποία πέρασε η μπάντα και μία μεγάλη καμπάνα ακριβώς στην είσοδο του Apollo! Κατάφερα να πάρω μία αρκετά καλή θέση στα κάγκελα και γύρω στις 7 και κάτι έφθασε το αυτοκίνητο με τους Θεούς! Με το που βγήκαν δεν χρειάζεται να περιγράψω τί έγινε!! ο Brian με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, ο Cliff το ίδιο, ο Angus πιο συγκρατημένος απ’ όσο τον έχουμε συνηθίσει και ο Malcolm αγέρωχος! Απών ήταν ο Phil ωστόσο. Αμέσως άρχισαν να υπογράφουν, να χαιρετάνε κλπ! έχω και κάτι φωτογραφίες που θα ποστάρω αύριο! μετά μπήκαμε μέσα για τη προβολή του DVD! Πρίν αυτό ξεκινήσει να προβάλεται, εμφανίστηκε ο Ozzy (!!!) στην οθόνη και μίλαγε για τους AC/DC και έπλεξε το εγκώμιο τους! Κατόπιν η μπάντα ανέβησε στη σκηνή και μας ευχαρίστησε όλους για τη παρουσία μας!
Όσον αφορά το DVD, ένα έχω να πώ! ΓΑΜΑΕΙ… απλά ΓΑΜΑΕΙ!! Από όλα τα DVD των AC/DC προτιμούσα μακράν το Stiff Upper Lip Live και πίστευα ότι καλύτερο δεν πρόκειται να βγάλουν ποτέ… Διαψεύστηκα και το καταχάρηκα! Δεν υπάρχει λέμε το DVD!!! Φυσικά άλλη η αίσθηση των live που είχα τη τύχη να ζήσω αλλά πραγματικά το DVD αποτυπώνει τέλεια την περιοδεία!
Τρομερή εμπειρία να βλέπω την 2η αγαπημένη μου μπάντα από κοντά (την πρώτη τη προδίδει το nickname και το avatar μου) σε απόσταση αναπνοής! Τέλος να σας πώ ότι οι τύποι είναι πιο κοντοί και από τα στρουμφάκια!
Φωτογραφίες αύριο παίδες!
:’( περιμένουμε φωτο
Angus = 1,55m
ναι αλλα αυτο δεν μας το ειπες…
AC/DC guitarist Angus Young revealed at the band’s “Live At River Plate” DVD premiere last night (Friday, May 6) at the Hammersmith Apollo in London, England that there are plans for the group to release [B]a new studio album[/B] "within the next couple of years. He said, “Well, at some point we’ll be touring again once we get a new album out, which will hopefully be within the next couple of years.”
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=157804
η φαση με τον οζζυ
Jim_Floyd ζηλευω απιστευτα, γαματες οι φωτο. Και επισης ευχαριστο νεο οτι σκεφτονται ηδη τον επομενο δισκο…
Πολύ καλά νέα για το άλμπουμ.Πίστευα πως θα τους έπαιρνε πάνω απο 6-7 χρόνια για άλμπουμ αλλα άμα το σκέφτονται απο τώρα σημαίνει λιγότερο απο 5 !
Σήμερα είδα το Live at River Plate στην προβολή που έγινε. Εντάξει, έχει μέσα φοβερές λήψεις από το συγκρότημα και τον κόσμο, πολύ καλή παραγωγή, απείρως καλύτερο από το live του Μονάχου. Συνίσταται για αγορά.
Επίσης, οι Αργεντίνοι fans ίσως και να ξεπερνούν εμάς στην πόρωση!
Nαι συμφωνώ ^^ αλλα μερικά τραγούδια ήταν λίγο άδεια.Πχ το Shoot to thrill που το πρόσεξα πάρα πολύ επειδή είναι το αγαπημένο μου εβερ,στο ρεφρεν,επαιζε ο ανγκους μια συνχορδία η οποία χανότανε μετά απο λίγο πρίν έρθει η επόμενη,καμία σχέση με το στούντιο που ακούγεται πιο γεμάτο(επειδή την σέρνει πιο πολύ με απαλό χτύπημα).Επίσης στο Dog eat dog,ο φίλ κρατούσε μισόκλειστο το hi-hat και έτσι δν ήταν συνεχόμενο οπότε το έκανε ολο το τραγούδι να ακούγεται στακάτο,αφού έχεις και τις παύσεις στις κιθάρες ρε κιτσε τι το κόβεις όλο.
Θα μπορούσε να έιχε λίο μεγαλύτερη διάρκεια,χωρίς να κοπούν μερικά διαλλείμματα ανάμεσα στα τραγούδια
Αυτα ήταν μερικά - , μάλλον όλα,αλλα θα μπορούσε να μην είχαν πειράξει πολύ τον ήχο του κοινού επειδή σε μερικά σημεία που υποτίθεται κράζανε δεν ακουγότανε πολύ και καλά “να ακουστεί το τραγούδι” .
Πολύ ωραία σκηνικά και σκηνοθεσία.Αποκορύφωμα το σόλο του ανγκους μετά το Let there be rock !!!
Λογικά θα το αγοράσω όταν πέσει λίγο η τιμή,γιατί αξίζει πολύ περισσότερο απο τα άλλα,δύσκολο ντέρμπι με το live at Donington .
Το live at donington είναι μούφα. Ελπίζουμε αυτό να μην είναι αν και σίγουρα το “πειράξανε”
Είμαι ο μόνος που δεν του αρέσει το εξώφυλλο του Razor’s edge?
Άσχετο λίγο. Πάντως εμένα καλό μου φαίνεται. Καλύτερο από μερικά άλλα. Χαίρομαι που δεν έχει τον Αngus όπως τα περισσότερα. Το θέμα είναι τα τραγούδια. Ο δίσκος έφαγε κράξιμο όταν βγήκε. Εγώ εκείνη την περίοδο κόλλησα με τους ΑC/DC οπότε δεν μπορώ να τον κρίνω αντικειμενικά. Νομίζω ότι είναι δισκάρα
μέχρι τα 3 πρώτα καλά τα πάνε…μετα χαλάει το πράμα.Τι πραμα ειναι το ομώνυμο τραγούδι…τι oriental μαλακίες. Οσο για το εξώφυλλο,ε θα μπορούσε κάτι καλύτερο,και γιατί να μην είναι ο Angus?
σε όλα αυτός βγαίνει ειναι η μασκότ του συγκροτήματος
Γενικά δεν μου αρέσει η χρησιμοποίηση μασκοτ στα εξώφυλλα. Τέσπα γενικά δεν με ενδιαφέρουν τα εξώφυλλα έτσι κι αλλιώς. Πάντως για το ομώνυμο κομμάτι του Razors Edge διαφωνώ. Μου αρέσει πάρα πολύ και ακόμα περισσότερο στη live version.
αν δεν ήταν και το Thunderstruck και 2-3 ακόμα θα ήταν θαμένο εντελώς
Ρε αυτός θάβει το Razor’s :lol:
Goodbye & Good Riddance To Bad Luck, άντε σοβαρέψου.
Πω μονο που σκεφτομαι οτι θα βγαλουν νεο δισκο και οτι θα ξανακνουν περιοδεια τρελαινομαι!!! :lol::lol::lol::lol:
Ακομη δεν εχω χορτασει τη συναυλια του black ice!!! Θελω και αλλο!!! :lol::lol::lol: