AC/DC News and Rumors

Δηλαδή σε 7 χρόνια από εδώ ? :stuck_out_tongue:

Από το acdc.com:

Angus Young revealed in an interview with BANG Showbiz ?At some point we’ll be touring again once we get a new album out, which will hopefully be within the next couple of years."

αν όλα πάνε καλά στα επόμενα 2 χρόνια:D:yahoo::yahoo:

!!! :yahoo: :yahoo: !!!

Δε παίζει αυτό με τη καμία γαι δύο χρόνια.

Μαλ#κα tatass μάλλον είσαι πολύ κολόφαρδος, μα πάρα πολύ λέμε!! #-o
Περισσότερα σε λίγες μέρες απο sites(?).

Μαλ#κα xxxloko μου φτιαξες τη μερα ρε αδερφέ!:D:D:D

:-k:-k:-k

Λοιπόν ΦΗΜΕΣ για σύντομα στο studio και άλμπουμ για 40η επέτειο.
Προσωπικά δεν τους έχω για άλμπουμ ανα 2 χρόνια με την καμία αλλά αν γίνει να μου πει ο tatass ME PM τα νούμερα του joker.
Αν μάθω τίποτα σίγουρα θα σβηστεί το “φήμες”.

Για 2 χρόνια θα έπρεπε να το έχουν βγάλει τον περασμένο Οκτώμβριο :stuck_out_tongue:

Σίγουρα θα αποσυρθούνε μετά απο το άλμπουμ και θα κάνουν 1-2 μεγάλες τουρζ.Και μετά φάση πινκ φλουντ διάσπαρτες μικρές τουρς με 5-6 συναυλίες,τζάστ φορ φάν

grab εχεις δίκιο για τον περασμένο Οκτώμβριο αν μετρήσεις απο το Black Ice.
αν παντρέψουμε την δήλωση του Angus που έγινε τώρα και την 40ή επέτειο που λέει
ο xxxloko τότε λογικά θα έχουμε νέο δίσκο και νέα τουρνέ το 2013.
οπότε έχουμε διαφορά ανάμεσα στα άλμπουμ 5 χρόνια όσο δηλαδή έχουν τα άλμπουμ τους απο το 1990 και μετά.
εξαίρεση το Black Ice αλλά εκει παίζει και ο τραυματισμός του Cliff που μάλλον τους πήγε στα 8 χρόνια.

πάντως εγώ άρχισα να βάζω στην άκρη χρήματα…από τώρα!:lol::lol::lol:

Γιατι μου το κανατε τωρα αυτο?

Εχω ενα σωρο δουλειες να κανω που ισα ισα προλαβαινω και βλεπω στιγμιοτυπα απο τη συναυλια στην Αργεντινη (απο το dvd) εδω και 3-4 ωρες και νοιωθω οτι ειμαι στο live!!!

Ελεος κακοι ανθρωποι μας επηρεαζετε ταμαλα:lol::lol::lol::lol::lol:

Το DVD που τα backing vocals είναι απο το στούντιο,έτσι.
Αλλά τέρμα τα κορόϊδα, ούτε το είδα ούτε θα το δω ποτέ.

Πολυ καλα τα νεα και ηδη ανυπομονουμε για το νεο αλμπουμ και σχεδιαζουμε που θα τους δουμε. Ευχομαι να ξαναρθουν και Ελλαδα… Το νεο dvd δεν το εχω δει, θα το δω χαλαρα καποια στιγμη συντομα.

Για το The Razor’s Edge που λεγατε, το θεωρω πολυ δυνατο αλμπουμ, δεν φτανει στο επιπεδο αλλων, αλλα προσωπικα θεωρω οτι γαμαει… Το ομωνυμο που λες ειναι [B][SIZE=“2”]ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ[/SIZE][/B] και πολυ ιδιαιτερο σε σχεση με τα υπολοιπα της μπαντας… Μου ειχε κολλησει αγρια απο την πρωτη φορα που το ειχα ακουσει… Περιεργο για AC/DC αλλα τα σπαει. Το εξωφυλλο και αυτο ειναι περιεργο, καλο ειναι, αλλα θεωρω επιβεβλημενη την εμφανιση του Angus στα εξωφυλλα τους.

Μη ξεχνάμε οτι το Razor’s τους επανέφερε πάλι σε superstar standards από την κάτω βόλτα που είχαν πάρει.Μπορεί εγ’ω να προτιμώ το Flick και το fly(με καλύτερη παραγωγή) αλλά πως να το κάνουμε το να λέμε oriental μαλακίες τα τραγούδια του Razor’s δίχνει το λιγότερο μια ασχετοσύνη.

To Razor’s ειναι το δευτερο αγαπημενο μου απο τους αρχοντες μετα το ανυπερβλητο BIB. :slight_smile:

Τα σπαει συνθετικα και με μια παραγωγη μπομπα. Και εννοειται οτι το ομωνυμο ειναι τοσο μοχθηρο και εμπνευσμενο που πραγματικα το αγαπαμε.

Σωστό. Το έθεσα έτσι επειδή δεν ταιριάζει πολύ για acdc το συγκεκριμένο κομμάτι,για τα υπόλοιπα θα προτιμούσα το flick,το fly ειναι δισκάρα

Το fly είναι το δεύτερο καλύτερο album με Johnson. Αν η παραγωγή του ήταν σαν του Back in black θα παραμιλούσε το σύμπαν

είναι σε πολύ καλή κατάσταση η φωνή του.Eχετε ακούσει Geordie?

Εννοείται. Καλοί ήταν. Hope you like it!!! Can You Do It!!!