AC/DC News and Rumors

Καλά εσύ ετοιμάσου… Γιατί βλέπω του χρόνου να παίρνω εγώ τις Μοσχοβίτικες αποφάσεις και εσύ να αναγκάζεις το ποίμνιο να ψηφίσει rasputin… :stuck_out_tongue:

νεος δισκος και τουρ.υποψιν το black ice tour ηταν σε 2 σκελη.με τη μικρη σκηνη σε κλειστους χωρους,και τη μεγαλη σκηνη στα ανοικτα σταδια.προς το παρων ακομα δεν ξερουμε καν ποτε βγαινει ο νεος δισκος.μετα βλεπουμε που και αν θα παιξουν.

Για μια μικρή αγορά σαν την Ελλάδα 55000 εισιτήρια δεν είναι καθόλου λίγα, είναι αντίθετα μεγάλη επιτυχία! Αυτό το γνωρίζουν υποτίθεται όλοι οι εμπλεκόμενοι, δεν μπορούν εδώ να έχουν τις ίδιες απαιτήσεις όπως σε μεγάλες χώρες/αγορές.
Τώρα αν και αυτό δεν αρκεί ούτε για την μπάντα ούτε για τους διοργανωτές είναι βέβαια άλλο θέμα αν και δεν νομίζω ότι δεν βγήκε κέρδος.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Τα εχουμε πει, για AC/DC παω οπου θες…

ελπιζω το αλμπουμ τους να περιεχει λιγο εμπνευση μεσα…

Μην περιμένεις κάτι περισσότερο από το να είναι αφορμή για περιοδεία το άλμπουμ. Αν κάτσει και κάτι καλύτερο, ευπρόσδεκτο. Αλλά σιγά μην έχουμε και προσδοκίες.

Ενταξει και το stiff upper lip δεν το περιμενε κανεις. Ποτε δεν ξερεις

μ αρεσει να ελπιζω

Τι δε το περίμενε κανείς; Αφού πριν είχαν βγάλει το καλύτερο album απο εποχή flick.
Τώρα έχουν βγάλει μία πατάτα οπότε έστω κάτι σαν Blow up να βγάλουν θα κάνουμε πάρτι. Καλά εννοείται δε πατάω, εκτός πια και αν βγει Ballκρακερ ή Stiff πάλι. Δεν έχω όρεξη να φάω 4 από Ice + 4 από νέα πατάτα.
(φυσικά παλία θα πάταγα για καταστροφή συναυλίας, τα κλασικά)

Είπα και εγώ, που είναι τα σαλιγκάρια… Και μου είχε λείψει η παράνοια… :stuck_out_tongue:

Οι AC/DC δεν εχουν βγαλει ποτε κακο δισκο, απλα εχουν καποιους πιο μετριους οπως το Flick Of The Switch και το Fly On The Wall. Η 3αδα των τελευταιων δισκων Ballbreaker, Stiff Upper Lip και Black Ice ειναι γαματη, 3 δυνατοι δισκοι με πολλες κομματαρες και την μπαντα σε μεγαλα κεφια.

Λίγα τα λόγια σου για τις δισκάρες Flick και Fly :slight_smile:
Για μένα πάντως το Black Ice είναι μέτριο. Έχει φυσικά δυο κομματαρες. Rock N Roll Dream, Black Ice και κάποια πολύ καλά Rock N roll train, Big jack, War machine, wheels , decibel

Έπρεπε να έχει λιγότερα κομμάτια το Black Ice, να λείπουν 3-4.

Παρεμπιπτόντως, ο μάλλον αγαπημένος μου δίσκος είναι ο μοναδικός που δεν έχει μέσα τραγούδι ίδιο με τον τίτλο του…

Το ‘‘Blow Up Your Video’’ εε…?? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Δύσκολα να είναι η μούφα το ‘‘Powerage’’… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Είχα ξεχάσει ότι δεν έχει ομότιτλο και το Blow Up Your Video.

Μιλάω φυσικά για το [U]ανεπανάληπτο[/U] Powerage.

+1 ^^ Μόνο και μόνο Gone Shootin να παρεις

Από τα λιγότερο καλά μου, φαντάσου. Στη μέση είναι. What’s Next To The Moon, Rock ‘N’ Roll Damnation, Riff Raff, Sin City, Down Payment Blues, Gone Shootin’, Gimme A Bullet, Up To My Neck In You, Kicked In The Teeth, τι να πρωτοπιάσεις, πραγματικά. Και ο ήχος, ο ήχος, Ο ΗΧΟΣ, είναι εξωπραγματικός.

Down Pa[B]y[/B]ment Blues

Ναι μωρέ, το διόρθωσα :D!