Συγγνώμη για το διπλό ποστ, αλλά δεν μπορούσα να μη μοιραστώ μαζί σας αυτό το αριστούργημα: https://www.youtube.com/watch?v=m1zTwo-QcW0
Ή μήπως ανοσιούργημα :lol:;
Συγγνώμη για το διπλό ποστ, αλλά δεν μπορούσα να μη μοιραστώ μαζί σας αυτό το αριστούργημα: https://www.youtube.com/watch?v=m1zTwo-QcW0
Ή μήπως ανοσιούργημα :lol:;
Τις ευγενικές μου κατάρες στο εν λόγω show…
Εντωμεταξύ παίζει να πεθαίνει ο Malcolm.
Σαλιγκάρι οut.
Σοβαρα μιλας ?
ΟΧΙ. Αλλά είχε βγει rumor πριν κανα 15μερο. Hoax τα λένε, ότι και καλά πεθαίνει.
Απλά ήθελα να τρομάξω τον σαλικγάρογλου αλλά το μετάνιωσα γιατί θα το έβλεπαν όλοι.
Apologies.
Γιατί είναι δεδομένο να πιστεύουμε ότι λέγεται σε ένα forum…
Το Powerage ειναι δισκαρο-δισκαρα, αλλα ταυτοχρονα ειναι και αδικημενος και υποτιμημενος δισκος λογω της θεσης του αναμεσα στον δισκο που προγηθηκε, το Let There Be Rock και στο Highway To Hell που το διαδεχτηκε.
Η εν λόγω φήμη πάντως περιορίζεται στα Αυστραλιανά media μέχρι στιγμής και δεν δείχνει να έχει ιδιαίτερη βάση, καθώς στηρίζεται σε ανώνυμες πληροφορίες που κάποιος με το nickname ‘‘thunderstruck’’ είπε σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό…
Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει, αλλά ελπίζω ο xxxloko να μην είναι προφητικός μέσα στην ανοησία που έγραψε…
Καλά όλοι μας θα έχουμε διαφορετική σειρά προτίμησης. Ο ήχος του συγκεκριμμένου δίσκου είναι ο ήχος-ορισμός των AC/DC. To Powerage είναι η απόλυτη κορυφή της ροκ μουσικής. Όποιος δεν το πιστεύει είναι μαλάκας
Αν είναι αλήθεια…κρίμα! Τουλάχιστον προλάβαμε και τους είδαμε…
ελπιζω να πανε ολα καλα:(
θα ηθελα να τους ξαναδω μιας και το 2009 ηταν η καλυτερη συναυλια που εχω δει ποτε
Ας ελπίσουμε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.
''After forty years of life dedicated to AC/DC, guitarist and founding member Malcolm Young is taking a break from the band due to ill health. Malcolm would like to thank the group?s diehard legions of fans worldwide for their never-ending love and support.
In light of this news, AC/DC asks that Malcolm and his family?s privacy be respected during this time. The band will continue to make music.’’
Επίσημη ανακοίνωση στο Facebook των AC DC… Απ’ ότι φαίνεται υπήρχε όντως σοβαρό θέμα υγείας… Λένε ότι θα συνεχίσουν βέβαια… Δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω τώρα…
άσχημα νέα και μακάρι να είναι περαστικά ,όσον αφορά το "The band will continue to make music’'
μόνο σαν κακόγουστο αστείο ακούγεται .
Το “the band will continue to make music” το είπανε μάλλον για να διαψεύσουν κατά κάποιον τρόπο τις φήμες περί διάλυσης. Προφανώς χωρίς τον καλύτερο rhythm κιθαρίστα δεν μπορείς να προχωρήσεις, οπότε βλέπουμε.
Εμένα δεν μου ακούγεται καθόλου σαν κακόγουστο αστείο. Δηλαδή μετά το θάνατο του Bon Scott θα έπρεπε να είχε διαλύσει η μπάντα? Σαφώς και μπορούν να συνεχίσουν να φτιάχνουν μουσική, άλλωστε δεν νομίζω ότι ο Malcolm Young είναι ο βασικός συνθέτης της μπάντας. Και επίσης πάντα υπάρχουν πολύ καλοί αντικαταστάτες. Θυμηθείτε τον Richie Faulkner που αντικατέστησε στις κιθάρες τον Κ.Κ. Downing στους Judas Priest. Και ευτυχώς ο ίδιος ο Brian Johnson, μόλις πριν λίγες ώρες, διέψευσε τις φήμες περί διάλυσης της μπάντας. Επίσης διαβεβαίωσε ότι οι AC/DC θα μπουν σε στούντιο του Βανκούβερ το Μάιο για να γράψουν το επόμενο άλμπουμ τους. Δείτε εδώ: