αυτό με τον faulkner πες στο στον γράκχο :lol:
Πω ρε, με τσίτωσε τώρα ε.
ο μόνος που αξίζει να είναι αντικαταστάτης σε αρχικό μέλος των πριστ είναι ο ρίπερ.-
Μη με τσιτώνεις κι εσύ τώρα.
Μου φτάνει ο τσίτα.
πες μου ότι κάνεις πλάκα?
(αν και το περίμενα ότι κάποιος θα το έγραφε αυτό)
βιογραφίες δεν διάβασες, σε συνεντεύξεις το προσπέρασες,
το booklet του Bonfire δεν το άνοιξες ?
Το 1980 που πέθανε ο Bon, ο Angus ήταν 25 ετών και ο Malcolm 27. Σιγά μη σταματούσε το συγκρότημα. Είχε να δώσει πολλά. Τώρα που είναι όλοι 60φεύγα και με τόσες δεκάδες εκατομμύρια στην τράπεζα, θα είναι κάπως αστείο το να συνεχίσουν χωρίς το ένα από τα δύο (ισότιμα) σημαντικότερα μέλη τους.
σιγά τώρα τον φλώρο, τον άσχημο τον Malcolm… πάρτε έναν sessionά να παίζει ρε…
Αν το 80 εγκατελειπε ο Malcolm δεν θα υπηρχε ποτε το ριφ απο το Back in black.
Δεν ξερω τι να σκεφτω και τι να πω για αυτα τα τοσο δυσαρεστα νεα. Απλα ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο και ο Malcolm να γινει συντομα καλα. Δεν μπορω να γραψω κατι αλλο…
Άσχημα νέα. Η μπάντα είπε βέβαια ότι θα συνεχίσει να γράφει μουσική, το επόμενο άλμπουμ είναι ήδη στα σκαριά. Το μακροπρόθεσμο μέλλον της μπάντας είναι αβέβαιο πάντως.
Ελπίζω να ξεπεράσει ο Malcolm το όποιο θέμα έχει αν και φαίνεται δύσκολο.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
ac/dc gear arrives on vancouver!!!
Να βλεπαμε και καμμια κιθαρα του Malcolm…
Που λες ο ανίψιος Stevie είχε κάνει replace τον Mal σε μερικές συναυλίες (έχω κάπου βιντεάκια χωμένα), και δεν καταλαβεϊτορ διαφορά. Οπότε αν έχουν έτοιμο υλικό, έτσι τη βλέπω τη φάση να ούμε. Το θέμα μέτα είναι αν θα γράφει ριφ ο Κώστα, εε ο Mal και ας μην είναι στη μπάντα, γιατί αν δε γράφει ξεχάστε συνέχεια μπάντας.
Τεσπά έχουμε Ιωάννα Σκαφίδα που παίζει ίδια μουσική πάνω κάτω οπότε δε μασάμε.
Το ιδανικο θα ηταν να ξεπερνουσε πληρως τα οποια προβληματα του ο Malcolm και να ηταν ολα οπως πριν. Απο εκει και περα αν δεν συμβει αυτο δεν ξερω τι να σκεφτω. Παντως προσωπικα δεν βρισκω ποιο το νοημα να βγαλουν καινουριο δισκο χωρις αυτον.
Γνώμη μου είναι ότι είναι καλύτερα να υπάρχουν οι AC/DC έστω και χωρίς τον Μalcolm παρά χωρίς αυτόν. Φυσικά είναι τεράστια απώλεια αλλά δισκογραφικά οι AC/DC ήδη ήταν πεσμένοι. Επίσης δεν ξέρουμε αν τα τραγούδια για αυτό τον δίσκο είχαν γραφτεί πριν πάθει το εγκεφαλικό. Που είναι και το πιθανότερο.
Προσωπικα δεν θεωρω οτι ηταν πεσμενοι δισκογραφικα, αλλα ασχετα απο αυτο ποιος ο λογος να κυκλοφορησει αλλος ενας δισκος AC/DC χωρις τον Malcolm? Ας υπαρχουν μονο συναυλιακα αμα ειναι. Βασικα το σωστο θα ηταν να περιμενουν πως θα εξελιχθει το θεμα της υγειας του Malcolm, δεν υπαρχει λογος βιασυνης.
Ρε οι AC/DC δεν μπαινουν στουντιο χωρις το υλικο ετοιμο. Λογικα το εγκεφαλικο εγινε μετα.
ΟΚ και παλι ομως με την σκεψη οτι ο ενας απο τα 2 βασικα και ιδρυτικα μελη της μπαντας ειναι σε αυτη την κατασταση, τι νοημα εχει να ηχογραφησουν δισκο. Εγω δεν βρισκω νοημα.
Θα στεναχωρήσω αλλά… Οι τύποι έχουν πουληθεί στην Sony. Η Sony θα τους βάλει με το ζόρι να κάνουν αλμπουμ και περιοδεία με Stevie. Ο Mal έχει γράψει τα riff οπότε κάρβουνο θα βγει. Μετά τη περιοδεία θα το διαλύσουν και θα βγαίνουν best off μέχρι να κλάσει το κατσίκι.
Αν είναι τα σούπερ πουλητάρια πια, θα κάνουν best off περιοδείες. Αλλά νταξ, παραείναι.
βαράτε αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
Για εμένα έχουν τελειώσει μετά την πρώτη πατάτα αλμπουμ που βγάλανε ποτέ και πήγαν πουληθόσφαιρες στη Sony. Οπότε χαίρομαι, φυσικά όχι για την ασθένεια.
Να το λήξουν και οι Priest σιγά σιγά αν είναι να βγάζουν τραγούδια όπως το τελευταίο.
…ελπίζω να είναι περαστικά, όσο αναφορά την αρώστια…αλλά ας είμαστε ειλικρινείς…απ’την μπάντα περιμέναμε απλά να μας ξανάρθουν ή να τους δούμε κάπου στο εξωτερικό…και όχι τόσο ένα νέο δίσκο:):!:
Αν δεν υπηρχε η αναγκη για εμπορικη επιτυχια , brendan o brien και παπαριες τους ειχα ικανους και για αλλη δισκαρα τυπου stiff upper lip. Εστω και ετσι ο κοσμος ειναι εςτω και λιγο καλυτερος με black ice παρα χωρις αυτο