Να τσεκάρετε το αυθευντικό I’m a Rebel στο youtube(εγώ το είχα ακούσει απο φίλο Αμερικάνο πριν πολλά χρόνια αλλά ο καθιξ δε μου το έδινε) με Bon Scott και αφήστε αν είναι καλό το Βλακ Ice.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μπάντα ξεκινάει εντός των ημερών δουλειά στο στούντιο. Εθεάθηκαν οι τεχνικοί της μπάντας να μεταφέρουν εξοπλισμό. Ο O Brien είναι ήδη εκεί. Άντε να δούμε.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Ακουει αυτο το απολυτο groove και μετα ζηταει το whole lotta rosie o βλακας
εδω ρε, εδω.
Πλακα πλακα το εχουν λιγο γκαζωσει εδω … Δεν grooβαρει αρκετα
Stevie Young takes the place of Malcom for the recording of the new album!
This is the second experience in AC/DC for Stevie after the Blow Up My Video Tour!
Good luck Stevie!! \m/
Μαλιστα,αναμενομενο λοιπον,ελπιζω οταν θα κανουν to τουρ να εχει γινει καλα ο Malcolm…
Αυτά είναι παίδες! Κι όπως λέει και το μηνυματάκι πιο πάνω, είναι η δεύτερη εμπειρία του Stevie Young με τη μπάντα. Ήταν ο κιθαρίστας των AC/DC στην περιοδεία για το Blow Up Your Video άλμπουμ πίσω στο 1988 (στη θέση του Malcolm πάλι). Όποιος θέλει μπορεί να ρίξει μια ματιά στο βιντεάκι εδώ, τα σπάει:
AC/DC - For Those About to Rock - 12/5/1988
Θέλω να πιστεύω ότι ο καινούριος δίσκος θα είναι αντάξιος των τελευταίων τους δουλειών. Άλλωστε όπως είχε πει κι ένας φίλος παραπάνω οι AC/DC ποτέ δεν έβγαλαν κακό δίσκο. Απλά ίσως κάποιους πιο μέτριους. Άντε και του χρόνου περιοδεία στην Ευρώπη και να πάμε κάπου κοντά στο εξωτερικό να τους δούμε.
Και για Mal άρρωστος και για Stevie. Θα έλεγε κανείς οτι ή είναι πολύ κφαρδος ή ότι έχει κάποια πληροφόρηση ή ότι ξέρει πόσο κούραδοι και μαλάκες είναι στην Sony.Διαλέξτε. Τα ίδια και στο προηγούμενο tour.
Εμενα οι εξελιξεις με εχουν ξενερωσει πολυ παντως, δεν βρισκω λογο βιασυνης και ηχογραφησης δισκου χωρις να ηχογραφησει τις κιθαρες ο Malcolm. Με χαλαει πολυ ολη αυτη η φαση. Περιμενω τοποθετηση και απο Rasputin.
Ρε μάγκες αφού δεν έχουμε πληροφόρηση. Μπορεί να είναι ακόμα και απόφαση του Malcolm να συνεχίσει το γκρουπ και να αρχίσουν οι ηχογραφήσεις. Το πιο πιθανό βέβαια είναι το συμβόλαιο να τους ανάγκασε να προχωρήσουν. Τα λεφτά είναι πάρα πολλά.
Υ.Γ: Άκουσα το ballbreaker χθες. Δεν αντικαθίσταται ο Μalcolm. Μας έχει αφήσει ευτυχώς αρκετές δισκάρες…
Θα επανέλθω σύντομα με τοποθέτηση για όλα τα τελευταία νέα από τις φήμες της αρρώστιας μέχρι και σήμερα… Υπάρχουν και κάποια ακόμα πράγματα που προσπαθώ να μάθω από το επίσημο fan club εδώ στη Σουηδία… Σύντομα αναλυτικά τώρα που ηρέμησα μετά το πρώτο σοκ…
Should AC/DC Continue Without MALCOLM YOUNG?
[U]http://www.blabbermouth.net/news/should-acdc-continue-without-malcolm-young-members-of-testament-five-finger-death-punch-pantera-weigh-in/
[/U]
προσωπικά : AC/DC χωρίς Malcolm , δεν το αντέχω , Δεν πα να φέρουνε και όλο το Young σόϊ.
Συμφωνώ. Άλλωστε είναι άλλη η αίσθηση να ρίχνεις λέϊζερ στα μάτια στον Mal και άλλη στον Stevie. Αλλά το ballbreaker γαμά,ναι.
Λοιπόν, ας τοποθετηθώ και εγώ επί του θέματος των τελευταίων εβδομάδων…
Καταρχάς και μόνο οι φήμες που διέρευσαν για την αρρώστια του Malcolm ήταν ανησυχιτικές γιατί, όπως μας έχει διδάξει και η ιστορία, συνήθως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά… Την ίδια στιγμή ήταν και τελείως disrespectful προς τον ίδιο αλλά και την μπάντα, στον βωμό της δημοσιότητας που προσπαθούν να κερδίσουν πολλοί γύρω από τους AC DC όλα αυτά τα χρόνια, με πρώτο φυσικά τον Dave Evans, ο οποίος κάνει καριέρα στηριζόμενος στο λίγο διάστημα που υπήρξε ο τραγουδιστής της μπάντας και χωρίς καν να έχει βγάλει full length δίσκο (και μετά λέμε για τον Di 'Anno και τον Bayley…) Και όλα αυτά γύρω από μία μπάντα που διατηρεί ηθελημένα χαμηλό προφίλ, μακριά από τα φώτα της επικαιρότητας και χωρίς θεατρινισμούς… Μια μπάντα που μιλάει σπάνια, αλλά όταν το κάνει έχει κάτι να πει…
Τελοσπάντων επιβεβαιώθηκε η ασθένεια και σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για κατάλοιπα εγκεφαλικού που είχε ο Malcolm κάποιο καιρό πριν… Το αν είναι Alzheimer ή όγκοι στον εγκέφαλο δεν το γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά το θέμα είναι σοβαρό ούτως ή άλλως και δυστυχώς αμφιβάλλω αν θα μπορέσει να ξαναπαίξει μετά τα όσα περνάει τώρα… Θα πρόκειται για ένα μικρό θαύμα…
Με στεναχώρησε πολύ αυτό το νέο και πραγματικά δεν είχα προετοιμαστεί καθόλου για ένα τέτοιο farewell σε ότι ήταν, είναι και θα είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα ever… Οι AC DC βέβαια δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν και πραγματικά εύχομαι να έχει προλάβει να γράψει τα κομμάτια για τον δίσκο, γιατί αλλιώς πολύ φοβάμαι ότι θα βρισκόμαστε μπροστά στον χειρότερο δίσκο της μπάντας… Αν ο Angus είναι αυτός που τραβάει όλα τα βλέμματα, αυτοί που γνωρίζουν, ξέρουν ότι ο Malcolm είναι η μηχανή της μπάντας… Και χωρίς αυτήν το όχημα δεν κινείται…
Η αντικατάσταση από τον ανηψιό του Stevie Young έχει παρελθόν όπως σωστά ειπώθηκε, αλλά μόνο σε ζωντανές εμφανίσεις… Όχι δισκογραφικά… H ομοιότητα είναι (ήταν τότε τουλάχιστον) τρομερή και φυσικά ο κάθε Γεωργαντάς που πήγε στα τότε live δεν κατάλαβε τη διαφορά… Όμως όχι αυτοί που αγαπάνε τη μπάντα… Και κακά τα ψέματα, AC DC χωρίς έναν από τους Young είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξουν σε τέτοιο βαθμό που ορίζει η ιστορία τους…
Πληροφορίες του εδώ fan club μιλούν για άσχημη κατάσταση του Malcolm και δυσκολία και απλής επικοινωνίας ακόμα… Κάτι τέτοιο σε κάνει να πιστεύεις ότι η απόφαση για συνέχεια πάρθηκε αυθαίρετα από τους υπόλοιπους, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο… Οι AC DC έχουν όντως εσωτερική συμφωνία για μη συνέχεια της μπάντας αν έστω και ένα μέλος σταματήσει για λόγους υγείας, αλλά αυτή η συμφωνία ανανεώθηκε στα 90’s και λίγο πριν την κυκλοφορία του ‘‘Ballbreaker’’… Θυμίζω ότι τότε ήταν στην Atlantic και στις θυγατρικές σε αυτήν δισκογραφικές εταιρίες… Τα τότε συμβόλαια δεν προέβλεπαν παραπάνω από ένα δίσκο σε βάθος χρόνου και έτσι δεν υπήρχε νομική δέσμευση… Όταν υπέγραψαν στη Sony και κατ’ επέκταση στην Columbia, απ’ όσο γνωρίζω, το συμβόλαιο έκανε λόγο για 2 album και αντίστοιχες περιοδείες συν κάποια άλλα extra… Όπότε υποχρεούνται και νομικά να κυκλοφορήσουν έναν ακόμα δίσκο, κάτι που δικαιολογεί τα περί επιθυμίας του Malcolm να συνεχίσουν και χωρίς αυτόν… Δεν αποκλείω δηλαδή να προέκυψε θέμα νομικό και να έδωσε το ΟΚ ο Malcolm για ακύρωση της εσωτερικής συμφωνίας…
Σε κάθε περίπτωση δεν είμαι απόλυτα θετικός στο να συνεχίσουν οι AC DC χωρίς τον αρχηγό τους… Αν έχει γραφτεί ήδη από αυτόν το υλικό και απλά γίνει η περιοδεία με τον Stevie για το νομικό της υπόθεσης, κάτι γίνεται και το καταλαβαίνω… Αν με ρωτάτε αν θα πάω να τους δω…?? Φυσικά και θα πάω γιατί πρόκεται για τους AC DC και ο συναισθηματισμός είναι πάνω από τη λογική εκεί για μένα (είναι ίσως η μόνη μπάντα που ισχύει κάτι τέτοιο)… Ξέρω ότι δεν θα είναι το ίδιο όπως πριν, ξέρω ότι κάτι θα λείπει εκεί στα αριστερά της σκηνής, ξέρω ότι θα λυπηθώ… Αλλά δεν μπορώ να συνηδειτοποιήσω ότι δεν θα μπορώ να πω το αντίο live… Με ξεπερνά, οπότε και θα παρευρευθώ όπου είναι δυνατόν… Με ένα κενό όμως που δεν αναπληρώνεται…
Κατά την προσωπική μου γνώμη και φυσικά αν ήταν στο χέρι των AC DC και μόνο, θα ήθελα να κάνουν το εξής: Δεν μπορεί ο Malcolm και παίρνουν τον Stevie Young στη θέση του… Fair enough… Άσε το album, κάνε 40 συναυλίες για τα 40 χρόνια όπως είχε ειπωθεί… Παίξε τα καλύτερα σε όλες, δώσε μια εορταστική farewell ατμόσφαιρα, θα δώσουν και τις ευχές οι οπαδοί για ταχεία ανάρρωση στον αρχηγό και θα έχεις φύγει στο pick σου σαν μπάντα, στα 40 χρόνια μουσικής μαγείας και με τον καλύτερο τρόπο, μαζί με τον κόσμο που σε συνόδεύσε… Όλοι θα μπορέσουν να πουν το αντίο στο μεγαλύτερο συγκρότημα ever κατ’ εμέ και θα μείνουν στην ιστορία… Γιατί δεν νομίζω να κάνουν γνωστά καραγκιοζιλίκια με 17 τελευταίες περιοδείες…
Αυτό θα ήθελα εγώ για να πω το αντίο στην μπάντα όπως θα άξιζε… Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε να γίνει το καλό, να αναρρώσει πλήρως ο Malcolm και να επιστρέψει στη θέση που ανήκει… Γιατί δεν αξίζει σε αυτό το πρόσωπο που συνέθεσε μουσική ιστορία να σταματήσει έτσι…
Get well soon chief…!!!
Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως το συμβόλαιο και μόνο τους “υποχρεώνει” να βγάλουν νέο δίσκο. Έτσι κι αλλιώς τα πολλά λεφτά είναι στην περιοδεία και όχι στις πωλήσεις. Αν το συμβόλαιο είναι τόσο δύσκολο να “σπάσει”, αδυνατώ να πιστέψω πως όταν το υπέγραψαν (που δεν ήταν και 25 ετών παιδιά) δεν υπήρχε αναφορά στο τι γίνεται σε περίπτωση προβλημάτων υγείας κτλ.
Κανείς δεν μπορεί να πει ακριβώς τι έχει παιχτεί μεταξύ εταιρίας και μπάντας μετά τα τελευταία… Και μάλλον δεν θα μάθουμε και ποτέ ακριβείς λεπτομέρειες…
Ερώτηση. Θεωρητικά πάντα.
Ξέρουμε ότι μετά απο κάθε αποχώρηση μέλους, (ή Bon death) βγάζουν πάντα επικά πράματα. High Voltage, Powergril, Back in plexiglas, Flick με λίγο fly, Razor’s. Ωραία, τι θα ήταν πιο καλό για εσάς; Αν ο Mal δε συνέχιζε και βγάζαν το νέο Ballbreaker, tour χωρίς Mal και τέλος ή αν συνέχιζε αργότερα και βγάζαν 2 πατάτες με tour με Mal και τέλος αλλά παίζαν τουλάχιστον 8 τραγούδια σε κάθε gig απο τις 2 πατάτες. Εγώ ψηφίζω χωρίς Mal και 1 tour.
Δεν υπάρχουν AC/DC χωρίς τον Malcolm.
Τα υπόλοιπα είναι οπαδικές γνώμες, στις οποίες μπορεί να συγκαταλέγεται και η δική μου. Η αλήθεια όμως είναι αυτό που έγραψα στην προηγούμενη γραμμή.
Αυτός είναι ο Mike Fraser για όσους δεν το ξέρουν. Φαίνεται ότι έχει προχωρήσει το πράμα.
Μα οπαδική γνώμη είναι αυτό ακριβώς που έγραψες περί ανυπαρξίας AC/DC χωρίς Malcolm γιατί παρεμβάλεται η αγάπη για κάποιο μέλος. Εκτός ειδικών εξαιρέσεων όπου η μπάντα είναι ουσιαστικά προσωποπαγής (πχ Motorhead) ουδείς είναι αναντικατάστατος όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk