μωρε κι εγω μαζι σου…
αν σου κατσει και τον βρεις!!
μωρε κι εγω μαζι σου…
αν σου κατσει και τον βρεις!!
οκ το δέχομαι απλά έλεγα μπας και είχατε το ακριβές σετλιστ γιατί μπορεί να άλλαζαν κάνα τραγούδι,αλλά δεν παίζει μάλον αυτό άρα:D
Να το σετλιστ που έπαιξαν στις 24.20 τραγούδια πρέπει να έιναι πλάκα σας έκανα,δεν υπάρχει σετλιστhttp://www.ac-dc.net/archives/date.php?date_id=4153
Tο ηλεκτροφόρο κύμα των AC/DC θα σαρώσει την Ελλάδα αυριο Πέμπτη 28 Μαϊου!! Τουλάχιστον 30 φορτηγά που μεταφέρουν την φαντασμαγορική παραγωγή των AC/DC είναι ήδη εδώ! Το στήσιμο της μοναδικής σκηνής των AC/DC, που ταξίδεψε αυτούσια και στην Ελλάδα, ξεκινησε από την Δευτέρα. Το σχεδιασμό της σκηνής υπογράφει ο Mark Fisher, παγκοσμίως γνωστός για τις δουλειές του όπως το The Wall των Pink Floyd, τις περιοδείες των Rolling Stones, U2, και άλλων μεγάλων καλλιτεχνών, αλλά και της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου και του Cirque Du Soleil!
Και ένα extra tip:?
Ένας τεράστιος διάδρομος θα φεύγει από τη σκηνή και θα διασχίζει τη μισή αρένα του Ολυμπιακού Σταδίου! Ο Angus Young με την ανεξάντλητη ενέργεια του θα σαρώσει το στάδιο, χαιρετώντας για πρώτη φορά το ελληνικό κοινό!
28 ωρες για το τρενο
δεν προλαβαινουμε λεμεεε
Έχω την δεύτερη στη σειρά ολόιδια!
Εγώ άμα είχα μια τέτοια μπλούζα… θα την φορούσα μια φορά στην συναυλία, και μετά θα πήγαινε γυάλινο εικόνισμα στο σαλόνι για να φαίνεται, κολλημένο με UHU, και κλειδωμένο με κλειδαριές.
Αυτό το Thunder μεγάλη κομματάρα!!!!! Ειδικα στο σημείο που κάνει ααααααα ααααα ααααα ειναι γαμάτο. Το έχω ακουσεί λαιβ απο τους Ονειραμα και ήταν τέλειο
Ααααααα ααααα ααααα αααα
Θαντερ,
Αααααα αααααα ααααα αααα
Θάντερ,
Ααααααα ααααα αααααα αααα
Θαναι
σαν να μπαίνει άνοιξη......
:lol::lol::lol::lol:
Έχω φτάσει μέχρι την σελίδα 64 σε αυτό το Topic. Τι κάνω; Αποθηκεύω όλες τις συζητήσεις εδώ, και τα σπαμ, και τα λολ, και τα πάντα όλα. Να έχουν να διαβάζουν τα παιδιά μου. Όποτε, άμα αυτό το φόρουμ δεν υπάρχει σε 60-50 χρόνια, θα έχω τουλάχιστον τις συζητήσεις!
Ρε δεν ξέρω τι κάνω… pffff… πωρωμένος τελειώς…
[SIZE=“7”][FONT=“Trebuchet MS”]AC/DC[/FONT][/SIZE]
[FONT=“Trebuchet MS”][SIZE=“5”]We are on the highway to hell…[/SIZE][/FONT]
και αυτο ακριβως προκειτε να συμβει αγαπητε φιλε…8)8)
Κατι μου λεει οτι το αυριανο setlist θα ειναι αυτο:
Its a long way to the top
Live Wire
High Voltage
Problem Child
Let There be rock
Bad Boy Boogie
Whole Lotta Rosie
Rock 'n’n Roll Damnation
Sin City
Highway to Hell
Touch too much
Shot Down in Flames
If you want blood
αυριο τετοια ωρα θα βγαινουν οι answer!!!
μπα,μάλλον θα είναι αυτό που έπαιξαν στις 24/5.Αυτό θα είναι το ιδανικό για σένα?
Τελικά να υποθέσουμε ότι οι Answer θα βγουν κατά τις 19:00 και οι ACDC στις 21:00?
Ξέρει κανείς έγκυρα, για να προλάβουμε και με τις γαμωδουλειές…
I’m dirty, mean and mighty unclean
I’m a Wanted man
Public Enemy Number One
Understand
So lock up your daughter
And lock up your wife
Lock up your back door
And run for your life
The man is back in town
Don’t you mess around
TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT
TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT
TNT[SIZE=“7”]TNT[/SIZE] [SIZE=“6”]TNT[/SIZE] TNT TNT[SIZE=“7”]TNT TNT TNT[/SIZE]
[SIZE=“7”]WE 'RE DYNAMITES[/SIZE]
ξέρει κανείς αν οι σκηνές με τις μπλουζίτσες τα κερατάκια και τα λοιπά θα είναι μέσα από την περίφραξη του ΟΑΚΑ ή έξω?
of topic:
ο τύπος έκανε 1600 χιλιόμετρα για να πάρει εισιτήριο!!
God’s ή good’s;; :-s
λογικα θα είναι και μέσα απο την περίφραξη και έξω.εντωμεταξει δεν μπορεις να ξέρεις ποιος πουλαει αυθεντικα προιόντα και ποιος όχι.πχ ξέρω 'εναν απο αυτούς τους τύπους που πουλαει κονκαρδες τον ειχα συναντησει στο καραισκάκη στους scorpions και μετά στο terra vιbe στους metallica και πιασαμε κουβεντα και μου ελεγε οτι φερνει αυθεντικές κονκαρδες και πως να τις μαθαινεις.τώρα για μπλουζες δεν ξέρω πως να καταλαβαινεις αν είναι γνησιες η σταμπατζίδικες απο μαγαζάκια.όταν λεω γνήσιες εννοώ ξερετε αυτές που που είναι μονο για το λαιβ εδω γιατι εξάλλου όλες είναι με σταμπες.τεσπα τιμές νομίζω γύρω στα 20 αλλά δεν θυμάμαι.
δεν μου είπατε θα είναι κανείς απο το foroum στην 10 και τι ωρα θα πάτε?
Το OFFICIAL MERCHANDISE θα είναι μέσα στο γήπεδο!Λογικά θα έχει αριστερά και δεξιά όπως μπαίνεις.Απ’έξω τα παίρνετε με δικό σας ρίσκο.95% είναι μαιμούδες.
Το τσίμπησα κι εγώ το εισητηριάκι!
Whothefuckisbil στη 10 έβγαλα και γω! Κατά τις 6 υπολογίζω να πάω, αν και θα το αποφασίσω σίγουρα αύριο!
Καλό το μπανάκι στον Αστέρα σήμερα.Τα έλεγα και με τον Brian στην παραλία…
Τι @@ριες άκουγα χθες…
Ναί, ΟΧΙ δεν τα έλεγα με τον Brian οξύμωρο ήταν.
Καλή διασκέδαση αύριο, οσοι τους σνομπάρουν ας πάρουν τα @@ μου. Δε θα τους δείτε ποτεεεεεεε κοροϊδααααααα 8)
Hells bells, I’m F%$ing with you
Hells bells, and i’m stribiling like you do
Hells bells, no way that you should
Hells bells…
Merchantize μέσα στο γήπεδο μάγκες. Θα έχει τεράστιους πάγκους με τουλάχιστον 20 άτομα προσωπικό. Κερατάκια επίσης. Οι Answer είπαμε θα βγούνε κατά τις 20 και οι AC/DC στις 21