Φιλε xxxloko συμφωνω μαζι σου για όσους δεν θα ερθουν γιατι και oi ACDC δεν θα ξαναερθουν.όσο για τον αστερα ήταν κάτι για να αναστατώσω λιγο το forum γιατί με επιασε υπερένταση χτες βραδυ απο το πολυ HELL BELLS και δεν με επιανε ο υπνος και το forum τετοια ωρα που το εστειλα το post είχε ξενερώσει και είπα να ανάψω καμιά φωτια.εξάλλου όπως είπες εσύ ξέρεις τα 3 ξενοδοχεία που θα τους πηγαινοφέρνουνε
:lol:
forkboy καπου εκεί λέω και εγώ να πάω.αντε το forum θα ΄λεχει παντού το στίγμα του.θα τιρηθούν οι θέσεις η θα σηκώσω κάποιον που θα στρογγυλλοκαθίσει στην θέση μου?
Ρε παιδιά επειδή είμαι λίγο γκασμάς από Αθήνα (και γενικότερα) πώς πας ΟΑΚΑ από αεροδρόμιο; Και μέχρι τι ώρα έχει ηλεκτρικό, τραμ και τα τιάυτα, εννοώντας θα έχει μετά τη συναυλία (ειδικά θέλω να ξέρω για Πειραιά);
Στο μετρό γίνονται έργα και δεν πάει αεροδρόμιο. Πάρε προαστιακό που βολεύει καλύτερα όπως και να’χει για το συγκεκριμένο δρομολόγιο. Από Αεροδρόμιο και κατεβαίνεις Νεραντζιώτισσα. (κατεύθυνση προς Άνω Λιόσια)
Ακριβως αυτο που σου λεεί η Αλοε, παίρνεις προαστιακο απο αεροδρόμιο, οι ιδιες γραμμες ειναι , δεν έχει αλλες, και πας για Αθήνα. Κατεβαίνεις στάση Νερατζιώτισσα, Αεροδρόμιο, Κορώπι,Καντζα, Παλληνη, Πλακεντίας,Πεντέλης, Κηφισίας και Νερατζιώτισσα. Πρέπει να είναι κανα 15 με 20 λεπτα αυτη η διαδρομη.
Στην Νερατζιώτισσα με το που κατεβεις, βλεπεις απέναντί σου, τον καλατράβα, ακολουθεις τα φρικια και έφτασες.
Απο Νερατζιώτισσα για Πειραιά, παίρνεις απο τον ιδιο σταθμο πάλι τον ηλεκτρικο. Άπλα να ξέρεις Νερατζιώτισσα μέχρι Πειραια, πρέπει να είναι 21 στάσεις αν θυμάμαι καλα, και κάνει σιγουρα 1 ώρα!