Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Φιλε xxxloko συμφωνω μαζι σου για όσους δεν θα ερθουν γιατι και oi ACDC δεν θα ξαναερθουν.όσο για τον αστερα ήταν κάτι για να αναστατώσω λιγο το forum γιατί με επιασε υπερένταση χτες βραδυ απο το πολυ HELL BELLS και δεν με επιανε ο υπνος και το forum τετοια ωρα που το εστειλα το post είχε ξενερώσει και είπα να ανάψω καμιά φωτια.εξάλλου όπως είπες εσύ ξέρεις τα 3 ξενοδοχεία που θα τους πηγαινοφέρνουνε
:lol:

forkboy καπου εκεί λέω και εγώ να πάω.αντε το forum θα ΄λεχει παντού το στίγμα του.θα τιρηθούν οι θέσεις η θα σηκώσω κάποιον που θα στρογγυλλοκαθίσει στην θέση μου?

να αναγνωριστουμε!εγω θα ειμαι ενας 13χρονος,ξανθος με μπλουζα που θα λεει let there be high voltage.ειμαι μικρος αλλα τεσπα:p

Κι εσυ Βριλησσιότη acdc?!? :stuck_out_tongue: αρενα θα είσαι ??

ΕΠΙΤΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΡΑ!!!
(αν κ δν ξεκιναει ωραια η μερα μου γιατι γράφω Αντιγόνη αλλα OK!!! :wink: )

Ρε παιδιά επειδή είμαι λίγο γκασμάς από Αθήνα (και γενικότερα) πώς πας ΟΑΚΑ από αεροδρόμιο; Και μέχρι τι ώρα έχει ηλεκτρικό, τραμ και τα τιάυτα, εννοώντας θα έχει μετά τη συναυλία (ειδικά θέλω να ξέρω για Πειραιά);

ε ρε τι εχει να γινει αυριο… http://www.youtube.com/watch?v=FONt47Z0KZg&feature=related

Στο μετρό γίνονται έργα και δεν πάει αεροδρόμιο. Πάρε προαστιακό που βολεύει καλύτερα όπως και να’χει για το συγκεκριμένο δρομολόγιο. Από Αεροδρόμιο και κατεβαίνεις Νεραντζιώτισσα. (κατεύθυνση προς Άνω Λιόσια)

Ειμαι της Scott φασης.
Οχι οτι με χαλαει και η Brian περιοδος,μη τρελλαθουμε

Και φυσικα θα ειμαι αυριο μεσα (αρενα).
Και μολις αναψει ο Rudd την τσιγαρια,τι να λεμε τωρα.

Αλητεια ρε

γιουρια λεμεεεεεε!!!

και σε στιχους Τανκαρντ

[SIZE=“7”]Μπιρς εντ Γκατς εντ ΡΟΚ ‘ΕΝ’ ΡΟΛ!!![/SIZE]

Θα 'μαι κι εγώ εκεί αύριο! Βρήκα εισιτήριο (και λεφτά) τελευταία στιγμή!!:yahoo::metal:

Listening to: Nightwish - Slaying the dreamer
via FoxyTunes

Ακριβως αυτο που σου λεεί η Αλοε, παίρνεις προαστιακο απο αεροδρόμιο, οι ιδιες γραμμες ειναι , δεν έχει αλλες, και πας για Αθήνα. Κατεβαίνεις στάση Νερατζιώτισσα, Αεροδρόμιο, Κορώπι,Καντζα, Παλληνη, Πλακεντίας,Πεντέλης, Κηφισίας και Νερατζιώτισσα. Πρέπει να είναι κανα 15 με 20 λεπτα αυτη η διαδρομη.
Στην Νερατζιώτισσα με το που κατεβεις, βλεπεις απέναντί σου, τον καλατράβα, ακολουθεις τα φρικια και έφτασες. :wink:

ΝΑ ΡΕ!!!

ΠΟ-ΛΙ-ΤΙ-ΣΜΟΣ!!!

ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΙΑ!!!

ουτε στιχος Πανουση να ηταν!!

Φχαριστω παιδια :). Meet you there

Ερχονται κι αλλοι.Για να μαζευομαστε σιγα σιγα.:D:metal::band:

''ΝΑ ΡΕ!!!

ΠΟ-ΛΙ-ΤΙ-ΣΜΟΣ!!!

ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΙΑ!!!’’:respect:

Απο Νερατζιώτισσα για Πειραιά, παίρνεις απο τον ιδιο σταθμο πάλι τον ηλεκτρικο. Άπλα να ξέρεις Νερατζιώτισσα μέχρι Πειραια, πρέπει να είναι 21 στάσεις αν θυμάμαι καλα, και κάνει σιγουρα 1 ώρα!

ηταν να παω αρενα,αλλα μας φαγαν τα λεφτα και πηρα σημερα για κερκιδες στη 10.αλλα δεν ξενερωνουμε ποτε ρε !!!

ρε παιδια θέλώ να με βοηθήσετε σε κάτι.

απαντήστε μου: εαν έχω βραχνιάσει σήμερα απο την τοση πώρωση και το τοσο τραγούδι αύριο άραγε τι θα πάθω?

τι να κάνω?

τίποτα,θα ουρλιάζεις μέχρι ν σου σπάσουν οι χορδές

λογική μόουντ ον:
πιες τσάι,χαμομήλι χυμό φράουλα:p για να φτια΄ξει η φωνή σου σήμερα και αύριο να την ξαναβραχνιάσεις
λογική μόουντ οφφ

ΠΩΛΕΙΤΑΙ εισητηριο για αρενα …κατι ετυχε σε ενα φιλο και δεν 8α ερ8ει !!!

το προηγούμενο ποστ ήταν νούμερο 2112.α ρε Rush:p

ευχαριστώ otinane.
ας κερδίσει και η manchester να πάει καλα το διήμερα

ε ρε που θέλει και ο vidic να είναι ο πολυτιμοτερος παίχτης της manchester.ουστ ρε

:offtopic:

ontopic ACDC acdc [SIZE=“7”]acdc[/SIZE][SIZE=“6”]ACDC[/SIZE]