WhoTheFuckIsBil το ψεματάκι σου λίγοι το κατάλαβαν αλλά είπα και εγώ ένα.Ξέρω που είναι το ξενοδοχείο απλά με δέσμευσαν να μην το πω μέχρι σήμερα.Τα λέμε μετά το CL λοιπόν.
YOUUUUU shook me all night longggg
αυριο τετοια ωρα θα λεμε οτι ειδαμε ενα απο ατ ιστορικοτερα live
λέτε να λέει να πάρω τσαντάκι μέσης ή θα μου έιναι βαρίδι?(γιατί θα πάρω αρκετά πράγματα)
Αν θες να πας πολύ μπροστά θα είναι βαρίδι.Αν όχι, τότε πάρτο.
μπροστά γιατί να είναι βαρίδι?εννοείς άμα κολλήσω κάγκελο?
Μέχρι εκεί που θα είμαστε κολλημένοι σα σαρδέλες και θα κοπανιομαστε.
δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά…
[FONT=“Arial Black”][SIZE=“7”]ΣΗΜΕΡΑ!!![/SIZE][/FONT]
Τέτοια ώρα θα μαστε dead από ροκ εν ρολ και μπύρες και θα έχουμε ζήσει τη συναυλία για την οποία θα μιλάμε στα παιδιά μας.
Τετοια ωρα αυριο,θα ειμαστε λιωμα απο τα ξυδια,θα εχουμε ζησει συναυλιακη εμπειρια ζωης και θα τρομαζουμε αθωους περαστικους στο κεντρο με την γεματη ιδρωτα,βρωμα,αλκοολικη,αναμαλιασμενη εμφανιση μας…AC DC REEEEEEEEEEEE!!!
Και ας θυμηθούμε μαζί ένα γνωστό λαϊκό άσμα…που πήγαινε…
"[SIZE=“6”]Πώς θα περάσει αυτή η νύχτα???"[/SIZE]
28 May 2009 Athens GR OAKA Stadium Buy Tickets SOLD OUT
Κάποιοι μας έκαναν τα ούμπαλα ζέπελιν για τα εισιτήρια. Ορίστε, τώρα που το επίσημο σάιτ τους εμφανίζει sold out, ανακουφιστήκατε?
Κάλα θα ήταν αλλά δεν…
Δεν πηράζει όμως, μεγαλύτερος χώρος για pits! Τα λέμε αύριο!!!
A!Για το ξενοδοχείο που ρωτάτε.Έλα ρε το είπα χθες.Μα δεν τα πιάνεται ρε γαμώτο.
Που σαι παράγοντα, μάθε και το έντιτ. Δε μας λες, τι χρώμα θα ναι το κουστουμάκι του Angus? H θα το ξέρεις μόνο εσύ?
Tο είχαμε ξαναπεί πριν κάτι σελίδες:
Sold Out λέει μόνο στα Fan Club Tickets…
πάντως, μετά από τέτοια ζεπελινίαση των ουμπάλων, είμαι περίεργη αύριο να δω πόσοι θα μαζευτούν
Το έντιτ είναι κάτι πολύ δύσκολο να γίνει για τον xxx.Αλλά οταν γίνεται είναι ομορφιά
Δεν ξέρω τι θα φορά.Δεν είμαι παράγοντας απλά ξέρω κόσμο, πολύ πιο πολύ εκτός rock-metal γι’αυτό και μαθαίνω νέα
Και αυτό έχει να κάνει με το μέταλ δημοσιογραφιλίκη του κ#λου στην Ελλάδα.Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία…Καλέ πάω για ύπνο καλέ.
Ξέρει κανεις αν πουλανε αυριο εισιτήρια στο ΟΑΚΑ;;
σημερα εννοω…