[SIZE=“7”]Briaaaaaaaaaaaaaan!!![/SIZE]
Ξέρουμε τι ώρα αναμένεται να βγουν οι The Answer?E?Φανταστικοί χρήστες?
(Shot Down In Flames λέμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!)
30 ΜΠΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΡΕΒΕΝΑ-ΑΘΗΝΑ…?
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
χαχαχαχα θα φουσκωσετε με τοσα μπυρονια. καλη διασκεδαση ρεεεεεεεεεε
Πω,γαμάτη φάση!Εκδρομούλα και AC/DC σε όλη τη διαδρομή ε?Εγώ πάλι πάω για μάθημα…Κωλοεργαστήρια…
Εντωμεταξύ μου φαίνεται ότι το βράδυ θα είμαι τόσο χαρούμενος που θα χοροπηδάω από τους The Answer και δεν έχω δουλέψει αντοχή καθόλου:p…Θα με μαζεύουν το βράδυ…
8)8)8)8)8)8)
Παιδιά οι μπύρες είναι ανασταλτικός παράγοντας διασκέδασης σε συναυλία(τι λέω ο παπάρας?) ΑΛΛΑ πέρα από το φούσκωμα το κατούρημα είναι δύσκολη υπόθεση! Θα την πατήσετε! Ήρεμα με τις μπύρες
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ
5 ΩΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ
ΕΧΟΘΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ…:p:p:p:p:p
ΜΠΥΡΕΣ ΜΠΥΡΕΣ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΝΤΗΛΕΣ
Σε περιπτωση κατουρηματος αδειαζεις κρυφα το εμφιαλωμενο νερο κ κατουρας εκει μεσα. Το μπουκαλακι το πετας οταν αρχισει ο πανικος.
Τιι λεμε ρεεεεεεε μακρια το κατουρημα τετοιες ωρες.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Φοβερή φάση πάντως εκδρομούλα για τέτοια συναυλία! Εμπειρίες ζωής πραγματικά! Ακε/Ντεκε ρεεεεεεεεε!!!
ΠΟΣΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???:-k
Το μόνο που ελπίιζω είναι εκεί που θα τραγουδάει ο Brian το thunderstuck και θα λεει “COULD I COME AGAIN PLEASE” να το εννοει και να ξαναέρθει
μην με φατε και πει κανείς ακόμα δεν ηρθε και συ θες να τον ξαναδείς απλά πιστευω οτι μετα και στον ύπνο μου θα φωναζω “WE WANT MORE WE WANT MORE”
11 ωρίτσες και…μπουμ:yahoo::drunk::har::rockon::!:
βασικα μετα απο αυτο το γιγαντιωδες tour βλεπω να αραζουν κανα δυο χρονια και βαλε…
εκτος των αλλων η αιγλη της πρωτης φορας και η συγκινηση παντα ειναι δυνατοτερη…
προσωπικα θα μου αρεσε να λεω μετα απο 20 χρονια οτι υπηρξα μεσα στη μοναδικη συναυλια των ακεντεκε στην Ελλαδα…
εχει αλλο πρεστιζ:-k
Ακουσα χθες οτι καμια 40αρια χιλιαδες θα ειναι, ισως κ παραπανω με αυτους που θα πανε τελευταια στιγμη
Αντε ρε πουστη δεν παει αλλο μολις εκατσα στην καρεκλα της δουλειας και με ζωνουν τα φιδια σαν εχω σκουλικια στο κωλο … αντε να παει 5 να τον παρωωωωωωωω THUNDERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:lightsabre::lightsabre::lightsabre:
Χαχαχαχα εγω προνοησα κ πηρα αδεια!!! Δεν υπηρχε περιπτωση να δουλεψω σημερα.
Παιδιά στο site τους μας έχουν σαν sold οut. Εγώ άκουσα για 60άρα, που το δικαιολογεί κιόλας αυτό.
Όπως και να έχει φεύγα θα είναι!!
SHOOK ME ALL NIGHT LONG!!!:):vibrate::rockon:\:D/
βασικα μας εχουν event passed αλλα μικρη σημασια εχει…
πως περναν οι ωρες στο κωλογραφειο ειναι το θεμα μας…