Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Στις 14:00 ξεκιναμε απο Βολο με λεωφορειο.Κολασηηηηηηη!!!

Καλα να περασουμε,αλλα ρε παιδια τα κομματια του’‘Black Ice’’,ειναι πολυ μετρια!!Γινεται να παιξετε ενα ‘‘Touch Too Much’’,αντι για το ‘‘Big Jack’’ ρε θειε Angus?

Εχθές μας είχαν sold out.

Το Big Jack είναι καλό αλλά το Touch Too Much είναι έπος! Ας μην παίζανε το Anything Goes που είναι βλακειούλα(σορρυ Angus :roll: )

shot down in flames.αυτη η φραση τα λεει ολα

who knows…actually… who cares…!!

εμεις θα τους δουμε…

τσαμπα τρεχαμε αλαφιασμενοι πριν απο τοσους μηνες στην Πανεπιστημιου λες και ειχε γινει πραξικοπημα … 8)

πάνω από 50.000…:slight_smile:

:smiley: :bounce::bow2::bow::respect:

μην μου το χαλάς, αυτά είναι τα γούστα, στην ουρά από 3 Φλεβάρη.

Στο βελιγράδι έγινε της Πόπης, 40.000, φοβερές οι κριτικές

Ρε, κάτι έχω εγώ απόψε, αλλά δε θυμούμαι…

δεν καταλαβαινω γιατι στηριζουν τοσα πολλα στο anything goes παντως.τοσο καλο τραγουδι το θεωρουν που το παιζουν σε ολη την περιοδια και του κανανε και βιντεοξκλιπ?

Ποιος ξέρει? Άμα τους αρέσει καλά κάνουν και το στηρίζουν. Άλλωστε ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμε τους AC/DC :stuck_out_tongue:

[SIZE=“6”]We are the dealers…[/SIZE]
:drunk:

μήπως να δεις το debate? :stuck_out_tongue:

10 ώρες έμειναν για να μπει το τρένο στο οακα…

ή το basket??:p:lol:

Εχω την εξής απορία: ποιος απο εμάς θα κάνει το τελευταίο post πριν το live?:stuck_out_tongue:

Ποιος ηταν ο στοχος της Βυζαντινης ζωγραφικης;;

Στοχος της βυζαντινης ζωγραφικης ηταν, σημερα 28 Μαη 2009, να βρεθει στη συναυλια των θρυλικων AC/DC στο ΟΑΚΑ.

:drunk: :yahoo: :yahoo: :vibrate: :vibrate: :dizzy: :dizzy: :bounce: :bounce:

το basket αναβλύθηκε λόγω του ντιμπέιτ

και εγώ στην αρχή νόμιζα ότι ακυρώθηκε λόγω των ACDC

εγω σίγουρα οχι…απο την λαχτάρα μου να τους δω θα φύγω πολύ νωρίς για να είμαι στο στάδιο και ας έχω και σίγουρη θέση!! :stuck_out_tongue:

Ρε παιδιά ξεχνάω. Τι σκατά έχω να κάνω το βράδυ…

τοξικέ, και γω δε θυμάμαι… πάμε θησείο για κάνα ουζάκι? :lol: