αντε να παει 4!!! λεω να παω οακα να δω τη παιζει εκει … 8)
sos, ξέρετε τι ώρα θα βγουν οι Answer; επίσης, γνωρίζει κανείς αν ο ηλεκτρικός λειτουργεί κανονικά από Ομόνοια για Ειρήνη;
ο ρασπουτιν ειναι ηδη εκει?
Παιδιά δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα χθεσινά ποστ γιατί δεν έχω υπολογιστή αλλά εγώ ήμουν μες στο γήπεδο χτες από της 10++ μεχρι 12 παρά.Δεν έχω εμπειρία από αυτά αλλά απορώ πως θα είναι όλα έτοιμα σήμερα.Τρομερή εμπειρία και έχω βγάλει πολλές φωτό με κινητό φίλου μου και θα κάνω ποστ τις επόμενες μέρες .Τρομερό συναίσθημα.Τα λέμε στην συναυλία
Τι να σου κάνουν και τα ιμοντιουμ που λένε μερικοί , αφού θα χεστούν απο τη χαρά τους…
[SIZE=“6”]ΕΤΣΙ![/SIZE]
και γω το ίδιο:D
Σε λίγο πάω απο ΟΑΚΑ να πάρω μυρωδιά
To αλκοόλ φίλε Bleeding History, καταστρέφει τον οργανισμό. Άσε που πρέπει να το ήπια όλο χθες…:D:D:D
[SIZE=“4”][Κωστας Βερνίκος mode=on][/SIZE]
[SIZE=“6”]ΝΑΙΙΙΙ η μέρα έφτασε!!!
Στον 7ο ουρανό όλοι αδέλφια !!![/SIZE]
…έγραψες τρίποντο!!! 8)
προχθες στο μπασκετ δουλευε κανονικα εκτος απο δυο στασεις καπου στα πατησια που κανουν εργασιες και απλα δεν σταματαει…
κατα τα αλλα δεν θα εχεις προβλημα…
Ωραία!! Δεν με πειράζει να μην κάνει στάσεις ενδιάμεσα. Αρκεί να φτάσω στο ΟΑΚΑ…Λίγες ώρες έμειναν
τρεχα τρεχα οδηγε…και τα γνωστα…!!
[SIZE=“6”]ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ…ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ[/SIZE]
Εγώ σε ένα 2ωράκι ξεκινάω για αυτό που θα ζήσουμε όλοι once in a lifetime…Υπομονή σε αυτούς που δουλεύουνε σήμερα και θα έρθουν απευθείας…θα περάσει η ώρα παιδιά…ψυχραιμία…
Καλά να περάσουμε
λεω να σκασω με τραγιασκα, γιατι ετσι πρεπει.
Άντε να περάσει η ώρα γαμώ, να πάω στο μάθημα και να φύγω! Πρέπει να κανονίσω και με την AoD τι ώρα θα φύγουμε (ναι, όπως πάντα τελευταία στιγμή οι άχρηστες)
Από όσο ξέρω Κ. ΠΑΤΗΣΙΑ & ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ είναι κλειστά!!
Περνάει ο συρμός ή σταματάει ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ, δεν έχω ιδέα!
Μωρε θα περάσει αμα δουλεύεις, αλλα πως θα είσαι μετά τη δουλεια έχει σημασία. Μερικοί είμαστε και ηλικιωμένοι.
Το κακό είναι ότι ούτε άδεια μπορούσα να πάρω, ούτε να την κοπανησω νωρίτερα γιατι αναγκαστικά είχα πάρει άδεια Δευτέρα - Τρίτη για διάφορους λόγους που δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Δεν παίζει να πώ χθές ήρθα, σήμερα ξαναφεύγω.
Δεν πειράζει θα τα βγάλουμε πέρα…
To πρόβλημα με την δουλειά δεν είναι σήμερα(άλλωστε βοηθάει στο να περάσει η ώρα) αλλά αύριο! Σκέφτομαι να ζητήσω άδεια…για να δούμε.
Σωστό αυτό, αυριο θα χρειαστεί περισσότερο η αδεια, να συνειδητοποιησείς και το τι παίχτηκε. Αυριο και αν δεν παίζει πιθανότητα όμως, έχω και ταξιδάκι.
Μακαρι όποιος μπορεί, να πάρει. Θα του χρειαστεί γιατι its a long way to the highway to hell…
Τι ώρα λέτε να τελιώσει όλο το σκηνικο ;