Σαν να μου έρχεται το φως με στο σκοτάδι. Ναι, θυμάμαι σιγά σιγά.
μου μενουν 55 λεπτα εργασιμης ωρας…
τοοοοοσο κοντα και τοοοοοσο μακρυα συναμα…
αφηστε δεν θα παω και ειμαι στις μαυρες μου:(
Ξεκινάω σε μισή ώρα!!! 3η φορά θα τους δώ σήμερα και είναι σαν να είναι η πρώτη!!!
[FONT=Arial Black][SIZE=5]ΑΑΑΑΑΑΡΓΓΓΓΓΓΚΚΚΚ!!!
[/SIZE][/FONT]
Και ναι, θυμήθηκα κουφάλες. Παίζουν οι The Answer…
Φεύγω σε καμία ώρα + .
Toxic μας τα έπρηξες ρε φίλε.Το debate έχει σήμερα.Άντε ξύπνα. :lol:
Σε μια ώρα ξεκινάω!! HAIL!
a re paides exw ri3ei ena gamostavridi apo tin mera p vgikane ta eisitiria… e re pousti na grafw tin megaliteri mera tis (mexri twra) zwis mou?
Re paidia exw trela me to sugrotima kai to 3eroune o igoneis m alla lene exeis e3etaseis…
e re file 1 mera 8a xasw kai ama eina na se pisw 8a diavasw apo tin proigoumeni vdomada gia tin deftera na mn les pws egrapsa skata gia tin sunavlia…
Egw omws den ptooume( kalo ki afto! mono ta klammata dn exw valei… leme twra )! Tou xronou 8a er8oune edw gurw kai 8a ts pri3w na paw…
[SIZE=“6”]paides sas parakalw pite m an 8a tous di3ei i TV prepei na ma8w[/SIZE] sudoma!! Kati tetoio akousa…
Γουστάρω γιατί με παρακολουθήσατε στην κατηφόρα μου… Χαχαχαχαχα…
Εννοείται ότι έχει debate…
Σε 15’ ξακινάμε!!! 8)
:bounce::vibrate::bounce::vibrate::band: :trombone:
ΑΟΥΑ!!!
Vedder ομιλεί. Ψηλός ξανθός με μπλούζα At the Gates μη διστάσετε είμαι γαμώ τα παιδιά.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑ
paidia kante to kalo kai rixte to ston gualo! pite m ean gnorizete gia tin tileoptiki kalipsi tpt… sas parakalw 8a pe8anw apo tin stenoxwria mou! Simera ime (sovara) me mavro perikarpio pantou logw pen8ous!
μαζι ξεκιναμε…
ελα λεμεεεεε
τοσο κοντα στο ονειρο ποτε…
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
σειρα μου φευγω γεια…
θα διασταυρωθουν οι φωνες μας στο θααααντερ ααααααααα
Κιθαρόβιε τα greeklish απαγορεύονται.
ΣΕ 10 λεπτα ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Τα σπαμε σημερα λεμε.
Και ναι αφού αρκετά σας τα έπρηξα όλο το πρωί (:D:D:D:D:D) και αφού η ώρα περνάει και δεν περνάει και αφού παίζουν και οι The Answer (στα παπάκια μας) και αφού γίνομαι χυδαίος, για πρώτη φορά στο φόρουμ…
[SIZE=“7”]Θα γίνει της πουουουουουουουουουτάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααν…, ας μη συνεχίσω καλύτερα…[/SIZE]
Γύρισα απο αγγλικά και ετοιμάζομαι …
και μάλλον είμαι ο τελευτέος που γράφω στο forum πριν απο τα :“8O8O8O”
αλλά:
[SIZE=“7”]THUNDEEEER !!![/SIZE]
Mάλλον εγώ θα κλείσω την πόρτα… Πάμε γεράαααααααααααααααααααααααα…