Κάντε τα πουτανα και για μένα γαμω το αοθ γαμω… Σας παρακαλώ, απλά απολαύστε τις καλύτερες στιγμές τις ζωής σας και βγάλτε φωτογραφίες
Ακομα το support παιζει…
Ευχομαι σε όσους έχουν πάει να περάσουν γαμωκαβλερά.
Και γω το ιδιο παιδια!
Kαλη διασκεδαση ρε παιδια…Ηθελα να παω τοσο πολυ γαμωτο . Αυτο συμβαινει οταν εισαι ο μονος ανθρωπος στην παρεα που ακουει AC/DC:evil::evil:
να περάσετε καλά όσοι έχετε πάει:cry:
και τι δε θα έδινα να είμαι εκεί …
:twisted:Εντάξει… :twisted:Δηλαδή…:twisted:Τώρα…:twisted:Ήταν…:twisted:Τι να πω…:twisted: Δεν…:twisted:Απλά δεν…:twisted:Μετά από αυτό… :twisted:Πφφ…:twisted:Αυτά
(Όσοι ήμασταν εκεί με καταλαβαίνουν και ακόμα πιο πολύ με νιώθουν απόλυτα…Πρέπει να σηκωθώ για δουλειά αύριο αλλιώς θα έλεγα κι άλλα)
[SIZE=“7”]ΘΕΟΙ[/SIZE] ευχαριστω το θεο που μου δωσε την ευκαιρια να δω απο κοντα ενα τετοιο live!!!
τα σπασανε οι κωλογεροι:metal:
Και ναι, περάσαμε πολύ καλά!
Για την ακρίβεια περάσαμε γαμάτα!
Άλλο ένα όνειρο πραγματοποιήθηκε!
For Those About To Rock… We Saluted You!!! :bow2:
Θεέ μου δώσε μου κι άλλα δάκρυα να κλάψω. Στέρεψαν τα γαμημένα.
respect :bow2: απλά!!!
σας νιωθω μαγκες… οταν τους ειδα κυριακη σε καθε τραγουδι (σχεδον) η τριχα καγκελο… Ολοκληρωθηκα σαν φιλος της μουσικης…Εξησα και ζησαμε ενα ονειρο…
Απίστευτο live, Angus Young, Brian Jonson, φανταστικοι-καυλωτικοί:!:
Και οι The Answer πολοί καλοί:!:
Είμαι ψόφιος, φωνάζει και η γυναίκα μου, τα υπόλοιπα αύριο:!:
δεν υπαρχουν λογια…
η τριχα καγκελο καθολη τη διαρκεια της συναυλιας…
λεπτομερειες αυριο…
καληνυχτα σε ολους και περαστικα μας…
Ντελιριο!
Μιλαμε για ΣΟΟΥ!
Χητσηκερ σ’αγαπω
Ημο καρδιες
Παραπανω αυριο με ολους τους καυλωμενους!
υγ. γαμιονται καπως τα λαηζερακια σας ε.
δεν ψοφανε με τιποτα…
μονο αν πηραν κοκα εξηγητε αυτο που εκαναν…ιδιως ο σπαστικος…
δεν υπαρχει απλα!..
και η φωνη απο που βγαινει…απο οχετο?!
…η απολυτη ροκεντρολαδικη μπαντα!..:bow2:
απο σκηνικα μεχρι ολο αυτο το σοου ,ηταν οτι καλυτερο εχω δει!..
αντε να τους εφταναν οι maiden!..
ΥΣ.αντε να βρουμε σβερκο αυριο για δουλεια…
Εκτιμηση προσελευσης κοσμου ? Ποσο γεμισε το οακα?
ειλικρινα ηταν απιστευτοι.μετα απο τετοιο λαιβ τα στανταρ μας πρεπει να ειναι πολυ υψηλα για αυτα που θα δουμε στο μελλον.ειδικα αν ειναι η πρωτη σας συναυλια οπως εμενα.περισσοτερα αυριο
Το ζήσαμε κ αυτό…Θεοι!!!..Ειδικά ο Αngus…respect…Αψογοι…το σοου ηταν απλά επος , τα σκηνικά τα πάντα τί να λεμε τωρα…μας αποζημιωσαν πληρως για τα προβλήματα ήχου που ειχαμε εμεις στα διαζωματα της θύρας 3 το πρώτο μισάωρο…Πως δεν έκανε Sold out αυτη η συναυλιάρα???
Αψογοι!!!
Κιμι η προσελευση για τετοιο όνομα εμένα δε μου φανηκε ικανοποιητική…Η αρενα γεματη…Πάνω υπήρχσαν πολά άδεια … do the math