Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Προσωπική εκτίμηση γύρω στις 60000. Οσο για τη συναυλία δέος και τίποτα άλλο. Ζωντανός θρύλος…

Και μία απορία, ποιός πληρώνει 80 ευρώ για να παίζει με λέηζερ;

Γαμησε, ε. ΣΟΛΝΤ-αουτ δεν ξερω αν εγινε, παντως ητνα φισκα!!!

Απλα γαμησαν,οσοι δεν ηταν εκει εχασαν.
Απο κοσμο δε μου φανηκε να ειχε και τοοοοοοοσο πολυ.

Μεγαλη μπαντα μαγκες.αλητεια full.
Κομματια που σε κανουν να πινεις συνεχεια…

ΥΓ1:Ενα μεγαλο fuck off στα μαλακιστηρια που χορευαν pogo λες και ηταν σε punk συναυλια.
Τα λεμε Rockwave μαλακισμενα.

ΥΓ2:Tο Anything Goes γαμαει ή ειναι η ιδεα μου?

Shoot to thrill ρε

όχι και φίσκα…κάπου 50000 είχε…στιςκερκίδες είχε πολύ μεγάλα κενά…πάντως πολύ καλοί…χαρά στο κουράγιο τους!!

Αρενα ψιλοfull,κερκιδες οχι και τοσο
Κανα 40αρι το εκοψα max

H συναυλία ήταν απλά έπος!!!

Ήταν εκνευριστικό όμως!

Γάμησαν όντως, να πω την αλήθεια δεν τους περίμενα τόσο καλούς. Τρομερό σοου αλλά και απόδοση, ειδικά ο Ανγκους ήταν όλα τα λεφτά! Φαίνεται πάντως ότι το γουστάρουν άπειρα αυτό που κάνουν και αυτό μετράει πιο πολύ απ’ όλα. Το let there be rock ανήκει σίγουρα στα συναυλιακά μου χαιλαιτς.

Επίσης χάρηκα που μπήκαμε πολλοί τσάμπα χωρίς φασαρίες. Τα λεφτά τους τα βγάλανε και με το παραπάνω απ’ ότι φάνηκε.

Τέλος, μισφιτς7 μη γαμάς τόσο, όπως θέλει θα χορεύει ο καθένας. Ραντεβού στο ροκγουεηβ να χορέψουμε πογκο στους καηλεσα!

'Ηταν όλα άψογα!! Σκηνικά, εισαγωγή, το καταζωντανο γκρουπ, ο κοσμος, και ο Angus ο οποιος μας ντοπαρε πραγματικά!
2 ωρες απολαυσης!!:metal:

Το καλυτερο!!!

Κλείσαμε σαν μουσικόφιλοι ή μου φαίνεται;

[SIZE=“6”]Πόση γαμ****η ΓΚΑΥΛΑ είναι να βλέπεις έναν 54χρονο να κάνει στριπτίζ ???
[/SIZE]
[SIZE=“7”]ΠΟΣΗ !!! [/SIZE]

νταξ τι να λέμε από εκεί και πέρα η rosie το τρένο η καμπάνα αχ αχα αχχχχχχχχχχχχχ

και από κάτω το ατέλειωτο πάρτι χοροπηδητά, να ξελαρυγγιάζεται όλος ο κόσμος, pits (ειδικά στο for those αυτό που άνοιξε δεν ήταν pit αλλά μαύρη τρύπα … )

υποθέτω περισσότερα από αύριο … :):):):slight_smile:

Ελα ρε φιλε σοβαρεψου,AC DC live ηταν, ειναι δυνατον στο Hells Bells να χορευουν κλωτσομπουνιδια?
Μη τρελλαθουμε κιολας.
Rockwave θα χορεψω pogo στην Lita Ford.

Ε μα

2 ερωτησεις,τι εγινε στο hells bells,κ ο angus εκανε κ το συνηθησμενο στριπτιζ? :x

ενα θα πω μονο εμπειρια ζωης!!!τετοιο πραγμα δεν το περιμενα με τιποτα!μιλαμε οι ανθρωποι ειναι αγεραστοι ουτε 20αρηδες να ητανε!!σιγουρα μεσα στα καλυτερα live Που εχουν γινει στην Ελλαδα!

Εγω παντως,σαν μουσικοφιλος εκλεισα…δεν εχω κατι αλλο να δω ή να περιμενω…ΡΕ,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ???ΤΙ ΕΓΙΝΕ???..δεν μπορω να κουνησω οτε το δαχτυλακι μου να γραψω…ΑΠΛΑ,Γ@ΜΗΣ@Ν,ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ…εμπειρια…

σχεδόν σε όλο το live έπεφταν μάπες από παντού … 8)8)8)

Βασικά εγώ και σε μπαλάντα μπορώ να χορέψω κλοτσομπουνίδια αν γουστάρω και στο πιο χαρνκορ κομμάτι να κάθομαι στατικός. Εξαρτάται τη φάση. Στο let there be rock μας καύλωσε πχ και τα κάναμε όλα πουτάνα. Σιγά το θέμα.

Εγώ στη λιτα φορντ θα χορέψω στην μπάρα. :dance:

το let there be rock με ισοπεδωσε εκει που δεν το περιμενα!!!εχω να κανω ετσι απο τον παροξυσμο με Sodom το 99…

μακραν η καλυτερη συναυλια που εχω δει ποτε…οχι τοσο για την κατα τ’αλλα καλη αποδοση οσο για το ολο κλιμα,τα σκηνικα,τον κοσμο, το μερος και την ωραια εικονα που αφησε στο τελος!

Φόρος τιμής στο ροκ εν ρολ σήμερα. Στην αρχή δάκρυσα από συγκίνηση τι να λέμε τώρα…Επιτέλους acdc. Οι πορνόγεροι μας σοδόμισαν για ένα δίωρο. Κάποιοι κιθαρίστες πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο…Ο Angus δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα τέτοιο. Ο Angus είναι ο διάβολος. τέρμα. Στην 6η δεκαετία της ζωής του βρίσκεται ο άνθρωπος και κοπανιόταν στα πατώματα μαζί με το ταυράκι του. Μπάσο , τύμπανα και Malcolm απλά δίδαξαν τι σημαίνει να παίζεις rock n roll. Μορφάρες! Η rosie, η καμπάνα, τα κανόνια, το τρένο, τα βεγγαλικά…Μένει να δω Kyuss και Pink Floyd. Αν δεν γίνεται και αύριο πεθαίνω ήσυχος… For those about to rock 8)

Υ.Γ. : Μόνο σε εμένα φάνηκαν 'λίγοι ’ οι answer?

Όχι μόνο σε σένα Ζούγκλα. Φαίνεται οι Answer δεν το έχουν ακόμη για αρένες.

Επίσης, ένα τεράστιο μπράβο στα κορίτσια που έβγαλαν τις μπλούζες τους on camera! Γινόμαστε Ευρώπη σιγά σιγά!