Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Rock 'n’roll train:το καλύτερο μπάσιμο σε συναυλία…έχουμε τις πιο κότες γυναίκες ever,αν δεν τα βγάλεις τώρα,πότε;την επόμενη φορά που θα έρθουν;η συναυλία τούτη θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια.

Ρε σεις καλοί ήταν οι Answer.

Αλλά όταν περιμένεις να δείς τους AC/DC-αρους, ποιός δε θα σου φανεί λίγος; :smiley:

:respect::bow2::bow2::bow2: στους [SIZE=“6”]AC/DC[/SIZE]

:respect::bow2::bow2: στο κοινό

ΤΕΛΟΣ

ΕΠΟΣ. Όσοι λυπόσασταν τα 80 ευρώ κλάψτε τώρα. Όσοι απλά δεν τα χατε σας νιώθω. Οι γέροι δεν ξέρω πώς τα καταφέρνουν και είναι τόσο φορμαρισμένοι, κάτι νέες σε ηλικία μπαντούλες τις πατάνε για το πέος όσον αφορά τη φόρμα τους. Επίσης έκπληξη η μουνοπροσέλευση, ευχάριστη ιδιαίτερα οι ξανθο-μουνοπροσέλευση. Ac/Dc χωρίς γκόμενες γύρω σου δε γίνεται. Τέλος με τιμάει που καύλωσα περισσότερο με το στριπτιζ του Young παρα με τις τύπισσες που λίγα δεύτερα πριν βγάζαν τα μπλουζάκια τους? :b

λέγεται ένστικτο … :wink::wink::wink::wink:8)8):stuck_out_tongue:

Tα παμε κ πριν μην τα ξαναλεμε, οποιος δεν ειχε/δεν ηθελε να δωσει, εμπαινε ανετα χωρις φασαριες. Αυτο μονο. Τελος μ αυτην την ιστορια.

Εγω ακομα να συνειδητοποιησω τι βιωσαμε…

ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ…ενημερωτικα εγινε και moshpit και φυσικα ημουν μεσα…καυλα ατελειωτη…οποιος το εχασε απλα εχασε πολλα…:D:D

Καναν μας δεν τιμαει, αλλα ετσι ειναι.

εδιτ. τετραπλο ποστ, αν ειναι δυνατον

Για πλάκα το πα βρε γελοίε :b

Γιατί ξενερώνω όταν βλέπω άτομα να πηγαίνουν σ’ όλες τους τις συναυλίες τσάμπα, νομίζοντας μάλιστα πως έχουν το δικαίωμα? Άντε μερικές να μπεις τσάμπα καλή φάση, ιδιαίτερα όταν σου κόβουν τον κώλο, αλλά κάποια άτομα νιώθω πως και 15 ευρώ να τους το βαζαν το εισιτήριο πάλι τσάμπα θα προσπαθούσαν να πάνε.

Τους Answer τους εθαψε ο ηχος, βασικα. Φαση που ακους και λες ‘‘αυτο πρεπει να σκιζει, αλλα αδυνατω να το πιασω’’.

τα πρώτα vids που βρήκα youtube:

Βεντερ ισοπεδώνεις μάγκα μου. Μερικοί έχουμε επιλέξει κάπου να τα σκάμε και κάπου όχι, μερικοί έχουν επιλέξει να μην τα σκάνε πουθενά. Δικαίωμα τους, γούστο τους καπέλο τους που λέμε. Μπορεί κάποιος να είναι φτωχός του κερατά και η εησιντισι να 'ναι η αγαπημένη του μπάντα, γιατί οι κοινωνικές συνθήκες να τον αποτρέπουν να τους δει;

Εσένα (και κάθε εσένα) στα σκάνε οι γονείς σου να πας στα λαηβ, σε άλλους όμως δεν τα σκάνε. Οπότε προσπαθούν να μπουν τσαμπέ και να γουστάρουν, γιατί όχι στην τελική., πρόκειται να χάσει κανείς λεφτά;

Ρε μην είστε τόσο μεταλάδες να πούμε.

:lol: Μεσα στις καλυτερες ατακες… Εγραψες!!!

Δεν έχω λόγια για αυτό που ζήσαμε σήμερα…
Μακάρι να κράταγε για πάντα και όλη μας η ζωή να ήταν μια συναυλία AC/DC…
Ανατριχίλες…Ταχυκαρδίες…και δε συμμαζεύεται…Γενικώς ένιωθες ζωντανός!!!
[SIZE=“5”]ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ[/SIZE]

Άλλο να μην έχεις τα φράγκα, οκ. Την στάση κυρίως χαρακτήρισα, την φάση “η μουσική είναι για όλους μπουκάρουμε όλοι μέσα” ενώ έχει ο άλλος τα 80 ευρώ στην τσέπη. Στη συγκεκριμένη συναυλία μάλιστα άμα το χα σίγουρο κι εγώ μπορεί να μπούκαρα καθώς και τα βγάλανε με το παραπάνω και είναι φουλ κλεψιά τα 80 ευρώ. Απλά έχω προσέξει να ποστάρονται ανάλογα ποστς από διάφορους για κάθε συναυλία. Αυτοί που τα σκάνε σε κάθε συναυλία δηλαδή είναι τα κορόιδα? Τεσπα το κεφάλι μου είναι κουδούνι, θα βάλω λίγο Ac/Dc και θα πέσω για ύπνο.

στο for those about to rock δάκρυσα. ναι.
Αυτός ο Brian Johnson ΕΙΝΑΙ το rock n’ roll. Το ίδιο. προσωποποιημένο. Μπροστά μας.
Είμαι χώμα απ’την κούραση.
Φιλιά σε όλα τα παιδιά από το φόρουμ που συνάντησα. καλά ρε με ψάχνατε όλοι?
We salute you! BOOM!!!

Σαν μπαντα δεν ειναι καν στις 40 αγαπημενες μου…
Αλλα σημερα (χτες) γουσταρα τοσο πολυ που απορησα με τον εαυτο μου!!
Ηταν το καλυτερο σοου που εχω δει ποτε!

Ξενερωσα με…
-Τα λαθη του Ανγκους (ειδικα στον θαντερστακ):? (καταλαβαινω οτι γερασε αλλα μου ψιλογαμησε την κορυφαια στιγμη)
-Τα λειζερ :evil:
-Και τον αισχρο ηχο των Answer…

Τα υπολοιπα αυριο γιατι ψηφησα περιμενοντας στην Κηφησιας μεχρι τη Μιαμιση…

Xμου το 'σωσες λίγο.

Εγώ για να πω την αλήθεια έχω αποφασίσει να μπαίνω τσάμπα σε κάθε μεγάλο λαηβ στην Αθήνα γιατί θεωρώ κλεψιά οποιοδήποτε εισιτήριο πάνω απο 30 ευρώ. Οπότε και Η&Η έτσι θα μπω.

Αλλά φτάνουν αυτά, ας μιλήσει ο κόζμος για μουσική!

[SIZE=“5”]ΚΑΥΛΑ[/SIZE]
Μία απ’ τις καλύτερες συναυλιακές εμπειρίες. Τιτανοτεράστιο έπος. [SIZE=“5”]ΚΕΦΙ[/SIZE]
Μας γαμάνε όλους.

[SIZE=“7”]HAIL[/SIZE] γαμώ τα κερατά μου

Μιλαμε για πολυ κερατο αποψε!