Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΡΕ ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕ, ΓΑΜΩ ΗΤΑΝ!!!:yahoo::yahoo::drunk::drunk:

Φυσικα δεν ακουσα long way to the top (σιγα μην το ακουγα:( ) αλλα they shook us all night long!!!:smiley:
Δεν ηταν μια καλη συναυλια, ηταν ενα ΥΠΕΡΟΧΟ show οπως ειπαν+αλλοι!:yes:
Ο Angus ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΟΡΦΑΡΑ!! Ειχα καρφωθει πανω του σαν χαζος και μερικες φορες νομιζα πως θα μας μεινει… Αλλα δεν καταλαβαινε τιποτα ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ!! Ειδες αμα ειναι ο ανθρωπος Σκωτσεζος?:lol:
Και οι Answer ηταν αρκετα καλοι ρε παιδια. Εγω υπηρχαν φασεις που γουσταρα αρκετα.

Δεν νομιζω, με τιποτα. ΟΛΟ το πεταλο πανω-κατω ηταν ΑΔΕΙΟ και στις υπολοιπες εξεδρες ημασταν σκορποχωρι. Εκτος και αν στην αρενα (που ειχε οντως πολυυυυυ κοσμο) στριμωχτηκαν καμια 45αρια χιλιαδες που δεν παιζει αφου και αυτη κοντα στο πεταλο ψιλοαδεια ηταν… Καμια 45,000 συνολικα υπολογιζω αλλα δεν προλαβα να τους μετρησω ολους γιατι τελειωσε η συναυλια και με ειχε πιασει κατουρημα!:stuck_out_tongue:

Θα επανελθω με photografies!

I SALUTE YOU!!!:metal:

Γαμιολιδες, σας ζηλευω και ας τους εχω δει! :stuck_out_tongue:

Να παιζουν πανω οι θεοι και να τους χτυπανε με λεϊζερ? Μονο στην !@#$%&#@$&&*$-Ελλαδα.

Ειναι σιγουρο οτι θα τους δω και στην επομενη ευρωπαϊκη τους περιοδεια. Και οταν λεω σιγουρο…I MEAN IT! :metal:

Ενα μεγαλο ευχαριστω για αυτα που εζησα και που ζησαν ολοι ηταν σημερα ΟΑΚΑ…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ συναυλια,μακραν η πιο ΣΥΝΑΥΛΙΑ που εχω παει…

Highlights:TnT(τι παλμος στο ρεφρεν!!),Let There Be Rock και τα κανονια στο For Those…

Βασικα ολη η συναυλια ενα highlight ηταν τι να περιγραψω,απλα θα παραθεσω μια εικονα σημερα απο το ΟΑΚΑ

ΥΓ 1 Καρκινος σε αυτους που πεταξαν τα 2 μπουκαλια.

ΥΓ 2 Ψοφος στους λειζερακιδες

ΥΓ 3 Το wall of death στο For Those αν και κατεληξε βαρβατο,κλασικα εγινε πολυ πιο πριν απο οτι ηταν να γινει(στο γρηγορο μερος μετα τα κανονια δηλαδη).Απλα οπως συνηθως χωθηκαν 2-3 πιο νωρις και μπηκαν ολοι:lol:

ΥΓ 4 Χαρηκα που ειδα Guardian,Ifrit,Mr_Whatsisname και που τα παμε και με rock Μαρουσι κλασικα…

Χωρίς να έχω διαβάσει τα προηγούμενα ποστ, έχω να δηλώσω ένα πράγμα:
Όποιος κατορθώσει να βρει το παραμικρό μειονέκτημα στη συναυλία, είναι πούστης και πρεζάκιας.Έτσι αντικειμενικά, τεκμηριωμένα και με ντοκουμέντα.Καληνύχτα!

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες αναφορικά με την γαμάτη ατμόσφαιρα και γενικώς τη φάση…
Αλλά ρε πούστη μου πείτε με μαλάκα και κλαψιάρη αλλά το Thunderstruck του αλλάξανε την παναγία… Του κατεβάσανε πολύ το tempo και ο angus και πάλι δεν μπορούσε να σπιντάρει και να το πιάσει. Ειλικρινά ήταν σα να ήταν στο αργό που κάνεις από προγραμματάκια. Αφού μου ερχόταν να φωνάξω: Γιατί έτσι Γιατίιιιιιιι.
Και εν συγκρίσει με την αξεπέραστη εκτέλεση στο Donington το 91 είναι μια γελοία καρικατούρα… Τέλος πάντων… Και πάλι χαμηλή προσέλευση… Εγώ πιστεύω ότι και με αναστημένο Bonham οι Zeppelin οι ίδιοι δε μαζεύουν 70.000 κόσμο στο καρεκλοκενταυριστάν που λέγεται ελλάς. Μπάι.

O τυπος που εβρηζε τη διαιτησια στις εξεδρες ο crabsody ηταν?
Ρε σε συναυλια πηγες οχι σε αγωνα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Παρασυρθηκε μαλον απο το ΟΑΚΑ :stuck_out_tongue:

Πολύ καλύτερα απο το Μιλάνο.
Αυτή ΝΑΙ ήταν μια απο τις κλασικές AC/CD συναυλίες.Ηχος,κανόνια (ξύλο).
Ρε σόρυ στο παλούκαρι που του έριξα κατα λάθος κλωτσιά στο μάτι(γονατιά).Μέσα στην πόρωση… :frowning:
Ναι που δε θα κάναμε πιτ :wink:
Τέσπα όποιος δεν ήρθε είναι τρελός!ΤΣΑΜΠΑ ΜΠΑΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΚΟΡΟΙΔΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Κλασικός βαρεμάρας έφτασα 8:10 και ακόμα δεν είχαν βγει οι Answer!Ρε τους παπάρες :lol:

[SPOILER]

[/SPOILER]

καλά ήμουν σε τέτοια nirvana εκείνη τη στιγμή και ουρλιαζα τόσο δυνατά που ούτε το κατάλαβα … :lol::lol::lol:

άμα ανεβάσουν κάνα vid θα το τσεκάρω …

Σόρυ aloe αλλά εγώ θα βάλω την συμπάθεια μου.Απο κοντά :wink:
Με την Falcon “κτήνος” κιθάρα αν δεν κάνω λάθος;

Ηδονη ο συνδυασμος ΑC/DC+σκεπαστρο ΟΑΚΑ στην πρωτη φωτογραφια.:slight_smile:

Και μία γαμάτη

Γυρίσαμε και οι μακρινοί σιγά σιγά.

Θα ξαναέκανα αύριο κιόλας 800 χιλιόμετρα για να τους δω αλλά θα πήγαινα αρένα…ξενέρωσα λίγο στην κερκίδα…(μέγα λάθος σε τέτοια συναυλία)…είχαν και τα φώτα ανοιχτά (στις κερκίδες)

Αυτές οι πουτάνες οι gibson τι ήχο βγάζουν τελικά?8)…σε κολλάνε στον τοίχο.:wink:

Τους ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο από Φρανκφούρτη,απίστευτη συναυλία…
στο πλούσιο ελληνικό λεξιλόγιο δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω αυτό που νιώθω…

Δεν είναι δυνατόν να βλέπεις μια μπάντα δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες…
με ίδιο show…
με ίδιο set list…
και να μου γα^%$^νε τα μυαλά περισσότερο από την πρώτη!!!

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΡΟΚ._ :respect:

υγ1. όσοι ψάχνουν για ψεγάδια απλά είναι μίζεροι που ποτέ μα ποτέ δε θα αφήσουν τον εαυτό τους να απολαύσει πράγματα όπως το σημερινό απίστευτο πάρτυ!

υγ2. μπράβο στους “μάγκες” με τα λειζερ…

υγ3. το πάνω διάζωμα θύρα 26 γαμεί και δέρνει για συναυλίες!!έκλεισα θέση!!! :smiley:
@THORGAL τώρα είδα το pm… #-o

υγ4. να πούμε και έναν καλό λόγο για την πάρα πολύ καλή οργάνωση…45.000 πρέπει να ήμασταν ίσως και λίγο παραπάνω…

υγ5. ρε κορίτσια γιατί μείνατε μόνο στο σουτιεν???βγάλτε τα κι αυτά τα γα$%^#να!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Για τη συναυλια αυτη τη στιγμη δεν μπορω να μιλησω σημερα.

Εχει λιγη ωρα που εφτασα και υπνος δεν κολλαει.

Για σημερα μια ερωτηση μονο…

Ισως κανω και λαθος βεβαια, γιατι λιγακι ζαλισμενος ημουν να πω την αληθεια μου. :stuck_out_tongue:

Βρισκομουν στην αρενα απο τη μερια του Κλιφφ περιπου 10-15 μετρα πριν τελειωσει ο διαδρομος.

Παρατηρησα στα αριστερα και μπροστα καγκελα που δημιουργουσαν ενα διαδρομο.

Και ρωταω λοιπον…

Υπηρχαν καγκελα ή απλα ειχα τρελαθει που θα εβλεπα τους AC/DC;; :smiley:

Αν υπηρχαν, ηταν για ξεχωριστη κατηγορια εισητηριων ή και γω με το 80αρακι μου θα μπορουσα να παω αν ειχα παει νωρις (εφτασα 18.30);;

Να 'ναι καλα ο σεκιουριτας που επειδη καναμε λαθος και δεν ξεραμε που κοβουν τικετς, μας εχωσε αμεσως αρενα.

ΥΓ.:Παιζει να δουμε τη συναυλια σε καμια μαγνητοσκοπηση ή τζαμπα οι οθονες;;;

[size=3]LET THERE BE ROCK!!![/size]

Mολις επεστρεψα κι εγω.Ηταν μεγαλη εμπειρια,αν το ψηρισουμε θα βρουμε ψεγαδακια,αλλα ειλικρινα δεν με νοιαζει.Ξερω οτι καποτε θα το διηγουμαι στα παιδια μου.Ηταν φανταστικα,αξιζε τον κοπο,την ταλαιπωρια και τα εξοδα κι ειλικρινα αν γινοταν ενα θαυμα και ξαναερχονταν ,θα τα ξαναεδινα πολυ ευχαριστως!!!

Καλημέρα λοιπόν…πονάει το σώμα μου ακόμα…Πώς περνάνε τα γ… τα χρόνια…

ACDC ! Ναι , ήταν πολύ καλοί , ναι τα δίνουν όλα πραγματικά…ο Angus σεληνιάζεται στη σκηνή .

Ο ήχος ήταν θολός , τα λάθη πολλά (αλλά παίζουν άνθρωποι κ όχι μηχανές) , τα ρυθμικά εξαιρετικά , το μπάσο δεν ακουγόταν καθόλου…

αλλά είναι μεγάλο συγκρότημα…πώς να το κάνουμε δλδ…

Ένα πράγμα μόνο…τον ήχο και την εμφάνιση των Black Sabbath (ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ) δεν…

:wink:

Iron Aris…μπορούσες να πας και πιο μπροστά, και εγώ πήγα να την πατήσω και ρώτησα, και μου είπαι ένας σεκιουριτάς ότι, τα κάγκελα ήταν για να μπορούν να μαζεύουν άτομα που έχουν πρόβλημα:!:

Ακόμα να συνέλθω και δεν τοβλέπω να γίνεται για αρκετό διάστημα ακόμα…άντε τώρα να πάω για δουλειά:D8):wink::p:!:

Πωωωω μάγκες απλά η καλυτερη συναυλία που έχω δει!!! Απίστευτη μπάντα, πολύ καλός ήχος, φοβερό σετ λιστ, γαμάτο σόου, πολύς κόσμος(υπολογίζω γύρω στις 50,000), αρκετά καλή διοργάνωση σε γενικές γραμμές! Όλα τρομερά!

Οι τύποι είναι δισεκατομμυριούχοι θα μπορούσαν απλά να κάθοντε και να δίνουν συναυλίες διαδικαστικού χαρακτήρα και παίζουν 2 ώρες ασταμάτητα με ενέργεια που λέιπει από μπάντες που έχουν τα μισά τους χρόνια αλλά και το ένα εκατοστό των πωλήσεων τους! Αυτά είναι μαθήματα για όλους μας!

Ντάξει, απλά τεράστιοι. Τι να περιγράψεις από ένα τέτοιο live.
Ο Angus αεικίνητος, ακούραστος, μια από τις μεγάλες μορφές και στο Let There Be Rock, απλά απέδειξε το γιατί. Ανεκδιήγητος.
Συγκρότημα που επί σκήνής αποδεικνύει γιατί γίνεται τόσος ντόρος και επίσης εκμηδενίζει τα γκρουπάκια που νομίζουν ότι σε μιάμιση ώρα το πολύ, δίνουν “rock show”.
Οι Answer σαφώς και δεν κάνουν για αρένες και μιας και το σετ τους επικεντρώθηκε στο καινούριο άλμπουμ, δεν προκάλεσαν το αναμενόμενο. Στο gagarin ήταν τελείως διαφορετικοί και λογικό.

Κατα τα άλλα,
Κανονάκια.
FOR THOSE ABOUT TO ROCK
FIRE!

καBooM!!!

Arsenal.