Φοβερά συναισθήματα
Περάσαμε τέλεια
Report , photos & κάτι παραπάνω εδώ:
Φοβερά συναισθήματα
Περάσαμε τέλεια
Report , photos & κάτι παραπάνω εδώ:
…ντάξ καλή ήταν.
Ενταξει η συναυλια δεν υπηρχε πουθενα ομως ηταν απο αλλο πλανητη τι να κατσεις να πω τωρα μετα απο αυτα που ειδα… Ηταν η καλυτερη συναυλια - εμπειρια της ζωης μου…Και αυτοι οι young bros απλα απιστευτη …απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις …
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ειχαμε και ωραιες παρουσιες…
FOR THOSE ABOUT TO ROCK
FIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
:D:D:D:D:D:D
Τι LIVE ήταν αυτό, Θεέ μου !!!
Από την υπερένταση και τον ενθουσιασμό δεν κατάφερα να κλείσω μάτι όλη την νύχτα, στριφογυρίζοντας στο κρεβάτι, και μόλις κατάφερα να κοιμηθώ λίγο στις 5 το πρωί!
Τέλεια εμπειρία, από αυτές που θα θυμάμαι για πάρα πολύ καιρό και θα έχω να διηγούμαι σε όλους.
Να είμαστε όλοι καλά, και να ζούμε πάντα τέτοια υπέροχα πράγματα, που μας ανεβάζουν στα ουράνια!!! 8) 8)
Δεν μπορώ να γράψω τίποτε άλλο, πάνω να ξαναπέσω, μήπως καταφέρω και ξανακοιμηθώ πάλι για λίγο.
τι να πω και εγώ…
περιμένω να συνειδητοποιήσω αν είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ live.
αν δεν είναι αυτό, είναι στα 2-3.
δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα ρε γαμώτο.
οι ACDC είναι στο πάνθεον των συγκροτημάτων.
ο Angus μπήκε ανθρωπος και βγήκε ΘΕΟΣ.
@Sylas To Thunderstruck επέλεξαν να το παίξουν σε πιο mid tempo έκδοση οι ακαντάκα. Τώρα για το αν μπορεί ο Angus να παίξει γρήγορα νομίζω δεν χρειάζεται να γράψω κάτι. Ο κωλόγερος χτυπιόταν σαν το κατσίκι και έπαιζε κολασμένη κιθάρα. Πραγματικός showman!
Η μόνη μαλακια που παρατήρησα χτες ήταν πως δεν είχε κρύα μπύρα(ΕΛΕΟΣ) .
Μάγκες, ένα έχω να πω!
Ήταν απίστευτοι, τρομερό πάθος…είναι αυθεντικοί…είναι θεοί…είναι ροκάδες ρε
Οι άλλοι δεν υπάρχουν
Ευχαριστούμε ρε που υπάρχετε! Για πάντα ACDC!!!
γαμω τα busy tou server … παει το κατεβατο … τεσπα
το live ΓΑΜΗΣΕ !!! τελος !!! αυτα .
…παει ότι έγραψα λόγω server
ΕΠΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!
Έχω δει εκατοντάδες συναυλίες ΠΡΙΝ, και θα δω εκατοντάδες μετά. Aλλά:
Αυτή η συναυλία είναι το [SIZE=5]ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ[/SIZE].
ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ που το έζησα αυτό το πράγμα.
Από αυτό το ροκ εν ρολ ξεκινάνε και τελειώνουν τα πάντα.
Στο R n R Train άρχισα να σκέφτομαι “πωω, τι χάλια ήχος”. Με το που τελείωσε, τα πράγματα άρχισαν να στρώνουν , και παρέδωσα το πνεύμα μου στους ΘΕΟΥΣ.
Παιδιά τι να λέμε, μη μπαίνουμε σε πολλές λεπτομέρειες, ήταν ένα απίστευτο πάρτυ με περίπου 40-45000 καλεσμένους. Ήταν η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΚ συναυλία που έχει γίνει και θα γίνει ποτέ στην Ελλάδα (sorry Μr. Jagger).
Eδώ να αποτίσω τον τεράστιο φόρο τιμής στο BRIAN JOHNSON. Αυτόν ξεχώρισα πραγματικά απ’ τη μπάντα. Πιστεύω ότι ο τυπάς έδωσε τα ρέστα του.
Εντάξει για τον Angus τι να πω? Όταν σόλαρε στο κέντρο της σκηνής πάνω στην τέντα, τον είχα στα 3 μέτρα και μας κοίταζε στα μάτια, ένιωσα κομμάτι της ροκ ιστορίας._
Απύθμενο ρισπέκτ σ’ αυτή την μπάντα.
Καλύτερες στιγμές, αν και είναι πολλές: Τhe Jack, Hell’s Bells και από το You Shook me και μετά, ισοπεδώθηκαν τα σύμπαντα…
Μπράβο και στον κόσμο που απέδωσε τα του καίσαρος τω καίσαρι στους μοναδικούς ΑC/DC.
συμφωνώ με τον Red Rum σε όλα.απίστευτα πράγματα είδαμε εχτές. αισθάνομαι τυχερός που μπόρεσα και το έζησα αυτό…
angus= legend…
*το μόνο πρόβλημα: αυτός ο πούστης ο ηλεκτρικός μια ώρα ακόμα δεν μπορούσε να δουλέψει? μας αφήσανε να κόψουμε τον λαιμό μας να πάμε σπίτια μας.
χαλάλι για τους θεούς!!! we salute you!
Δεν φαντάζεσαι πόσο βοήθησαν …
Rock ρε, τπτ αλλο…
80 ευρω ειπατε? Εγω σας λεω και 180 να ηταν, τα αξιζε… Μιλαμε για το μεγαλυτερο παρτυ που εχει γινει στην Αθηνα. Οποιος γουσταρε AC/DC και δεν ηρθε λογω εισιτηριου, ας πνιξει τον πονο του στα 10-11 ποτα η στα 20 πακετα τσιγαρα που δεν στερηθηκε για να παρει ενα εισιτηριο
Θα επρεπε εξ 'αρχης σε αυτην την συναυλια τα παιδια του δημοτικου να μπαινουν τσαμπα, γιατι μετα απο το διωρο δεν θα υπηρχε παιδακι που την επομενη μερα δεν θα ξυπνουσε ροκας…
Για τον Angus τι να πει κανεις? Τον ειχα δει σε DVD, ειχα ακουσει/διαβασει μαρτυριες, αλλα τετοιο οργιο δεν το περιμενα8O. Ειναι και στα δικα μου ματια πλεον η απολυτη ροκ φιγουρα
Χωρις να θελω να θύξω κανεναν, γνωμη μου ειναι πως τα 80 ευρο ηταν μεγαλη κοροιδία, κ οποιος τα δωσε ηταν μεγαλο θύμα!!
Σεβομαι κ γουσταρω τους ac/dc σαν μουσικους κ μονο… αλλα μεχρι εκει!
Γ**ώ της εταιριες τους κ τα λεφτα τους!
AGAINST MODERN MUSIC!
φιλικα παντα
Ούτε ένα σεντ δεν πήγε χαμένο από τα 80 ευρώ που έδωσα! Είμαι τόσο γεμάτος αφού γράφω και ανατριχιάζω! Νομίζω ότι αυτή η συναυλία θα είναι το μέτρο σύγκρισης-σε όλα τα επίπεδα-με ο,τι δω από εδώ και πέρα. Και με φαντάζομαι να λέω: καλά ήταν ρε φίλε αλλά σαν τους AC/DC [SIZE=“4”]ΠΟΥΘΕΝΑ[/SIZE]!!!
Φιλε τα 80 ευρω που εσκασα και ολη η ταλαιπωρια του γυρισμου με αυτα που ειδα και περασα δεν συκρινονται με τπτ . Ανετα μπορουσα να μπω και τσαμπα οπως εκαναν πολλοι αλλα το αποκομα απο το εισητηριο θα υπαρχει παντα στα χερια μου και θα θυμαμαι τι εζησα εκεινο το βραδυ … ΑΧΧΧ τι καυλα που ηταν
γνώμη μου είναι πως αναλογικά με άλλα “events” μπορείς να πεις ότι ήταν και φτηνά…Εννοώ αν έχουν οι Depeche Mode 60ευρώ στην Μαλακάσσα, οι Ac/Dc στο ΟΑΚΑ αναλογικά πόσο πρέπει να έχουν;
Τώρα αν μιλήσουμε γενικά για το που έχουν φτάσει οι τιμές των συναυλιών, ναι κ εγώ πιστεύω πως είναι πανάκριβα.
Παρόλα αυτά για τέτοιες συναυλίες δίνεις όσο όσο γιατί δύσκολα βλέπεις τέτοιους θρύλους μπροστά σου και με τέτοια απόδοση
φιλε…ΟΚ!
αν δεν μπηκες τσαμπα και ΔΕΝ ησουν εκει…
ΔΕΝ ειδες και ΔΕΝ ενιωσες…
μηπως ησουν το τυπακι που παραπονιοταν σε ενα φιλαρακι μου οτι επαιξαν λιγη ωρα για τα λεφτα που πηραν?:lol:
ΡΕ, ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 30 ΧΡΟΝΩΝ![-X
σωστος…ειμαι 19 χρονών και δεν περίμενα ποτέ μου οτι θα έβλεπα acdc απο κοντά…κ μόνο που άκουσα οτι θα ερθουν σκεφτηκα ετσί…ας δώσω λεφτα οσο οσο γιατι θα το θυμάμαι όλη μου τη ζωη.
δεν παιζονται με τιποτα ρε.ο ενας συμπληρωνε τον αλλο,γεματος ηχος,ανγκους και μπραιαν πραγματικα,γαμανε ολους τους αλλους καλιτεχνες μικριτερους ή μεγαλυτερους.δεν προσεχα καν αν υπηρχαν λαθη απο την πορωση.το jack καυλα(καλα αυτη η γκομενα ποσο γρηγορα τα πεταξε?κριμα που εμεινε στο σουτιεν).δεν ξερω για εσας αλλα την πρωτη μεγαλη πορωση την ενιωσα στο thunderstruck.hell`s bells το μονο που ηγθελα ηταν να μεινει πιο πολυ ωρα πανω στην καμπανα ο μπραιαν,γιατι δεν προλαβα να τον φωτογραφισω.μετα απο you shook me πραγματι γαμηθηκαν ολα.τι υπεροχο τραγουδι ειναι ρε.στο tnt στο ρεφρεν νομιζα οτι θα πεσει το σταδιο.στο let there be rock ο ανγκους απεδειξε γιατι ειναι,αν οχι η κορυφαια,μεσα στις δυο κορυφαιες μορφες του ροκ,μεταλ.ειδικα αυτο το απιστευτο παιχνιδι με τα φωτα και το κοινω γαμισε.for those about to rock και κανονιες και εκει μπορουσα να παραδωσω πνευμα.
και κερκιδες γαματα ειναι ολοι ορθιοι ημασταν και κοπανιομασταν και βλεπεις και γαματα απο τη δεκα.ομως σας ζηλευω που τους ειχατε μπροστα σας.τωρα θα μπορω να λεω οτι ημουν στη μοναδικη και υπεροχη συναυλια των ac/dc στην ελλαδα(αν και ελπιζω να ξαναερθουνε).
υ.γ 1 αυτη η θαλασσα απο κερατα γαματη.
υ.γ 2 ποναει ο σβερκος μου απο το headbanging.(α ρε ανγκους τι μας εκανες).
[SIZE=“4”]ac/dc ρεεεεεεεεεεε[/SIZE]