τον φουστη τον angus . σαν κατσικι χοροπιδαγε . και γω που ειμαι 23 νοιωθω σαπιος . ρε τον θεουλη !!!
και το ριφ του hells bells το μαμισε λιγο , αλλα δεν γαμιεται AC/DC ηταν !!!
ο brian ο καλυτερος απο τους πεντε χθες , malcolm υπερτατος , cliff & phil πολυ καλοι !!!
ΓΑΜΗΣΕ το live απλα !!!
και για ολη μας τη ζωη θα το θυμομαστε!!!
Κι εγω χθες δεν πηγα με την καλυτερη ψυχολογια…αλλα με το που εσκασαν απλα “φυγαμε”!!!
ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ ΟΑΚΑ ΧΘΕΣ!!!
queen rulez και εγώ με την ίδιο παράπονο για την γκόμενα είχα!! πίσω τα λεφτά μας ρεεεε!! χαχα
Ωραίο γκομενάκι αυτό!! Γενικά είχε ωραίες παρουσίες!
-mesa imoun file k eida k eniosa.
-oxi den imoun to tipaki afto alla to paidi dikio exei.
-gia ta lefta pou piran eprepe na pezan toulaxiston 5 ores.
skepsou oti 80E einai 2 merokomata = 16 ores douleias
Θα πρέπει να θεσπιστεί κάποιος νόμος για αυτό, μπας και αλλάξουν τα πράγματα σε αυτή τη χώρα:-k:-k:-k:-k
Τι σημασία έχει πόσος κοσμός ήταν, αφού κανένας δεν έφυγε απογοητευμένος απο εκεί? Το μόνο κακό που μπορεί να συμβεί είναι ότι με προσέλευση τις τάξης των 40 - 45 χιλιάδων φοβάμαι μήπως και του ανάλογου μεγέθους και βεληνεκούς συναυλίες γίνουν στη “νέα, μεγαλύτερη απο ποτέ σκήνη της εξωτικής και ανευ ενοικίου Μαλακάσσας”
Οι υπόλοιποι mp3…
Φίλε μην γράφεις με γκρικλις γιατί είναι καπιταλιστές εδώ και θα σε κόψουν.
Κατα τ’ άλλα δίκιο έχεις.
[QUOTE=slayer7;636225][/QUOTE]
φιλε μου δικαιωμα σου ηταν να μην πας ή να δουλεψεις 16 ωρες και να πας . το να κραζεις δεν βγαζει πουθενα . καποια στιγμη πρεπει να το καταλαβεις . φιλικα παντα
@ σλεϊερ7
καταλαβαινω πως το λες…
ομως παιζουν 2 πραγματα που δυστυχως παντα συμβαινουν με οσους παμε σε συναυλιες…
οι μισοι χαιρονται που εδωσαν οτι εδωσαν και ειδαν οτι ειδαν…ΕΙΔΙΚΑ οταν μιλαμε για τετοιο λαϊβ.
και οι αλλοι μισοι που εχουν παντα προβλημα με το χωρο,τα φραγκα,τον ηχο,την ωρα, την αποδοση, το παρκε,τις μπασκετες…
Για εμενα και γι οσους τα εδωσαν και ειδαν και ενιωσαν θα ηταν πιο γαματο να μιλαμε για την εμπειρια πλεον και οχι για την τιμη…που στην τελικη για να την πληρωσαμε οσο και να ηταν μπορεσαμε και το καναμε!
και δυστυχως, τα 2 μερακαματα μας δεν εχοιυν σχεση με αυτους, οποτε δεν ειναι και τοσο καλο επιχειρημα για μια τετοια συγκριση…
και το ξαναλεω, ουτε εγω θα πηγαινα…βρηκα εισητηριο την Τεταρτη…και απλα εχω ΗΔΗ ξεχασει τι πληρωσα ενω εχω μεινει μειον στο Μπατζετ![-X
δε κραζω, τη γνωμη μου λεω.
ο καθενας κανει κουμαντο στη τσεπη του κ αναλογως αποφασιζει.
Ρε παιδιά αν πραγματικά γουστάρετε την μπάντα τότε δεν θα καθόσασταν να συζητάτε για την τιμή! 5 μήνες πριν ξέραμε την τιμή, κανένας δεν τα βρίσκει στο δρόμο αλλά κάναμε τα κουμάντα μας. Δεν έχεις λεφτά? Μην πας! Δεν μπορείς να βγάζεις μαλάκες όσους θυσίασαν πράγματα για να πάνε!
έχει δίκιο…τώρα το μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι η εμπειρία που ζήσαμε!
[SIZE=“6”]αντε μετα τους AC/DC καιρος να παρουν κ αλλοι σειρα!!![/SIZE]
aerosmith έχω 2η αγάπη να δω! 8)
αντε μετα τους AC/DC καιρος να παρουν κ αλλοι σειρα!!!
ποιοι??
Οι Κριντενς Κλιργουοτερ Ριβαϊβαλ?
Δηλαδη επρεπε να χω παει πιο βωρις για βρεθω μπροστα απο το καγκελο;;;
Και κατι αλλο, χωρις καμια δοση παραπονου, επειδη απλα ηταν η πρωτη μου συναυλια…
Το οτι καλυπταμε το Brian και δεν ειχε παντα καλη ακουστικη στην αρενα ειναι λογικο ή θεμα του ηχου τους;;;
Οχι οτι δεν ακουγοταν, αλλα λεμε…
Οσο για τις τιμες, εχουμε βαρεθει να τα λεμε.
Οσοι θελουν να δουν τους AC/DC τζαμπα - ισως και στο σπιτι τους - ας σταματησουν την κλαψα.
Ανακοινωθηκε το Δεκεμβριο.
Σε 6 μηνες αν δεν μπορεις να μαζεψεις 80?, απλα δε θες πολυ να πας.
Θα ξαναπω οτι εγω εκανα να φαω 4 μηνες στο σχολειο για να ειμαι χτες εκει (ως απλο παραδειγμα).
+1
πολυ το πλατιασατε με τα λεφτα…
εγω συλλεγω εμπειριες που μετα απο 20 χρονια θα τις θυμαμαι
και θα βουρκωνω απο συγκινηση…
για αυτο το λογο και μονο οχι 70 και 80 εδινα αλλα 180…
και επειδη πολλα ειπαμε…παρτε λιγο θειο Ανγκους να βασανιζει τη γκιμπσον
Γουελ Νταν Αϊρον-Σαν!
Πάντα πίστευα ότι είναι η no1 rock metal μπάντα.
Εχθές μου το επιβεβαίωσαν τόσο, όσο η ίδια δεν μπορούσα να αντέξω!!
Αισθάνομαι τυχερή που ήμουνα εκεί, γιατί απλά αισθανόμουν [SIZE=“4”]ζωντανή[/SIZE][SIZE=“4”]!!![/SIZE]
[SIZE=“6”]ΕΠΟΣ[/SIZE]
Οι άνθρωποι δεν παίζονταν, δεν υπάρχουν πουθενά στον χάρτη!!!,
Η απόλυτη συναυλιακή εμπειρία ζωής - εμπειρία ζωής.
Έμεινα μαλάκας!!!
To απόλυτο - fucking :respect:
Angus νομίζω στην Δευτέρα Παρουσία εσένα πρέπει να ψάξουν να βρουν. Είσαι ο διάβολος προσωποποιημένος!!!
[SIZE=“7”]AC-DC
WE SALUTE YOU!!![/SIZE]