Πω εκεί που τον έδειχνε με τις φωτιές να στάζει ο ιδρώτας και να έχει παρανοήσει εντελώς, εκεί είδα τον διάβολο
οτι πρεπει ειναι!!! του χρονου ομως γιατι ποσες συγκινησεις να αντεξει ενας ανθρωπος
Μην ξεχναμε κι εκει που σκουπιζε τα σαλια στο σορτσακι.
Δεν τα λετε, δεν τα γραφετε (ειστε και editors), κι αν τα γραφετε τα γραφετε με ψιλα γραμματα κι αναγκαζομαι να τα λεω εγω…
Παρτε δω απο τα χερακια μου το επος!
και λιγες φωτο, μιας που δεν ειχα το κουραγιο για περισσοτερες
ΜΠΟΝΟΥΣ
ΙΦΡΙΤΖ. RAWK
Η μεγαλύτερη Rock ‘N’ Roll μπάντα του πλανήτη ΟΛΩΝ των εποχών, ήρθε , ξεσήκωσε τα πλήθη , σεβάστηκε στο 110% τον κόσμο , το show έβγαλε και το τελευταίο cent από το εισιτήριο, ο κόσμος στα όρια της υπερβολής κάποιες φορές αλλά και αυτός Rock ‘N’ Roll …
όσοι τους είδατε είμαστε από τους τυχερούς , δεν ξέρω αν ξαναβγούν σε περιοδεία … νομίζω είναι πια αρκετά μεγάλοι, και επειδή φάνηκε ο σεβασμός τους προς τον κόσμο , αν δεν είναι τέλειοι δεν νομίζω να θελήσουν από μόνοι τους να ξαναβγούν.
και μια κουβέντα για την DiDi … με τέτοια show χαλάλι ρε να μας τα παίρνετε , αλλά στα χωράφια δεν πατάω.
πονάω ολόκληρος , έκανα και εγώ την υπέρβασή μου εχτές… από το πουρνό στημένος εκεί
Λες οτι δε θες να θιξεις κανεναν και μετα μας αποκαλεις θυματα…λιγο περιεργο αυτο φιλαρακο…
κ γω φιλικα μιλαω.
και η τσέπη μας!!
εγω με acdc,scorpions και santana έχω χασει λιγο το μπατζετ μου αλλα χαλάλι!! εμπειρίες ειναι αυτές!
Let There Be Rock… Τέλος. Ό,τι κλάμα δεν έριξα στην αρχή με την έναρξη του σώου που δεν πίστευα στα μάτια μου τι έβλεπα μπροστά μου, το έριξα με τον απόλυτο rock n roll ύμνο. Hells bells, Rosie, τι να λέμε τώρα… ΟΛΟΙ κάναμε σαν μικρά παιδιά… κ όσοι δεν, τι να πω, κρίμα:(
Ωραία η αίσθηση που βρισκόμουν ανάμεσα σε ξένους που είχαν έρθει μόνο κ μόνο για το λάηβ, ενώ εμείς (κλασσικά) δεν ξέρουμε ακόμα να χαρούμε την μουσική κ μετράμε κ το σέντσι, α ρε μουσική παιδεία που μας χρειάζεται…
Πάρτι τέλος, ακόμα προσπαθούμε να συνέλθουμε κ θα μας πάρει κανα δίμηνο εύκολα…
ήδη ψάχνω στο νετ για επόμενο λάηβ τους κάπου εδώ κοντά για double dose!!
όσοι πιστοί…
Τα πάντα όλα τι να λέμε τώρα , τιτανοτεράστιος Angus, ο άνθρωπος καλύπτει όλη τη πλευρά τι να λέμε τώρα
Η Rosie που χτύπαγε ρυθμικά το πόδι της, ο Brian που κοπάναγε την καμπάνα, ο αλήτης Phill Rudd με το τσιγάρο στο στόμα έδινε άκοπα στα τύμπανα και όριζε τον ρυθμό, ο Cliff να οργώνει στο μπάσο επιδεικνύοντας πως γίνεται παίζοντας μία νότα να διαλύσεις το σύμπαν…ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ…
Πριν λίγο ξύπνησα…
Η εμφάνιση ήταν επική._
Ο Angus θεούλης ακόμα και στο στριπτίζ Κι εκεί που ανέβηκε στη τέντα ανατρίχιασα. Ήμουν από κάτω στα 5 μέτρα. Πωωωω…
Το τελευταίο που σκέφτομαι όταν θυμάμαι τα χτεσινά είναι η ταλαιπωρία, τα λεφτά και το ότι είδα σχεδόν όλη τη συναυλία από τις γιγαντοοθόνες. Απλά δε με νοιάζει. Τέτοιο λάιβ δεν έχουμε ξαναδεί και δεν πρόκειται να ξαναδούμε.
Δυστυχώς η φωτογραφική μου είχε μαμηθεί και όλες οι φωτόζ βγήκαν θολές:(
Πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι για να πληρώσεις ? 80 και να ρίχνεις…λειζερ στους ACDC… Τη λαλακία πολλοί αγάπησαν, το ΛΑΛΑΚΑ κανείς…
Η διοργάνωση ήταν από τις καλύτερες στην Ελλαδα ever, πάντα τέτοια
[SIZE=“7”]ROCK N ROLL
[/SIZE]
τπτ αλλο
απιστευτο
γαματο
υπερτατο live
οι τυποι με τα λειζερ θα ξεμειναν απο κανενα αγωνα ή θα μπερδεψαν το Ο.Α.Κ.Α με το Σ.Ε.Φ.
παντως η μαλακια παει συννεφο:lol::lol:
NAI NAI!!
[SIZE=“6”]ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ NEW JERSEY!!![/SIZE]
AEROSMITH
VAN HALEN
JOURNEY
OUPS !!!
ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ ΛΙΓΟ!!! :lol:
Τελικά θα γκρινιάξω…
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΡΕ
ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ
Αν και προετοιμασμενος για το τι θα δω,μπορω να πω ηταν σαν τους εβλεπα παλι για πρωτη φορά…Στα + ο φοβερός ηχος (που δεν τον περιμενα ειδικα σε ανοιχτό χωρο…) και η καλη (για τα Ελληνικα δεδομενα διοργανωση)…Οσοι/ες δεν ηρθατε χασατε ενα μεγάλο ραντεβού με την ιστορια…
[SIZE=“6”] LET THERE BE AC/DC[/SIZE]
Ας μου απαντησει καποιος σ’ αυτα τα 2 πραγματακια.
Και βασικα το επαναφερω για να πω [SIZE=“5”]ΟΤΙ ΣΤΑ 17 ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ AC/DC!!![/SIZE]
Aν και, δυστυχως, νομιζω οτι θα με κανει προκατειλημμενο για τις υπολοιπες συναυλιες που θελω να παω.
και πολυ καλα θα κανεις!!
αν βλεπεις τετοιο λαϊβ απο 60χρονους…
τοτε , ΝΑΙ πρεπει να ειναι μετρο συγκρισης για ολους τους αλλους!!
τι να πω εγω που ειδα τους ac/dc στα 13 μου