ειναι αυτο που λενε ''τα χω δει ολα"8)
Στα 13??? Αυτά είναι!!! Εμένα η πρώτη συναυλία ήταν στα 15 πάντως τώρα που το θυμάμαι πριν πολλάαααααα χρόνια!
ρε λετε το 2010 να ξαναπερασουν απο εμας ή δεν υπαρχει καμια ελπιδα?μπορει να μας γουσταρανε σαν κοινο και να ξαναρθουνε.αν γνωριζετε κανεναν promoter πειτε κατι μπας και τους ξαναδουμε εδω γιατι εξωτερικο δεν παιζει,ειναι δυσκολο
ψψψψψψψψ μυστικοτα θαυματα γινονται μονο μια φορα
λοιπον εγω θα πω μονο ένα πραγμα και όχι για την συναυλια.είμαι ακόμα πορωμένος και μόλις ηρεμίσω θα σας περιγράψω τα απίθανα πράγματα που είδαν τα δικά μου μάτια.
λοίπο θα μιλήσω για όσους μιλάν άσχημα για αυτους που έδωσαν λεφτά για να δουν το λαιβ.
λοιπον εσείς που μπήκατε τζαμπέ και κοροιδεύται σκάστε γιατι αν δεν ήμασταν εμείς που δώσαμε λεφτα δεν θα μπαίνατε τσαμπα για αυτο αντί να μας λέτε θύματα πείτε καλύτερα ένα ευχαριστώ
για όσους μπήκατε τσαμπα για τους δικούς σας λόγους και δεν κοροιδεύετε μπράβο σας εξάλλου και εγώ είχα πάρει για την 10 και ρώτησα τους σεκιουριτάδες αν με αφήνουν να κατεβω στην 9 και από εκεί να πάω κάτω είπαν οκ να ναι καλα οι ανθρωποι πάρα πολλοι κατέβηκαν και περάσαμε και το καγκελο είμασταν 20 μέτρα απο την σκηνη και περάσαμε στην αρένα στις 8.45
και σε όσους μιλούν για ψεγάδια ας ποστάρουν λίγο αργότερα,που θα μας περάσει η καύλα,αν θέλουν (όχι οτι δεν εχουν δικαιωμα να ποσταρουν τωρα) αλλα χάνω την ώρα μου να διαβάζω τις μαλακίες τους σορρυ κιόλλας
δε λεω το αντιθετο,αλλα γιατι να παιζουν τοσες φορες βελιγραδι και οχι εδω?αν ειχαμε καλυτερους διοργανωτες θα βλεπαμε και αλλα μεγαλα ονοματα και πιο πολλες φορες.ουτως ή αλλως περιμενατε εσεις οταν ηρθαν οι σαμπαθ το 2005,οτι θα ερχοντουσαν αλλες δυο φορες και με ντιο κιολας που ειναι αρκετα μεγαλυτερος απο τα μελη των ac/dc?
edit:προς sophie
Aν έρθουν δεύτερη φορά θα έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα, κατα την γνώμη μου πάντα, νομίζω πως θα έχει αρκετά λιγότερο κόσμο δυστυχώς. Ειδικά αν έρθουν τόσο σύντομα…
Από τη στιγμή που οι ρόλινγκ στόουνς συνεχίζουν ακόμα, μπορούμε να ελπίζουμε!!!
ειπα το 2010 γιατι πολυ πιθανον αυτη θα ειναι η τελευταια περιοδεια τους.ας το κανουν σε ενα πιο μικρο γηπεδο,για να μην φαινεται αδειο.μπορουν να το κανουν στη ριζουπολη ή στο γηπεδο της νεας σμυρνης
καταλαβαινω που το πας αλλα ρε συ ειναι πολυ δυσκολο ασε που δεν εγινε κ sold out η συναυλια παιζει πολυ μεγαλο ρολο κι αυτο!!! δυστυχως:(
Η υπέρτατη μπάντα έδωσε την υπέρτατη συναυλία !!! Πολύ καλός ήχος, τρελός χαμός απο κάτω αλλά και στις εξέδρες, τα κερατάκια του Angus όλα τα λεφτά, τα σκηνικά και τα παρελκόμενα σούπερ, η απόδοση της μπάντας σούπερ !!!Μακράν η καλύτερη συναυλία και ανεβάζει πολύ τον πήχη… Δε την παλεύω σήμερα!!! Είμαι στο γραφείο, έχω ένα χαζό χαμόγελο, νιώθω ένα μούδιασμα και χαζεύω στο φόρουμ τα σχόλια !!! ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΠΙΤΙ !!!
εδω δεν εχει γινει σολντ αουτ στη βαρκελονη θα γινει εδω?
Για να πας μπροστά από το κάγγελο το έκοβες προς τα αριστερά , προχωρούσες ευθεία, το έκοβες ξανά δεξία και ήσουν μπροστά από το κάγγελο.
Eγω γιατι πιστευω οτι σε καποιο αλλο απο τα σταδια, οπου γινονται οι συναυλιες του open tour θα ηταν sold-out;;
Δε νομιζω οτι στο ΟΑΚΑ μπορει να γινει sold-out.
Πάντως απλά για να ξέρετε, θεωρήθηκαν 70,000 εισητήρια και πουλήθηκαν 45,000 τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Πέμπτης.
Bασικα δεν ηξερα κιολας πολλα.
Ηταν η πρωτη μου συναυλια.
Ετσι βολευτηκα 15 μετρα πριν τελειωσει ο διαδρομος και την αραξα εκει.
Το “αραξα” τροπος του λεγειν.
Αλλα αμα σκεφτομαι οτι θα μπορουσα να ειμαι πιο μπροστα (μπηκα 7 παρα μεσα στο γηπεδο) και να ακουω καθαρα χωρις να καλυπτουν τον Brian, τρελαινομαι.
το ΟΑΚΑ παντως ειναι το 3ο η 4ο μεγαλυτερο σταδιο της περιοδειας (72.000). Το ξεπερνανε το Stade De France και το Wembley σε χωρητικοτητα και ισως και η πιστα Ηοckenhaim. Πχ το γηπεδο της Λειψιας οπου ξεκινησε η περιοδεια εχει χωρητικοτητα 44.000 ατομων και τα υπολοιπα κυμαινονται γυρω στις 50.000. Ενα τετοιο γηπεδο, αν κρινω απο χθες, μαλλον θα το ειχαμε κανει sold-out εστω τελευταια στιγμη.
Γκρινιαζα και εγω πολυ τις προαλλες οτι επρεπε να εχει γινει sold out εφοσον ολοι μιλουσαν για το “μεγιστο απωθημενο του ελληνικου κοινου”. Αλλα οταν κοιταξα τα δεδομενα της περιοδειας αλλαξα καπως γνωμη
Εγώ θα έλεγα να μας ξανάερθουν γιατί τα χρόνια περνάνε και δεν μένουν και πολλά… Πάντως η όλη φάση μύριζε 80s αν εξαιρέσεις κάτι τυπάκια. Πολύ γούσταρα να ‘ούμ’.
Και απολα ειχε χθες ο μπαξες ε! Πιτσιρικαρια, οικογενεις, μπαλιοροκαδες, αδιαφορους, μεταλλαδες…
…και ενας ημο?
Όσοι είστε κάτω απο 14-15 και καταφέρατε να πάτε σκεφτείτε μόνο τι είδατε και τι αντίκτυπο σας άφησε αυτό που παρακολουθήσατε. Κάποιοι γεροντότεροι πάλι ας κλαψουρίσουμε που πιτσιρικάδες χάσαμε Clash, Cure, Depeche, Maiden, Springsteen, Floyd…
Μερικοί ξαναήρθαν, άλλοι όχι, σημασία έχει να τους βλεπεις μικρός για να σου αποτυπώνεται για πάντα.
Ευτυχώς σε κάποιους τα καταφέραμε. Για κάποιους άλλους έπ[ρεπε να περιμένουμε να γεράσουμε μαζί τους…