Η E-Street Band, ε???
Χαίρομαι που διαβάζω ότι περάσατε όλοι τέλεια…ήθελα να πάω πολύ, αλλά με τόσες συναυλίες το καλοκαίρι έπρεπε να διαλέξω δυστυχώς…
Η E-Street Band, ε???
Χαίρομαι που διαβάζω ότι περάσατε όλοι τέλεια…ήθελα να πάω πολύ, αλλά με τόσες συναυλίες το καλοκαίρι έπρεπε να διαλέξω δυστυχώς…
Λαθος επιλογη.
Χειρότερο ήχο είχαμε εμείς μπροστά, δυστυχώς. Αλλά τουλάχιστον χαιρόμασταν τα τσαλίμια του Angus
Τεμπέλη
μια καλη συναυλια ειναι ικανη να σου αλλαξει τη ζωη και τον τροπο που σκεφτεσαι…
αν και να πω την γνωμη μου 80s δεν θυμιζε…
τοτε ο Ανγκους επεφτε και σβαρνιοτανε στα πατωματα αυθορμυτα
τωρα ειχε ειδικο επικληνη χωρο ωστε να φαινεται απο παντου κ.λ.π…
δεν το εκφερω σαν αρνητικο απλα το διαφοροποιω…
Πληροφοριακα για τον giannis η μεγαλυτερη συναυλια του τουρ ειναι αυτη του Hockenheimring. 90.000 κοσμος…
Κατα τ αλλα τα ειπατε οι προηγουμενοι.
Τελικα με τον ανγκους εχω ερωτα.Απ εξω εχω μαθει την καθε του κινηση!
Επισης θα πω παλι αυτο που ειπα μετα την πρωτη φορα που τους ειδα.dirty deeds και shoot to thrill ειναι τα πιο “συναυλιακα” κομματια τους.Το ρεφρεν του πρωτου ειναι αξεπεραστο ενω στο δευτερο το σημειο που “κοβει” και χειροκροτανε ολοι μαγευει.
Το thunderstruck πιστευω ειναι σουπερ κομματι αλλα αμα δεν ειναι opener χανει τη μιση του αξια.Το dog eat dog εκοψε κωλους!
ps1 Μπραβο σ αυτους που πεταγαν μπουκαλια και κερατακια στη σκηνη.Ειμαι υπερηφανος για σας!
ps2 Χαρηκα που γνωρισα rasputin και τα ειπαμε!
πολύ δύσκολη ναι, λαθος όχι, και είμαι σίγουρος για αυτό
Θα συμφωνήσω με τα παιδιά, που κράξαν τον ήχο των Answer. Να πω όμως οτι ο ήχος ήταν κάλος σαν ήχος ,απλά πιστεύω οτι ήταν χαμηλός σε ένταση, δεν μπορει η κάθε support μπαντα να έχει καλυτερο ήχο απο τους Headliners. Είναι πολιτικη.
Η συναυλία ήταν υπέροχη ο κόσμος επίσης τρομέρος, πολλές ηλικίες που βγάζαν πολυ καλό κέφι. Η συναυλία ήταν ένα ωραιο πανηγύρι,πολλά φώτα, πολυ καλός ήχος, οι AC/DC επαγγελματίες - αν εξαιρέσεις τα λάθη του Angus - και γενικα περάσαμε όλοι πολυ καλα. Επισης ένα σημαντικο πιστεύω οτι δεν υπηρχε καθόλου ταλαιπωρία, στο μπες ή βγες του σταδιου παρα τις 50,000 κόσμου…
Το κακό προσωπικά της όλης φάσης ήταν οτι κουράστηκα…ήμουνα κανα 7-ωρο όρθιος και το γονατο μου έγινε καινουργιο! Μάλλον πρέπει να καταλάβω τελοςπάντων οτι δεν είμαι πια 15, να τρέχω και να χοροπηδάω, όπως κάποτε…
Υ.Γ. 1.Αναρωτιέμαι πως και κανείς δεν σχολίασε το μελαχροινο κορίτσι στις οθόνες, ναι ναι ήταν όλα καλα , αλλά ένα μελαχροινό έκανα μπαμ, καταλάβατε ποιο λέω…
Υ.Γ.2. Μέσα στους 50,000 ανθρώπους, επεσa 3 μέτρα πίσω απο τον Angmar ! Rock on!
Ήταν τέλεια. Σήμερα πονάει όλο μου το σώμα, έχω μελανιές (τις οποίες ακόμα δεν κατάλαβα πώς έκανα αφού δεν μπήκα σε πιτ ) και βουίζουν ακόμα τ αυτιά μου. Αλλά το καταφχαριστήθηκα. Εξαιρετικό σόου, μουσική, ήχος, τα πάντα. Χάρηκα πολύ που είδα μπαμπάδες με παιδάκια. Μόνο αρνητικό ότι από κάτω τουλάχιστον φαίνονταν ψιλοάδειες οι κερκίδες και πολύ φοβάμαι ότι επόμενη τέτοια συναυλία θα γίνει στο χωράφι.
Παιδιά, θα το θυμόμαστε σε όλη μας τη ζωή. Ο Άνγκους έκοψε πολλούς κώλους και βούλωσε πολλά στόματα.
Πάντως δεν υπάρχει ρε παιδιά σύγκριση με τη Γερμανία. Εκεί η αγορά είναι τεράστια. Εξάλου δεν είναι τυχαίο ότι παίξανε σε 5 γερμανικές πόλεις πριν έρθουν εδώ και νομίζω θα παίξουν και άλλες φορές.
Όμορφο! :p:wink:
ειναι και η κουλτουρα αλλα και ο πληθυσμος εκει…
εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενος με την προσελευση του κοσμου…
καλυτερα σε οακα με 5 κερκιδες μισογεματες και να εισαι εξω σε 2 λεπτα και χωρις το παραμικρο σπρωξιδι, παρα sold out σε κανα γηπεδακι η στο χωραφι και να πατιομαστε…
εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο ολα
δεν εχω κατι στα -
answer μου φανηκαν λιγοι γιατι δουλευε ακομα η αντιστροφη μετρηση για να σκασει το τρενο
οχι οτι δεν ακουγονταν…
καλά πριν βγουν εγώ πήγαινα κάθε 3 και λίγο για κατούρημα (κωλοκατάσταση οι μπύρες!) και πετύχαινα το μισό φόρουμ στο δρόμο μου! :lol:
όσο για τη μελαχροινή, προσφέρομαι να της κάνω πολλά παιδιά για να τους διηγούμαστε ιστορίες απ’το λάιβ… 8)8)8)8)8)
Καιρός να πω και εγώ την γνώμη μου.Πάρα πολύ ωραίοι,ακούραστοι και γαμάτοι.Έπαιξαν δύο ώρες γεμάτες και το γούσταραν,όπως και εμείς.Το μόνο ψεγάδι ήταν η μέση μου και τα πόδια μου που παραπονιόντουσαν από την αρχή του σετλιστ αλλά είπα ότι δεν αξίζει να πάω πίσω και κάθισα εκεί που ήμουν ακόμα χοροπηδώντας και επίσης το ότι τελικά μείναμε περίπου στην μέση του διαδρόμου και δεν πήγαμε πιο μπροστά(άμα έχετε συμβουλές για το πως να πάμε άλλες φορές πείτε τες:p).
Εγώ εκεί που έμεινα ήταν η απόδοση του Ανγκους.Ετρεχε πάνω κάτω,δεν έμενε ΚΑΘΟΛΟΥ ακίνητος,έπαιζε άπιαστη κιθάρα(όταν δεν έτρεχε,γιατί έκανε μερικά λαθάκια στο λετ δερ μπι ροκ που δεν μας πειράζουν βέβαια) αλλά ρε δεν κουραζόταν?Τι ν πω μερικοί το έχουν φαίνεται…
Όσο τώρα για τα λεφτά πιστεύω ότι 80 ευρώ ήταν πάρα πολλά.Τα έσκασα νέμεν αλλά μπορούσαν και λιγότερα.Είχαν νέμεν πάρα πολλά έξοδα για μεταφορά σκηνών και έτσι(30 φορτηγά είναι αυτά,στήσιμο,φώτα κλπ) αλλά και πάλι και με λιγότερα λεφτά πάλι θα την έβγαζαν καλά.
Αλλά εντάξει τέτοια ένταση δεν έχω ξαναζήσει σε άλλη συναυλία άρα αυτό την καθιστά μοναδική εμπειρία:p
Μετά από την χθεσινή συναυλία ακούω ACDC και νιώθω διαφορετικά τα κομμάτια.
Hilight της βραδιάς:Η εισαγωγή με το βίντεο και το Rock ‘n’ Roll train.Τότε δεν ήμουνα στην γη,ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΓΓΥΟΥΣ:p
τι να γραψεις ακριβως για το χθεσινο?κολαση,καυλα,παρανοια!!απιστευτο λαιβ,εμπειρια ζωης,ευτυχως που τους ειδα!!!angus μικρε θεουλη σ αγπω ρε!!!εισαι ενας!!μπραβο κ στις κοπελες,κουκλες!!!:D:D:D
Το πρώτο λαιβ με άψογη διοργάνωση επομένως??
O μπλίντιν κατούρησε το μισό ΟΑΚΑ, χωρίς υπερβολές.:lol:
Οι Answer δεν είχαν ήχο, μόνο φωνή και ντραμς. Αλλά και να είχαν πάλι, τα πράγματα ήταν εξαιρετικά δύσκολα. Εμένα κατάφεραν να με ζεστάνουν όμως. Αν έρθουν θα τους ξαναδώ.
Όπως είπε λακωνικά ο bluezlick
[SIZE=5]ΡΟΚ ΕΝ ΡΟΛ.
[/SIZE]
Εδιτ: όχι, η διοργάνωση ήταν καλή αλλά με τίποτα άψογη.
τηρουμένων των αναλογιών, μάλλον ναι.
έλα, υπερβολές!
έτσι είναι, τουλάχιστον από αυτά που είδα…
Ίσως επειδή δεν ήταν εξ’ ολοκλήρου διοργάνωση ελληνική:lol:
Άντε να παίρνουν σειρά και οι επόμενοι μεγάλοι τώρα!