Στα συν και το γεγονός ότι δεν αισθανόμουν και τόοοσο βρώμικος μετα το τέλος, μεγάλη υπόθεση!
μιλώντας για κόσμο, οι 50000 δεν είναι κακό νούμερο. Η ελλάδα έχει 11 μυρια κατοίκους, η Γερμανία 84, η Γαλλία 62 η Ισπανια 45. Αρα με αναγωγή δεν είμαστα άσχημα με 50.000…
Ασχημα ήταν στους Kiss με 8.000 (off topic)
θα μπορούσε να είναι καλύτερα, αν οι υπόλοιποι φορείς (πλην διοργανωτών. εννοώ συγκοινωνίες κλπ.) είχαν συνεργαστεί επιτέλους. Πολλά παιδιά έχασαν το τρένο μετά. Δε φταίνε οι διοργανωτές βέβαια γι’αυτό.
Καλά εμένα δε με πείραξε. έτσι κι αλλιώς με τα πόδια έφυγα.
πολυ καλη οργανωση,σε σχεση με αλλες φορες.αντε κ εις ανωτερα!!!
Και respect στον τυπο με την Ghost Rider που εκοβε βολτες απο νωρις,μας εβαλε στο κλιμα:D
ρε μαγκες αψογα ηταν…Επαιξαν και Βελιγραδι ε αρα κεντρικα Βαλκανια μετακινηθηκαν προς τα εκει… Εδω αυστρια να πουμε στο κεντρο της Ευρωπης και soldout δεν ηταν…γενικα πηρατε χαμπαρι αρκετους ξενους στη συναυλια??
Εγω παντως προλαβα τρενο… Επισης χθες το βραδυ ποσοι ηταν On-line sto φορουμ???
Έτσι κι εγώ με τα πόδια! Μετα κοτοπουλάδες στη Βεϊκου για σαντουτσάκι και μπυρίτσα(και παγωτάκι για μένα) και μετα σπίτι…το ξημερώσαμε! αλλά στα @@ μας!
Πολύ σωστό αυτό για τις συγκοινωνίες. Δηλ δεν μπορούσαν να βάλουν κάποια έξτρα τρένα για να φύγει ο κόσμος? Τόοοοοοοοοοοοσο δύκολο είναι γαμώ το κέρατό τους?
Έχω διαβάσει σε άλλες κριτικές ότι στη Γερμανία οι δήμοι βάζουν ακόμα και λεωφορεία για να αδειάζουν γρήγορα οι χώροι μετά τις συναυλίες. Ελλαδάρα ρεεεεεεεεε…
Δεν παει ακριβως ετσι.Στη γερμανια δηλαδη εχουν κανει πανω απο 10 λαιβ απο τον φλεβαρη κι ουτε ηταν η πρωτη φορα που τους εβλεπαν…
ναι. πέτυχα δυο βουλγάρικες σημαίες. Κάποιες παρέες να μιλάνε αγγλικά, και πρέπει να πέτυχα και μια παρέα τούρκων κιόλας, αν κατάλαβα απ’τη γλώσσα.
Ρισπέκτ.
εντιτ.
ελα ρε μλκ, πέρασα από κει, αλλά τελικά έκατσα στο διπλανό σουβλατζήδικο! όχι ρε!
δεν ξερω αν θα ξαναμπορουσα να ξαναακουσω ac/dc η να χαζευω το no bull
αν δεν πηγαινα εδω στη δικια μας…
θα ζουσα με την πικρια μια ζωη…
ανακουφιση ολα πηγαν καλα…
θυμαμαι που σκαει το τρενο βεγγαλικα, μαλακιες, ακουγεται η πρωτη κιθαρια
εχω μεινει παγωτο κραταω με τα χερια μου το κεφαλι
δεν μου ερχεται στο μυαλο ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΙΧΟΣ απο το rock and roll train
εχω παθει κοκομπλοκο και με θυμαμαι να ψελιζω συνεχομενα “απιστευτο, ειναι εδω τελικα”
“απιστευτο, ειναι εδω τελικα”, “απιστευτο, ειναι εδω τελικα”, “απιστευτο, ειναι εδω τελικα”…
Παιδια τους ειδα στο Μιλανο πριν 2 μηνες αλλα εδω ηταν αλλη φαση.Ημουν στο κεντρο του διαδρομου καγκελο και οταν ο Brian με κοιτουσε καταματα και με εδειχνε με το χερι του ενω τραγουδουσε το Dirty Deeds επαθα την πλακα μου.Δεν μπορω να το περιγραψω.Απο το πρωι σκεφτομαι ποσο ωραια ηταν και οτι δυσκολα θα τους ξαναδουμε Ελλαδα και οτι τετοια ωρα εχθες ημουν στο Ο.Α.Κ.Α.Καθαρο rock n roll.Τι και αν παιξανε τα τα ιδια με το Μιλανο??? Σαν να τους εβλεπα πρωτη φορα. Σε τρομερη φορμα σαν να μην περασε μια μερα απο το 2000.Ειμαστε τυχεροι οσοι βρεθηκαμε εχθες εκει.Και μακραν η καλυτερη επιλογη που εκοψα για αρενα.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Bαστάνε τα πόδια μας ακόμα ωρε!! Όσο για τους Βούλγαρους είχα από πίσω μου κάτι παλαβούς, και μια καλή βουλγάρα, και οι κερατάδες είχαν γίνει τύφλα πριν βγουν οι Answer!
Παιζει να σουν εκει που ημουνα κ εγω… Εκτος αν ειχε τοσους πολλους:p
ειχε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ βουλγαρους…
Έλα ρε! Αυτά είναι!
Παιδιά η κα(υ)λύτερη συναυλία ever!! Οι άνθρωποι απλά… δεν υπάρχουν… Αγέραστοι όλοι τους!! Και ειδικά ο Angus, τον οποίο δεν περίμενα και σε τόση φόρμα! Ότι γράφουμε όλοι μας εδώ δεν μπορεί με τίποτα να περιγράψει την χθεσινή ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ!!!
τελευταια φορα που ειχε κλεισει ετσι η φωνη μου ηταν στο euro…
νταξ μια φορα καθε 5 χρονια καλα ειναι…:lol: